Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀
ako je s Natálkou? ešte je na tebe nalepená?
od nás teraz odišla návšteva, dala som malej kašu, 0 bodov, tak som jej dala mlieko a to vypila 10ml...porazí ma a teraz tu bude vymýšľať do desiatej...
ahojte... ja fučím jak slon, som vyšťavená. Laura uplakaná, neviem čo ju zase pochytilo... ale už spí 😝 z druhého obedu zjedla polovicu, čiže viac ako včera 😅 potom mala pol banánu, nedávala som celý, aby mi zjedla kašu. Aj zjedla. No len piť nič nechce. Dávam jej raz fľašu, raz pohárik, raz čaj, raz vodu... vždy len trochu cucne a nechce... ale ciká normálne, každú plienku má mokrú, tak hádam má dosť tekutín 😕
puding bol super, zjedla som dve misky, sestra 3 😀 a Miška jednu... no a teraz tu okolo mňa Miška pobehuje, že chce prečítať rozprávku, no neviem kde pozbieram ešte nejakú energiu a hlavne nervy 😖
ja už som tiež jak tá žumpa...vyčerpaná 😝
no nalepená je stále, idem ju dať spať do kočíka, tak hádam zaspí....my máme teraz za sebou kašu, zjedla ju len za pomoci gummymaca, keď ho počuje tak je ako zhypnotizovaná a len ústa otvára..... 😀 Inak tu robila riadnu šou a všetko mi odhadzovala a nervačila.....
šmírujem po koníkovi a na koho nenatrafím? Tak sweet je ozaj tehotná... sweet kde sa túlaš?
tak kočík neuspel a zostala nalepená
☹
alca- to je zvyk...
a kde si ju našla v októbrovkách?
veronika to iba dnes je taká, inak mi cez deň spáva v kočíku, len možno raz za deň ju nechávam vo vaku.....dnes je hrozne podráždená, taká ešte nebola.... 😒
alca- tehotenstvo, nechcené tretie dieťa... alebo tak dáko. Ale ja dúfam, že také vážne to nie je a sweet sa začne radovať 🙂
baby ste si všimli ako sa tu stále sťažujeme na to, aké sú tie naše deťúrence stále mrzuté? To všetky deti sú také v tomto veku, alebo sme sa tu ozaj zišli- partička 😅
no lea konečne zaspala 😝
viete mi niekto vysvetliť prečo je taká? ešte pred týždňom som ju o ôsmej dala do postieľky, dala dudel alebo mlieko a bez zbytočných rečí zaspala. A spala do ôsmej-deviatej bez zobudenia. Teraz zaspáva horko-ťažko o pol desiatej a to už je o siedmej unavená a umrnčaná. Ale keď ju dám do postieľky, tak ožije, pretáča sa a rehoce sa. A vstáva už o siedmej-pol ôsmej, takže spí o 3 hodiny menej ako pred týždňom....a cez deň to isté, vôbec nevie zaspať v postieľke, len vonku...takáto nikdy nebola, nemohol ju niekto u našich urieknuť? Deje sa to odkedy sme prišli domov, od pondelka.
No a ozaj sme sa tu zišli taká partička...Veronika, vekom to asi nebude, keďže my máme o 2 mesiace staršie deti 😝
No a tá sweet sem ani nezavíta, nezreferuje, čo a ako 😕 asi to nie je pre ňu ľahké - sweet, toto neber ako ohováranie, len ako záujem 😉
to vážne? nechcené tretie dieťa?
Sweeeeeeet neblázni a teš sa...... 🙂 🙂 🙂 🙂
no veru veronika....mrzuté deti, samé pejračky 😀 , no aby nás tu ešte sweet nenakazila a budeme nakoniec aj všetky tehulkovať...... 😀
inakk emanka aj ja som to tak mala....malá mi prespávala celú noc a raz sme boli u babky, keď boli hody a odvtedy už nespala..... 😒
žeby? 😀 no ale možné je všetko... my dve by sme aj brali, ďalším dvom sa akože pritrafí... 😕
a ty si veronika nechceš dať do pasu snž ? ja si dám ale za pol roka... 🙂
my to máme snáď každý týždeň inak 😠 vždy keď ju pochválim, sa pokazí a keď ju ohováram, tak je dobrá... asi ju budem stále ohovárať 😎
alca nieeeeeeeeeeeee 😀 je nesnažilkujem. Ale ak by sa náhodou podarili, tak by som sa určite potešila. Akože ak bude bude, ak nebude nebude. Ale žiadny vedomí úmysel 😕 😅
no mne sa teda nepritrafí ani náhodou 😀 beriem HAK, netvrdím, že je stopercentná, ale snáď niečo vydrží 😝
Teda alca, už za pol roka? Tak to by som ja nezvládla...
