icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

kamilecka
24. feb 2010

Ahojte

tak a je po navsteve,deti spia,dufam, teda Sarika urcite,len spia spolu v izbe tak dufam,ze uz aj davidko spi aby ju nezobudil.
A idem vas citat.... niektora z vas sa pytala este doobeda co som varila ..... klasicke domace jedlo ,zeleninova polievka, tarhona s kuracim maskom na zelenine a manzel ako spravny manzel kupil po ceste domov aj par kolacikov,aby som ja este aj piect nemusela 🙂

zuzkaku
24. feb 2010

jéjéjjjj, no to som nevedela o tom zeleri...ďakujem za info, veronika...dám si nato už pozor... 😖

a dr. ??? nemám slov...škoda, že nemám na výber....on pracuje tu v Kapušanoch a je vždy poruke, to je asi jediná výhoda... 😖

dzio2
24. feb 2010

ahojte no lili uz hajka citala som vas, ale nemam silu reagovat 😒 pojdem este dolozit do kotla osprchovat sa a hajkat, zuzka zo zeleniny je najsilnejsi alergen prave zelerrrrrrr, ak mas tekuti puder tak mu to natri

veronikapp
24. feb 2010

lili cviklu môže, ale recept ti nedám, lebo ešte som nerobila 😒 skús kuk téma recepty, podtéma prvé príkrmy, tam ti baby určite poradia ako na to 😉 alebo možno ešte naša dzio bude vedieť 😕

veronikapp
24. feb 2010

baby ja na oči nevidím... idem bubať 😔 dobrú noc

kamilecka
24. feb 2010

O piti z poharika, Davidko sa nam naucil pikat az teraz ked mal 2,8 mesiacov pekne z pohara tak ze sa uz vobec neoleje,ale inak na cesty alebo doma ked pije pri tv v obyvacke tak ma hrncek so slamkou...velmi prakticka vec..

Mliecko viem ze moze pisat Dr,teda pediater......

Ja tiez kupujem veci z Tesca pre deti,predtym som vela nakupovala a objednavala z nextu.....teraz sa mi to uz niejako nepaci......ked vidim ze v tescu maju take iste veci ako v nexte, tie roll upky ....atd
Kupon som zatial nevyuzila a mam dost kuponov aj z Dmka,co ani neviem co s nimi...ak by ste chceli niektora na vymenu nieco...mam este aj tehu kuponiky co som dostala a dokonca este aj davidkove....vsetko platne..

My na dasienka mame grepfruitovy gel ....dali sme ho zatial len dva krat,pri davidkovi sme ho pouzivali kazdy vecer ....

kamilecka
24. feb 2010

A k tej cvikle,ja som ju robila Davidkovi ...... ma sa len uvarit vo vode a potom olupat a postruhat....ako keby si varila zemiaky v supe ...ziadne prisady na prvy krat sa nemaju davat ......potom ak nebude ziadna reakcia tak sa uz moze miesat so zemiakmi ....atd

zuzkaku
24. feb 2010

kamilecka...a kde je tvoj albumik? Nemala si ty tu aj nejaké fotky?

veronika....dobrú...a sladké sny... 🙂

kamilecka
24. feb 2010

Zuzi mala uz nemam 😀 😀 😀 v podstate mam fotky na FB,mozes tam popozerat,dnes som pridala niejake, ako sa mi Sarika dviha na nohy a potom take atelierove ....

emanka
24. feb 2010

ahojte, tak lea konečne zaspala, na mojej posteli, asi jej už vadí postieľka, alebo čo, aj u našich spávala so mnou na veľkej posteli a asi jej je tam lepšie...asi zajtra dám manželskú posteľ nejak inak, aby bola z dvoch strán krytá stenou a z tretej mnou...vyskúšam a uvidím, či bude zas dobre zaspávať....idem vás prečítať

zuzkaku
24. feb 2010

no tie na FB som videla a sú ozaj krásne... 😉 stojí to zato...budete mať peknú pamiatku... 😉

idem aj ja...pa 🙂

lili09
24. feb 2010

dakujem kamilecka zajtra to skusim

emanka
24. feb 2010

no malej dávam na ďasienka calgel vždy pred jedlom, ak na to zabudnem, tak nezje vôbec nič a s ním aspoň trošku....Zuzi, v noci pekne spinká, len so spávaním má posledné 3 dni problém, bolia ju tie zúbky, včera som ju na rukách uspala...a pekné od teba, že si myslela na mňa v Tescu, my sme tam boli v utorok kúpiť pyžamká a videla som tam tie spacie vaky, ale nebudem to kupovať, lebo Leuše keď je teplo, tak sa odkopáva...už ani tú deku na ňu tak nedávam, lebo aj kvôli tomu nemohla niekedy zaspať, lebo jej bolo teplo a nemohla sa odokryť...takže dávam iba paplónik.

