Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
alca, ja sa len bojím s tým sedením, aby to nedopadlo tak, ako aj s pretáčaním...nevedela to, tak sa to naučila zle, iným spôsobom ako sa má, až tým cvičením zabudla ten nesprávny spôsob a naučila sa správny...takže sa bojím, aby sme kvôli tomu nemuseli cvičiť, ale snáď nie...ja som čítala, že deti si nesadajú z ľahu pomocou brušných svalov a ona to tak nerobí, ona sa vzoprie rukami a vyzerá to ok...nechám to tak, máš pravdu, zakazovať sa to nedá 😝
Inak, ani Lea nechce veľa toho jesť, teda obed zjedla celý, ale jogurt s ovocím nie a ani samotný banán...takže na desiatu mala suchý rožok, asi ju budem dopovať mliekom, nech neschudne...
to je hnus vonku 😝 ani psa nehodno vyhnať...však emanka?
veronika, to je otras, keď sú takí susedia, my ked sme bývali v paneláku, nad nami taký dôchodcovia a pánko bol taká vínna muška a keď si kydol, stále robil s paňulou poriadky, dverami trieskal ako najatý-talianske manželstvo, tak som bola stále v strese, kedy zase začne...ale nebolo to zas tak často 😅
inak ja neviem, ale ten link, čo som dávala mne presne otvorí obrázok s bundičkou, tak nechápem 😖
no s tým mimibazárom to nie je tak, že by sa hned vypredalo, bo ja som len námatkovo kukla a kopa vecí všelijakých, ja to platím cez internet, takže nemusím ano hlavu vystrčiť z domu a poštárka mi to donesie až domov, keď to nie je ťažké či objemné, takže sa teším... ako Nikoletta 😉
emanka- to je teda problém- pes verzus dieťa 😀 😀 😀
alca- hej, Laura sa stihla vyspať, našťastie... emi- no neviem či ohľaduplných, keˇže vr´tajú už od predvianoc... na nervy. Už aj mm sa sťažuje, že čo tam robia 3 mesiace. A to keď som tam bola, nemali urobené ešte nič! Ani podlahy, ani nábytok... len vystierkované steny 😠 to ešte bude buchot... ale včera mi už praskli nervy 😠
baby a prajem vám, aby tie zúbky boli čím skôr vonku, nech máte pokoj aj vy, ale hlavne drobci...
spevacka- no dobre, dajme tomu...no a keď vyberáš oblečenie, tak vyberáš len od jednej alebo viacerých? Lebo keď vyberiem body o jednej, nohavice od druhej, tričko od tretej... tak to sa ani neoplatí, lebo prerobím na poštovnom 😅
ozaj baby, ja som na plagáte, hvízda...dúfam, že tento link bude dobrý
😠
http://www.mskslevice.sk/image/index/perlova_pa...
Veronika, najlepšie je, keď si nájdeš od jednej všetko, čo potrebuješ...a neboj, sú tam také 😉
Tak to si ešte užiješ so susedmi, my keď sme prišli z pôrodnice, tak akurát prerábali byť vedľa nás, skoro ma porazilo, ja unavená ako kôň, ale dalo sa, na šťastie lea aj tak spala...no ale teraz nespí 😠
spevi no teda 😀 a prečo si ty na plagáte? Ty si bola víťazka nejakého ročníka alebo si organizátorka?
veronika, ja pozerám od rôznych ľudí, ale ked ma niečo zaujme, tak sa im bližšie pozriem na zúbok, teraz som objavila lednu z Levíc, tak to by som si mohla aj osobne prevziať...ale keď niečo potrebujem a je to za dobrú cenu, tak aj to 1,30 euro poštovné sa ešte dá napr.pri bundičke. Neoplatí sa to, keby som kupovala body 1ks napr.
veronika, no raz som aj vyhrala, ale nie preto som na plagáte...myslím, lebo už asi pred dvoma rokmi použili tiež moju fotku, ale inú 😅 "skromnosť" moja, neopúšťaj ma... 😀
teda spevi, ty si aká hviezda 😉 super 🙂
teraz volala svokra, že nepríde, ja ju už jebem...končím, ideme von
eman, u vás už neprší?
inak, viete asi prečo vám tú bundičku neotvára? rozmýšľam, že či tam nemusí byť človek zaregistrovaný a potom aj prihlásený...a vtedy to otvorí. Ako na FB
emanka- tak pôjdem pokukať... či niečo zaujímavé nájdem, ale až neskôr 😉
a to si si tiež užila s tými susedmi...
prší stále..
spevi, ja som tam prihlásená a otvorí to iba tú prvú stranu a tam je všeličo
no teda spevi....no aká hviezda..... 🙂
ahojte dakujem .myslite ze musi mat ten sirup na vykasliavanie ,ked ma ATB sumamed?sirup to je,emanka blahozelam k pokroku ,no ked pisete o psoch a susedoch tak dnes som kukala na susedku co sla po ulici a stale sa kukala do dvora smerom kde mame psa ,a vravim zuzke ze nech sa ide pozriet na MACA ze Simona stale pozera tam kde je pes,tak sla a ze nic mu nieja , tak ostala na dvore ze pozbiera .........viete co po Macovi a Simona sla dole ulicou ,vracala sa z prechadzky a opytala sa zuzu ze ako vychadzame so susedmi a zuzu ze fajn ze su ok, a Simona vravi no asi nie lebo ked som sla hore ulicou tak po Macovi hadzal zmrznuty snech, az tak ze maco knucal 😠 😠 😠 😠 a to len preto ze troska zabrechal , som taka zla ,sak uvidi ,ja mu mandle zdvihnem......... a co ze ste sa tu tak poobede stretli? 😉 dali ste si rande?
