Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
blazka Natálka tak zaspáva, že buď mi prsty strčí do očí, alebo do nosa a potom do úst..... 😎
speváčka gratuľujem k výmesačníku mi blažkovci sme taký pribrzdený po zadu ale predsa 😀
kamilečka tebe pekne album odišiel do dža - nič som nevidela ale isto pekný košíček bol.........
alca k čomu som ťa to oné inšpiraciooooooooo?
ozaj včera som strčila krpcovi kôrku do ruky, ožužal by aj susedove šnuptichle horor.......
surové jablčko mi poradili múdre ženy že keď nechce varené - no tak tie ksichty stáli za to, vyhrávame minimálne oscara 😠
blazka inspiracioon k mottu šťastné dítě....... 🙂
alca tak to máš dobré, prečistí ti dutiny, ešteže nemáme ruky až po zadok, tak by všetky dutiny poprečisťovala na komplet 😀
ja ako inšpiraciooooooo no supiš, náš malý haji teraz tak je zlatý - hlavne keď spí 😝
jááj emanka, pokiaľ zas nezabudnem....už véééľmi dlho sa ťa chcem opýtať, či si kúpila tú masť od Biodermy na tie šupinky a ak áno či malej pomohla......vždy si na to spomeniem až keď vypnem NB a ležím v posteli... 🙂
alca no treba si robiť uzlíky ak zabúdaš, moja babka si robila pravidelne na šnuptichli aj päť ale nikdy nevedela prečo ich tam má 😀
alca, ten "bordel v byte..." je odo mňa. blažka asi nevie o čom točíš 😉
aha spevi.....no som už zabudla........tak dík za upozornenie.....to tá moja pamäť.....no môžem za to keď ma ten nemec stále prenasleduuje? 😔 😝
a čo je to šnuptichel? vreckovka?
Ahojte
blazka ak chces ja ten kos tam dam zasa 😀 😀 😀 hihihihiiii
Ma dnes niekto vymesacnik?
Ja som Sarike dala vyzivku broskynkovu,akoze fajna bola ale asi o pol hodinku sa mi tak pozvrackala ze uz jej ju nedam.....mozno skusime neskor a velmi lubi kukuricne nesolene chrumky a rozok alebo chlebik 🙂 tak len zuzlat 🙂
Dala som zasa kos do albumu, kto chcel este pozriet 😀 snad to stihnete mrknut .......do toho kosa som fakt dala dost .... mozno to ani nieje vidno ale dost veci je aj na spodku aby ostatne stali pekne navrchu ...co som pocitala tak tam boli veci tak okolo 1000sk,jooooj pardon 33,193 eur 😀 😀 😀
A este ma napadlo ze som tam dala aj kozmetiku pre babatko, opytala sa mamicky co budu pouzivat a kupila sampon,krem na tvar, krem na telo ......cumliky,hrkalku,kusatko, oblecenie ....
A dala som tam aj krstinovy alebo aj na ine prilezitosti plienkovo obleckovy vlacik 😀 boze vediem monolog 😀 😀 😀
ten vláčik je super.. 🙂
jááj keby sa tak už švagrovcom podarilo urobiť bábo, by sme išli za krstných.....
alci veru šnuptichel vreckovka..........
kamilecka a takto dať aj link? to vieš mi prisprostejší 😀
no už som navarila pre malého ale babe asi zhoreli vlasy u kaderníčky tak ani domov nejde a dedo sa zase niekde v meste zabudol, keďže mixér naši majú ešte ako upomienkový predmet od márie terézie musím vybehnúť segre na byt a tí starí rodičové sa niekde tárajú - asi budeme mať na obed kašu a potom mäsko 😕
blazi veď si klikni na ten fotoaparát vedľa kami príspevku...
kamilečka a to ty takto robíš sama? ja by som ten vláčik urobila tiež ale pripomínalo by to vláčik po zrážke s bagrom, taká jedna guča.......
alca viem ten postup to len aby reč nestála, ako teraz, robila som si zemiaky a mame som orajbala celý sporák, no čo trochen sa vylialo 😉
už som bola aj v sprche, supiš nálada - vypadám jak opratá plyšová deka - sem-tam chlp, som to ja ale slepaňa slepá 🙄
ahojte 🙂 baby ja vás čítam, len som taká oťapená nejaká, nejak mi nepracujú mozgové závity a neviem ako sa zapojiť... ešteže sme sa našli trochen v inej téme 😀 veru, niekedy ich je málo zabiť... tých našich 😎
strašne sa nudím, až mi to je divné, lebo tento pocit som už dlho nezažila 😕 normálne chodím od okna k oknu a rozmýšľam, do čoho pichnúť... práčka perie, upratané je, Laura spí, Miška v škôlke, obed rýchly je už aj zjedený, nielen uvarený... a co teď 😝
a z tej nudy som sa už aj k zubárovi objednala... a dokonca aj ku kaderníčke, zajtra o 17.00, konečne 😵
baby ja už vážne uvažujem, že si začnem nejak privyrábať.
veronika, a z tej nudy chodíš do Mánie 😀 😀 😀 hihi, ale úplne súhlasím s tebou, čo si tam písala, ja som písala asi pred týždňom, podľa mňa je tá baba závisláčka...mala by s tým niečo robiť, lebo fakt škodí hlavne malému 😝
alca85, ved ti odoberú rodič.príspevok 😝
inak ja tiež asi pojdem od septembra tu do miestnej ZUŠ aspoň na jedeň deň v týždni troška popracovať so speváčkami malými...ale asi zadarmo . Neexistujú také formy, aby ti neznížili ten 256 eurový príspevok?
Ja som to nerobila,ale trufla by som si ..... kolesa plienky s maslou, potom niekto dava osusku,alebo dezert,a zasa plienky.... podbradnik,komin su ponozky,macove sedadlo plienky a maco,alebo iny rusnovodic....
Teraz ti uz vyrobia co len chces ......
Ja som sa zasa pred tyzdnom rozhodla ze budem chodit na pilates na fit loptach 😀 😀 len boli prazdniny tak mali zavrete 😀
kamilecka, to akým jazykom píšeš? ja ti nič nerozumiem.. 😢
Spevacka comu nerozumies? Prvy odkaz je pre blazku o plienkovom vlaciku... druhy co robim ja z nudy 😀
kolesa plienky s maslou, potom niekto dava osusku,alebo dezert,a zasa plienky.... podbradnik,komin su ponozky,macove sedadlo plienky a maco,alebo iny rusnovodic....
tomuto som nerozumela
Trufla by som si vyrobit vlacik z plienok......treba citat cele ...tam bol aj odkaz na stranku kde to robia
postup z dola hore ...kolesa plienky .....atd http://www.mimibazar.sk/foto_detail.php?id=6536...

že krásne ráno babulky,
tak čo je krajšie ako vstávať s prstami v nose - syn sa rozhodol že keď jemu sa nechce drichmať nebude predsa ani mater 😠
skúsim vás dočítať ak nepíšem odpadla som od únavy 😀