lili, ani ja neporadím s tou cviklou, ešte som ju nedávala malej 😉

blazka24
24. feb 2010

veronika ja som veci z netu ešte na oblečenie nekupovala, ja musím klasicky omaknúť xixixiix

emanka veru som pejrak tiež od deviatich rokov a táto moja váha navyše mi nerobí dobre tak preto rýchlo kilá dole

zuzkaku čo sa týka predpisovania HA mlieka mám svoje skúsenosti, dokina múdra jak rádio že kupujte ale nepredpisovala, tak som to zabalila.......

no zase nikto, ja teda idem kuk iné stránky a hajde do postele, som sama - mm je na nočnej 😒

alca85
25. feb 2010

ahojte...no blbá noc toto bola....ja som nemohla dýchať, malá nemohla dýchať, ale našťastie keď som jej dala Libenar, tak sa jej noštek uvolnil.....
Kami no ty máš šikovného syna, keď sa ti naučil piť z pohára v 2,8 mesiaci..... 😀 (2,8roka).

Baby keď je najaká alergia na potravinu, tak sa to väčšinou prejaví na tele, že? Lebo malá má stále vyhádzanú tváričku a svokra ma stále presviedča, že to má z potravy..no ja mám skôr pocit, že je to zo slín....má to v okolí úst, nosa a trošku aj pod očami (ale to bude asi tým ako si žúli oči a roztiera si sliny po celej tvári) Čo si myslíte?

Dnes má prísť svokra na návštevu, tak keby som sa tu neukázala, tak viete.... 🙂

kamilecka
25. feb 2010

Ahojte

Alca jaaaaj 😀 ja som chcela napisat ze ked mal 2 roky a 8 mesiacov,len som to skratila na 2,8 mesiacov 😀 ale chapete ma nie 😀

Sarika mi niejako nespala dobre .....sa v noci zobudila a nevedela naspat zaspat....ja som bola totalne mimo ....manzel uz sa chystal ze sa prestahuje so Sarikou do obyvacky ....len kym tam pripravil gauc ...tak Sarika aj zaspala 😀 som bola totalne unavena ......

Alca skus jej stale ked si vsimnes ze ma mokru tvaricku tak vysusit ak su to take cervene bodky .....tie by mali za pol hodinku zmiznut...

Zenusky otazka ...... nieje z vas niektora architekta??? Potrebujem radu 🙂

emanka
25. feb 2010

Ahojte,
Kami, ja nie som architekta a ani o nikom tu neviem...
Alca a už môžte dýchyť? čo máte obidve nádchu? Inak, ak budeš Natálke často utierať alebo aj umývať tváričku vodou, tak jej to hneď zmizne...lea keď tak slintala, tak ja som ju buď plienkou utierala alebo aj vlhčenou utierkou a prešlo to...a vlastne máva to stále, pokiaľ ju neumývam...

Ja som dnes už taká unavená až strach...ráno káva, lea puding a von, lea zaspala, ja som dala psom žrať a čistú vodu, upratala som im tam a išla som robiť domov, umyla som dlážku, spratala kuchyňu, 2xprala, vešala, skladala prádlo, varila, potom sa lea zobudila, ju nakŕmiť, pohrať sa a už som ju zas dala von a spí 😝 no ale už sa mi nič nechce a chcela som si ešte vlasy umyť a prezliecť periny, kašlem na to, aj zajtra je deň...

blažka, aj ja potrebujem schudnúť, tiež mám s tým najviac problémov, odkedy som pribrala 😝
a ako ide 90-dňovka?

alca85
25. feb 2010

baby toto je tá najgeniálnejšia fotka, akú som kedy videla.... 😀

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

veronikapp
25. feb 2010

alca- no len stále noštek čistiť... tu nič iné nepomôže... no a tá fotka nie je fotomontáž???? 😕

a tváričku tiež častejšie umy a ponatieraj nejakým krémikom...

kamilečka- ani ja nie som architektka...

emanka- podobný deň, fúúú tiež som hotová...

idem ešte Miške prečítať rozprávku...