spevi aj ja som prihlásena, tak v tom to asi nebude.....a nestiahla tu fotku už náhodou? tebe to ide aj tak otvoriť?
no to vieš dzio, vonku mrcha počasie, doma žiadna robota 😕......
a už je Lili lepšie?
spevi ....... no daj pozor aka nebezpecna kocka 😉 😉 joj baby ja uz nemozem ten mesiac nic kupit ,lebo muz bude drbat , uz som kupila toho psa ,potom ma prist ten nosic potom som kupila zehlicku na vlasy ale vsetko tuna z bazaru 😉 dostala som konecne odstupne tak som frajerka ale nie vela , zatial nie cele ,skoda ze zmluvu som mala len na MM ale konecne ved ma prepustila minuli rok v juli a az teraz dosla, ze na, tu mas.
ani nie, ale teraz hajka mam ruky az pozem cely tyzden zaspava na rukach
no dzio, pekných susedov to máš, zabila by som ich!!! Inak požičaj Zuzu na zbieranie ...., nám by sa tiež zišla taká pomocníčka 😉 no a neviem, či musí mať aj super na vykašliavanie, alebo aspoň jej daj kvapky Hedelix, sú prírodné a dobré...ja inak tiež rozmýšľam nad žehličkou na vlasy...
von asi nejdem, počkám, kým nezaspí doma... 😠
emanka čítam, že ake super vykašliavanie, nechápem.........áááááá už chápem, to má byť sirup... 😝
alca, no jasneeee, a záhada je vyriešená, ona tú fotku stiahla, ved už neplatí 😀 ked sme urobili biznis 😀
dzio- no keď beriete ATB tak počkaj, ale ak kašle, alebo začne kašlať, tak určite niečo na vykašliavanie daj.
idem uvariť mňam puding s mandarínkami, piškótami a šľahačkou 🙂
alca 😀 áno, super mal byť sirup - to už z nervov neviem, čo píšem...
tak nakoniec som bola s malou v obchode a teraz spí vonku 😝
Veronika, to už aj Laure dávaš puding? ale asi nie, iba Miške...
Inak, poviem vám, všetci čakáme jak na zbožie spasenie, kedy sa nám dieťa posadí a ono to nie je bohviečo. Len čo ju položím do postieľky, ona sa posadí a začne sa rehotať, že čo ona už dokáže 😀 😠 Veronika, aj Laurika to robí?
rozmýšľam, že aj ja urobím puding, ale pri mojom šťastí sa akurát zobudí, keď zapnem sporák...tak ako aj pri obede, ale našťastie mäso bolo rýchlo hotové a malej zatiaľ stačil rožok...CHVALABOHU ZA ROŽKY !!!!
spevi 🙂
emanka no teraz budeš mať ešte horšie uspávanie, keď sa ti bude dávať do sedu.... 😉 ...ale je to šikovnica, to sa jej nezaprie...
mne tu malá robí cucfleky na ruke....no nevadí....
veronika aj ja sa už veľmi dlho chystám urobiť puding, lebo mám ich strašne veľa a už im aj záruke bude dakde končiť, ak už náhodou neskončila... 😅 aj mandarinky som si dokonca kúpila....aj šľahačku mám, no tak idem asi na to....hádam to Natálka nejak prežije, keď ju nachvíľu "opustím".... 😲
Ešte že som ten puding nezačala robiť, malá už je hore, tak jej dám olovrant a možno neskôr urobím puding...
alca, to máš pravdu s tým uspávaním, asi ju pripútam do tej postieľky 😝
no puding urobený, síce asi 3 mesiace po minimálnej trvanlivosti, ale čo už nejako to prežijeme.... 😉

babullka, aj nás trápia zúbky, ale hlavne večer, o šiestej, včera po každej lyžičke kaše spustila taký plač, že som to vzdala po 3 lyžičkách a dala jej mlieko...a pritom jej prvých 6 zubov vyšlo bez problémov, bez plaču...
Veronika, ani stlu sem už nechodí, naposledy písala, že má chrípku a odvtedy neprišla...no a som zvedavá, čo tá sweet, či je tehu alebo nie. Ale susedov máš relatívne ohľaduplných, keď aspoň na tie 2 hodky prestali vŕtať...no sranda...
Aj u nás začalo pršať a Lea chce spať, ale v postieľke jej to nejde. Ach jaj, dúfam, že to je zas iba chvíľkové a že sa zas vráti k svojmu spaniu. Má prísť svokra postrážiť malú a ja idem do obchodu pomôcť Maťovi nahodiť tovar do počítača, ale neviem, čo s Leou, ak nepôjde spať, tak bude zlá. von ju nemôžem dať, lebo tam, kde môže byť pod strechou, tam sú psy. Ona býva pod oknami, ale tam by na ňu pršalo. A zas vymeniť ich tiež nemôžem, veď nevyhodím predsa psov na dážď. Porazí ma, ešte ju skúsim uspať...