Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
áno emanka...počuješ? teda...čítaš??
čo si dnes robila u svokry? Bol dnes pekný deň u vás?
Tu ako som si všimla, sa doženie také počasie ako je na západe vždy na ďalší deň...dnes sme mali slnečno, ale príšerne veterno... 😕
Ja som bola v Tescu...Vlado ma bral so sebou, keď išiel do robotky...majú výpredaj na kufre...až 50%...tak som bola vybrať nejaké...a našla som za super cenu...4 kufre za 44,50 eur... 😉 ...teším sa, zídu sa nám...doteraz sme vždy požičiavali od našich...
zas len môj monológ... 😝
jóóój, to je len pekný sen, keby spala do rána......ešte vstane okolo 22h, možno skôr, potom zaspí pred polnocou a potom ešte zo 3-4x sa zobudí a prisaje....
No šikovný je ten tvoj manžel.....u nás Natálka nespáva medzi nami, ale na kraji.....túto noc síce u svokry spala medzi nami, ale to som bola potom celú noc hore a striehla aby ju Maroš náhodou nebuchol.....zaspala som až vtedy, keď som ju dala zas na kraj....potom spím nalepená na Marošovi, čo si Natálka obsadí celú polku postele.....minule sa jej tiež stalo, že si vyložila nohy na moju hlavu.... 😀
pekný nákup....kufrov nie je nikdy dosť, hlavne keď sú aj deti... 😀
u nás doobeda svietilo slnko, fúkalo a potom sa zatiahlo.... 😖 😎
tak v tomto to máme skoro rovnaké...to nočné spanie...šimon sa tiež budí v noci...ale to mu stačí dať cumel a spí ďalej, alebo čajík...kedy ako... 😒
už ti prišiel ten penový koberec? Pozerala som link, čo si sem hodila...zdá sa mi to výborné... 😉
veď aj Natálka zaspí hneď ako jej dám cecok, alebo dudel......ešte sa chvalabohu nestalo, že by sa začala hrať, to by ma asi porazilo....
nie ešte neprišiel...rátam s tým, že príde asi v utorok....už sa naňho teším.....
dnes sa Natálka pokúšala dávať na štyri, ale pokaždé zaborila hlavu do matraca, aj preto sa teším na ten koberec, nech je už konečne na niečom tvrdom.....
potom daj vedieť ako si s ním spokojná... 😉
ako to chodí s tými dražbami na mimi?? Keď niečo vydražíš, ozve sa ti potom majiteľ, alebo sa mu musíš ozvať sama?? Ja som tam vydražila voňavku, ale zatiaľ sa mi ten dotyčný neozval, tak neviem...(no a som aj troch rada, lebo momentálne máme akosi veľa výdavkov...tak sa mi to aj hodí)...ja len chcem vedieť do budúcna...
a kde je zbytok osadenstva?
emanka s Marošom sme sa dohodli, že niekedy si urobíme výlet a pôjdeme si ku vám kúpiť prilby.....tak nejaké pekné objednaj, ale nie moc drahé... 😉
no šikulka je 🙂 ...aj môj drobec to začal robiť...a tiež vždy potom padne na nos chudák...podlomia sa mu rúčky...
zatiaľ sa mi vždy ozval predávajúci ako prvý....
super...dobrý nápad na výlet...emanka sa isto poteší... 😉
Máte to blízko? Chodíte bicyklovať?
a ozval sa ti na mail? alebo poslal správu tam na mimi?
predávajúci posiela odkaz cez mimi, ktorý ti príde na mail.....
už som dlho nebicyklovala, ale veľmi sa teším, keď budem môcť odtiaľto takýmto spôsobom vypadnúť....no ešte budem musieť vymeniť ten môj horský za nejaký dámsky.....jááj tak sa teším 🙂
tiež rada bicyklujem...ale už som dáááávno nebola... 😒
čo dobré si dnes navarila Natálke? My sme mali morčacie mäsko na hrášku a kukurici s ryžou...všetko spolu vymiešané...ale nechutilo mu to veľmi...najväčší úspech má zemiakové pyré... 😉
teraz večer som mu dávala chlebík s maslo...len tak najemno pomastený...júj ale to mu veľmi chutilo... 😕
veronika tu dlhšie nebola...nie?
zuzi mala si prehľad o tom, čo sa dialo v tej téme čakám 3.dieťa.....? bo pozerám, že už ju zamkli a nerada čítam.....
zuzka ty už mu takéto dobroty vyváraš? A všetky tie potraviny ako kukurica, hrášok, si skúšala tiež tak postupne?
už veľa ich tu dlho nebolo.....
alci...zakladateľka tej témy sa tam začala hrať na čosi, čo vôbec nieje...vymýšľala si rôzne historky, začalo to už hraničiť s normálnym myslením...podľa všetkého si vymyslela aj postihnutú dcéru...ďalej na seba rôzne diagnózy, že má choré obličky, zlyháva jej pečeň a neviem čo ešte...
baby tam začali dávať pospájané jej príspevky, aby sa konečne spamätala....no a tam som sa dočítala, že jeden deň písala, že je tehu a na druhý inej babe, že práve potratila a vie aké je to hrozné...
jednoducho ona je poriadne šibnutá...a asi to nemá v hlave v poriadku...
no tak to asi nebude mať.....to je nejaké psycho.... 😠
hrášok a kukuricu, nie...neskúšala som...riskla som to teraz, ale už aj včera som mu to isté jedlo dala a zatiaľ nič...bez reakcie... 😒
a ty dávaš každú novú potravinu tak postupne? niekoľko dní po sebe? ja to už veľmi nedodržujem... 😅 ale ak mu dám niečo nové, tak ho potom sledujem, aká bude reakcia...no asi by sa to takto nemalo...zo mňa si príklad neberte...
a odkiaľ čerpáš recepty? Len tak ako sa ti zachce? Ja som si kúpila takú knižku s receptami...a tam je už od 5m písané maslo, mlieko, sladenie kaší, no nechápem...
máte tu niektorá urobené gélové nechty? Mne sa to tak páči...jaj normálne nad nimi rozmýšľam, nie veľmi dlhé, hlavne aby boli pekne upravené...tie moje sú ...brrr...
len neviem, či by mi vydržali, ja stále niečo umývam...ruky mám furt pod vodou...hmmm?
zatiaľ som toho veľa neposkúšala......no najviac jej chutí, mrkva s kalerábom....

bude už spinkať až do rána? Alebo sa ešte zvykne zobudiť?
Náš Šimon spí do polnoci vo svojej postieľke a potom putuje medzi nás...no a ráno to vyzerá asi tak, že Vlado je nalepený na jednom konci postele a ja na druhom a šimon hlava pri mne a nohy pri Vladovi... 😝
Dnes v noci Vlado dokonca pozhadzoval všetko zo svojho nočného stolíka...som sa zobudila na rachot... 😀