alca85
25. feb 2010

ktovie veronika....môže byť.....som tej babe písala, že či je to fotomontáž, ešte mi neodpísala, ale je to zlaté....
🙂
a ďakujem za rady.... 🙂

kamilecka
25. feb 2010

Alca to nieje je fotka...ta fotka sa siri na nete od kedy som bola tehu s Davidkom ...... viac ako 3 roky dozadu ..... ja som sa na to aj pytala Dr a povedala ze to nieje mozne...kedze babatko chrani nielen plodova voda ale aj placenta .....

veronikapp
25. feb 2010

a mne sa tá nožička zdá byť aj dosť veľká... akú má potom to bábo hlavu? 😅

alca85
25. feb 2010

tak potom teda nič ☹ ...... 🙂

zuzkaku
25. feb 2010

ahojte... 🙂

alci....nevadí...ale je ozaj krásna...želám vám obom skoré uzdravenie... 🙂

dnes bol u nás nááááádherný deň...teplúčko, slnečno...až mi pehy vytiahlo to jarné slnko... 😉

veronikapp
25. feb 2010

alca- tá fotka je fakt suprová 😉 ale ozaj nereálna 😕

ahoj zuzi- tak si sa poopaľovala? Ja som pol dňa stála pri sporáku 😝 von sme išli až o pol tretej a to sa už slnko stratilo medzi tými panelákmi 😖 no a zajtra má vraj pršať a budúci týždeň ochladenie, ku koncu sneženie aj v nižších polohách 😠 😠 😠 tá hnusná zima nikdy neskončí?

veronikapp
25. feb 2010

baby ale to tu flákate 😕 sa mi nechce čumieť na to, keď nikde nikoho... 😎

emanka
25. feb 2010

no teda naozaj to tu flákate 😠
Lea pred chvíľou zaspala, ja som dopozerala ordináciu a že kuknem, čo rozoberáte a vy nič...tak tu asi čo-to prečítam a končím...
ja som tú fotku tiež videla ešte keď som bola tehu...

emanka
25. feb 2010

Ešte ma napadlo, Veronika, ako pokračujete s fľaškou??? Ono asi aj dosť záleží v tomto veku, akú fľašku máš. Ja mám všetky z Aventu a tie sa vraj podobajú na matkino prso, pri saní...no ale neviem, čo je na tom pravdy. A tiež musíš vyskúšať aj kaučukovú, aj silikónovú...každé dieťa chce niečo iné, ale to všetko asi dávno vieš 🙂 ja len tak, aby reč nestála....

Inak, baby, ak by chcel niekto Lejku na prázdniny, tak v pohode ju zbalím a vyprevadím na vlak...stačí povedať 😉
Ja viem, asi som hnusná a zlá matka, ale už si potrebujem oddýchnuť, úplne vypnúť, nevidieť ju a nepočuť aspoň pol dňa 😕

blazka24
25. feb 2010

ahojte babule, zase prichádzam keď všetci odišli, no čo už, boli sme dnes konečne v meste, že idem kuk s krpcom po meste, len tak pešia a trochu podýchame čerstvého vzduchu z výfukových plynov áut 😒
no mrnčali sme keď sme prešli pešiu už druhý krát a prídeme do nákupného centra a ja rozopnem vak a krpec voňáááááááál, no horor, kým som našla kútik na prebalenie boli sme kompletka, mala som náhradné len jedno body a pančušky, takže parádička, malý sa mrvil tak to mal aj na ušiach...........poprosila som tetulu upratovačku nech to nakomplet vystrieka lebo asi nám uškodilo ovocie, no brutálne - dala som hrušku a takto to dopadlo 😠

tak mi máme okolo plienky také červené bodky, takže potničky nás navštívili

alci čo sa týka tých vyhádzaní na tváričke to máme tiež ale len na brade, to je asi tým že tam má dudel furt naslinený, tak to častejšie vetrám - nechávam ho bez dudla alebo umyjem...........

dzio2
26. feb 2010

ahojte no teda dobre kaslete na MK 😕 😉 aj ja poznam tu foto ,alca tiez mame tie vyhadzanu tvaricku na brade tiez si myslim ze je to z cumla, lili je stale rovnaka nic sa nelepsi tie sople uz ma na prieduskach, lebo uz chrapci ked dycha ☹ tak dufam ze sa to coskoro zlepsi,emanka verim ti ze potrebujes vypnut lebo aj premna tento tyzden bol dost tazky ,skoro bez jedla a spanku 😔 v jednom strehu den -noc ,veronikapp ta zima aj mne lezie na nervy,zuzka to slniecko zavidim 😉 blazka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa stale zasmejem, tvoje prispevky zdvihaju naladu k lepsiemu