Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
zuzka- ešte aj z toho jedného tábora sa medzi sebou chytili... 😝
veronika....aj my takto, vrátili sme to čo sme dostali... 😉
ano veronikapp to bohate staci
veronika... 😀 😀 veď to, toto som myslela...nechápem...no čo už...
ja idem spať...(no viem, že skoro, ale po dnešnom dni....ufff)
no konečne som dovarila obed a najedla sa.... 😕
dobrú zuzka 😉 ja tiež pôjdem za chvíľu, mám svalovicu... ani neviem koľko kilometrov som dnes nachodila 😝
dzio- tiež si myslím, že to bohate stačí 😎
alca- ideš zase robiť chute?
baby asi bolo niečo vo vzduchu, lebo aj s Natálkou bolo dnes na nevydržanie 😢 .....som zvedavá ako bude zajtra....
Ja som urobila velky darcekovy modry kosik,pre kazdeho nieco ...pre otecka sampus,kavu, cipsy .....pre mamku cajik kojaci,nieco sladke,pre babulko cumlik,hracku oblecko a vsetko to nasukala do toho darcekoveho kosa a este sme pridali 100eur.
Veronika uvidime kedy zasa sa dame na fotenie,ale vonku mozem aj ja pofotit..... ja veeelmi rada fotim 🙂
Mne manzel siel hrat bedminton,tak som sama .....vam poviem ze to bolo uspavanie,sama sranda
ahojte budem koncit zuzu sa tulka 😉
veronika a kde si pozerala kami fotky...čo už si na FB?
alca- to je tajomstvo 😀 ale nie... keďže nie som na FB, tak kamilečka mi poslala do IP link 😉
kamilecka- myslíš ten košík na krstiny, alebo ako? 😕 inak aj ja rada fotím... za prvé 3 mesiace miškinho života som urobila nejakých 200 fotiek, tak sa už radšej krotím... 😕 😎
dzio- ahoj 🙂
aj hanka dnes bola mrchavá, asi niečo s tlakom, zaujímavé 😅
a viete že ja ani neviem ako Laura? Doobedu bola zlá, ráno vstala o 6.00 hod., o 10.00 som ju dala bubať, ale tí d... nad nami zase vŕtali, tak nespala ani minútu, bola somnou v kuchyni, kým som varila, ale celý čas pomrnkávala... potom poobede zaspala na hodinu a išli sme do toho mesta a vrátili sa až večer o 18.45 asi... dala som jej rýchlo kašu a bubať... ani zamrnčať nestihla 😲
alca- a čo dobré si vyvárala? Veď sa pochváľ 🙂 Daj inšpiráciu na zajtrajšok, lebo mňa nič nenapadá...
pekny večer.aj my mame pripečenych susedkov....vrtaju už druhy tyžden-do večera do 22tej.a kua aj v nedelu....si viete predstaviť ako ich neznašam.....a pritom maju male deti....si myslia že cely panelak im patri....
ale na nich ani po dobrom ani po zlom 😠
Alca poslala som Veronike link na FB
Veronika ano na krstiny,taky darcekovy ....spom pokupila veci a do neho naskladala vsetko ....pockaj mam asi niekde aj foto
veronika toto:
Natálka má teplotku, tak hádam to bude so zúbkov a každú chvíľu vídu......
prišla som ale aj odchádzam, lebo nedá sa pri nej.....tak dobrú noc...a nerušenú....
Alca dobru nocku....nech ju mate pokojnu ......neviem ci si dala,ved daj paralen aby ste boli obe kludne .....
dievčata-zajtra idem na tu gynekologiu..držte prstiky....aby to nebolo tak ako nechcem... 😉
alca- také chute si mi narobilaaaaaa 😵 😵 😵 musím vyskúšať...
kamilečka- pekný košík 😉
sweet- držím palce nech nie je červík 😎
a lúčim sa, už aj mm išiel spať, na počudovanie 😕 , mi je divné, že nehučí telka... tak idem ešte do sprchy a dobrú noc 😔 ahojte
dobre ranko tak noc celkom ok, rano bola este mrzuta ked vstala stale poplakavala , ale uz jedla sice nepokojne ale stiahla flasu krupice a potom zaspinkala sama v postielke 😉 , sweet drzim palce, alca ako natalka?kolko ma teplotu?ako citam ,tak nase deturence mali svoj den vcera 😀
bréé ránko...
Tak vyspali sme sa celkom dobre.....malá mala večer 38°C teplotu, tak som jej dala panadol.
Hádam dnes bude lepšie aj u teba dzio....
Veronika vyskúšaj, dobrý recept.
Sweet tak držím palce, mne nakoniec červená dorazila..... 🙂
kami pekný košík....to ste toho ozaj dali dosť a ešte aj peniaze....
kami tuším ti už darčekový kôš zrušili.....ešteže som stihla večer ešte pozrieť.. 😉
preco zrusili kami album? 😕 ci to ona?alca ahoj
dzio asi preto, že tam mala len ten darčekový kôš, čo je proti pravidlám, musí tam byť na tej fotke aspoň dieťa...ale čudujem sa , že sweet ešte nezrušili profilovú fotku...

zuzka- no veď to... u nás sa tak do všetkého stará moja mama, ale to je nadlho 😎
krstniatku som už kúpila nejaké vecičky, to som už aj odovzdala, potom tortu, náušničky, košieľku a sviečku. Toď vsio. Ty si to riešila nejako inak? Ja vlastne vraciam, čo som dostala.