icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
27. feb 2010

stálo 20 eur a ešte neprišlo, dúfam, že v pondelok dojde...už je najvyšší čas, ve´d šimonisko o chvíľu začne loziť... 😕

emanka a Lea keď sa dá takto na 4 je pri tom rada? Čo vtedy robí? Snaží sa posunúť ďalej?

no teraz som aj ja dala za odpoveďou enter... 😀 😀 😀 asi tiež blbnem, žeby som to bola ja ktorá s tebou kecala na tom FB?

emanka
27. feb 2010

s takou babou, ani neviem už, odkiaľ ju poznám...ale taká super je, dá sa s ňou 😉

zuzkaku
27. feb 2010

😉 😉 😉 oooo, sa teším... 🙂 😀

tiež mi ide kôň pomaly, na nervy!

emanka
27. feb 2010

no neviem, neviem, či to koleso využijete...keď už sa vie dať na 4, tak môže ľahko z toho vypadnúť, lea, keď to nevedela, tak tam bola v bezpečí, ja som odišla kľudne aj na 10 min a bola ok...
no lea, keď sa dá na 4, tak sa teší, teda na začiatku sa tešila, rehotala sa, teraz už to berie ako samozrejmosť...enter 😀

emanka
27. feb 2010

no a nesnaží sa posunúť, teda aspoň tak nevypadá...

emanka
27. feb 2010

no mne nejde kôň pomaly, ale Maťo tu stepuje, že chce notebook 😠 😠

zuzkaku
27. feb 2010

vieš, čo? Minule ma napadlo ako som tu raz písala, že škoda, že niesme z jednej "dediny" a myslím, že ty si mi potom odpísala, že: "z jednej dediny???"
no mne to došlo až minule, že asi ako si to myslela a som sa začala sama zo sebou smiať...na sebe... 😀

ja som to myslela tak úprimne...a teda, že prečo nieste všetke z Kapušian... 😀 😀 😀 😀 😝

emanka
27. feb 2010

no na to si pamätám, ale už neviem, ako som to ja myslela...ale tuším tak, že, čo si padla z jahody? to by bola obrovská náhoda 😀 neuveriteľná...
no ale super, že si sa sama na sebe pobavila 😀
no ale bolo by to super, keby sme boli všetky Kapušanky 🙂 🙂

emanka
27. feb 2010

no ja teda mám vyjadrovanie, samé super tam, super sem 😒 😠 musím sa ovládať...

zuzkaku
27. feb 2010

😀 😀 😀
ja som to pochopila asi tak, že: Si normálna? Z dediny...hádam z mesta, nie?? 😀 😀

no ale aj tak škoda, že veru nieste Kapušančanky...(no vyskloňovať to slovo...ble)

zuzkaku
27. feb 2010

ja som to nepostrehla... 🙂

emanka
27. feb 2010

😀 😀 😀 môžme byť aj z dediny, veď by nás v nej bolo veľa 🙂
Tak teda, Kapušančanka, musím sa s tebou rozlúčiť, Maťo chce notebook ☹ možno neskôr ešte nahliadnem...dobrú noc a nech Šimonko pekne spinká a nech ti detičky robia radosť 🙂 🙂 🙂

zuzkaku
27. feb 2010

emanka...tak dobrú noc aj vám a ďakujem... 😉

spevacka
27. feb 2010

uff, idem na skok, sme boli trochu u švagrovcov na skok...
emanka, Maťa som ja fotila do mobilu, ja by som to na seba nedala, brrr...lebo som celé detstvo od mamy počúvala, že sú hady hnus a podarilo sa jej to preniesť aj na mňa 😢 moja mama aj ked vedela, že je v časopise obr.hada, tak ho ani notvorila

spevacka
28. feb 2010

vidím, že zdochol Dunčo, tak len aby sme sa neprepadli....idem asi spať, čaká nás ťažká noc 😢

dzio2
28. feb 2010

spevacka ako?sopliky ustupili?preco vas caka tazka noc?kocky ja som neako strasne unavena . ako sa mate?a co deticky?mate nieco nove?

zuzkaku
28. feb 2010

ahojte... 🙂

alca85
28. feb 2010

čautééé.....konečne doma......Maroš bol lyžovať, tak som bola od včera u svokry.... 😝
baby s tým enterom, aj mne sa to už zopár krát stalo a raz mi to dokonca aj odkleplo... 😀

Maroš ten kočíkuje vždy v sobotu, keď je pekne....a sranda je že keď sa pozriem v sobotu z okna, tak kočíkujú samí chlapi, poprípade babičky.... 🙂

alca85
28. feb 2010

jaj a dzio super, že už je Lili lepšie.... 🙂

zuzkaku
28. feb 2010

jéééj alci akú máš peknú fotku... 😉 no a to motto...originál.... 😉

ako bolo u svokry? Maroš si oddýchol?

alca85
28. feb 2010

ďakujem zuzi, aj ty máš tuším novú foto......milá rodinka.... 🙂 som nemala čo robiť, tak sme sa trošku fotili.... 🙂
no idem, bo ideme kúpať...

zuzkaku
28. feb 2010

alci, ale ako pozerám na fotke už máš dlhšie vlasy, že? keď si bola tehu mala si ich po uši? Tebe zato rýchlo rastú...ja o tom môžem len snívať... 😖

zuzkaku
28. feb 2010

my už okúpaní sme a teraz a snažíme zaspať...šimon ale v spálni v postieľke vymýšľa...inokedy hneď zaspí a teraz som už bola pri ňom asi 7 krát... 🙄

tak večer potom ...ukážeš sa?

zuzkaku
28. feb 2010

alci...peknučké foto máš v albumiku... 😉 ...chce byť malá v tom novom nosiči?
no a čím je väčšia, tak sa mi vidí, že sa podobá viac a viac na tatina... 😉

alca85
28. feb 2010

zuzi, práveže mne vôbec rýchlo nerastú vlasy.....teda aspoň nerástli, až teraz čo používam šampón a kondicionér Revalid, tak sa nejak rozbehli.......aj minulý mesiac keď som prišla kaderníčke, tak mi povedala, že ona už by za ten čas mala farbu dopoly odrastenú...... 🙂

zuzkaku
28. feb 2010

jaj...no vidíš a ja som myslela, že práve naopak, že dobre rastú...tak vitaj v klube, lebo ja som na tom rovnako... 😒

už ste sa vykúpkali? Aj spí už Natálka?

alca85
28. feb 2010

zuzka jej sa páči všade, pokiaľ je pri mne.... 😔 je to taký cecek.....no hej celý tatino...len povaha po mne... 😒

zuzkaku
28. feb 2010

🙂

alca85
28. feb 2010

no vykúpaní a teraz mi tu zaspala na rukách....chúďa bola taká unavená, že ani jesť nevládala......

alca85
28. feb 2010

aj emanka by si mohla dať nové foto....nech vidíme aká je z nej hnedovláska.... 😕