emanka- keby si musela, tak by si zvládla 😉
Ahojte
Nebojte sa vsetky co mate niejake starosti s detickami...vyrastu z toho chce to caaaaas, more casu 🙂 Ja som rada ked teraz Davidko mi niekedy povie pred spanim ze mamka pomojkaj ma 🙂
Sweet ani nebola napisat ze ako bolo u Dr. snad sa ma dobre a pride aj popismenkovat trochu ...... velmi by sme boli radi sweet
Zienky ja neberiem ziadnu Hak, kondom...snad staci ..... nechcem teraz niejako brat niejaku chemiu ....
my ani ten... ale dávame si pozor 😕
a vážne sweet... rýchlo dojdi niečo popísať, lebo začínam mať zlý pocit, či sa niečo nedeje 😕
no bola som v tej téme o troch deťoch, nečítala som všetko, ale tá zakladateľka je nejaký magor 😕 keď bude čas, tak si to prečítam a som zvedavá ako sa to vyvinie...
Kami ahoj, čo nového?
Veronika 😀 aj my sme si dávali pozor a Lea je aj tak tu 😀
emanka stačilo mi keď som si dnes pozerala tému "prišli k nám...".....a tam má 1 alebo 2 doma 8 detí a všetky skoro v rovnakom veku od 10 mesiacov skoro do 3 rokov (samozrejme ide o profesionálne rodičovstvo, ale aj tak ich majú 24 hodín denne)...a tá jedna bola aj v Modrom z neba. A ty sa bojíš 2 detí... 🙂 Ale vieš aká to bude pomoc, keď budeš mať dve deti, ktoré sa budú vedieť spolu zahrať a nebudú si stále vyžadovať tvoju pozornosť? Dosť to vidím na svojej neterke...ona je jedináčik (druhé sa im nedarí)..
ani my nič nepoužívame a keď by som videla Maroša ako si naťahuje ochranu, tak by som sa asi nezdržala smiechu....a hneď by bolo po romantike 😀
emanka- môžem ti to vysvetliť, čítala som to tam, aj keď nie všetko. Tá zakladateľka má ozaj dve deti a o dve prišla. To staršie postihnuté dievčatko ide dať do nejakého špeciálneho zariadenia, kde bude mať celodennú starostlivosť a ona ju bude môcť kedykoľvek navštívi´t, aj si ju zobrať domov. Rozhodla sa tak preto, lebo už sa o ňu nevládze starať, myslím fyzicky- dvíhať a tak, ale určite aj psychicky je to náročné. A jej fotky tam nemá preto, lebo vraj na iných fŕach sa jej smiali, že vyzerá jak ufo... no comment 🤐 ktorý blb sa môže z niečoho takého smiať... no ale celkom ju chápem, že radšej jej fotky verejne nevystavuje. A nakoniec napísala, že dieťatko si nechá 🙂
emanka- prosím ťa a dokedy si chcela odkladať materstvo???? Dúfam, že nie som netaktná... no ale keď sa tu rozoberajú aj kondómy 😀
alca- no to je ozaj romantika... akože počkaj chvíľu 😀 😀 😀 ale šak ja to poznám... 😀
Veronika, ďakujem za vysvetlenie, ušetrila si mi čas 🙂 Ja ju ani neodsudzujem, keď sa rozhodla to dievčatko dať do špec. zariadenia, viem si predstaviť, ako sa cíti...
alca, párkrát som čítala tú tému a aj som videla to modré z neba, akurát v ten deň som to čítala, teda presne keď bolo modré z neba, bolo to zaujímavé, ako si tam tie baby píšu o tom a ono sa to aj deje...no ale akože 8 detí, klobúk dolu 😝 😝 viem si predstaviť, ako sa 2 deti zahrajú, teda aj to vidím u sestry, ale aj tak nechcem, ďakujem 😉

takže, ali, ak tu nebudeš, tráviš väčšinu času na wc-ku 😝