Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
veronika...no smutné na tom všetko je, že sa tu nájdu také maminy, čo využívajú dôveru iných a povymýšľajú si kadečo, len aby boli zaujímavé... 😒 no a najhoršie je asi to, že aj ke´d ju adminy zrušia, ona si kľudne nabehne pod novým nickom a nikto to nezistí...no a ďalej môže tlačiť kaleráby...
emanka... 🙄 júj a teraz kedy pôjde spať? Už sa jej začali prerezávať tie stoličky?
ja som bola dať drobcovi nurofen...chudák sa zobudil s hrozným revom, až som sa zľakla, čo sa deje...no a povedala som si, že stačí!...dúfam, že mu to od bolesti trochu zaberie...
zuzka- hej v šoku 😀 aby som ho nezbierala po celom sídlisku, keď tak fúka...
emanka- veď ja tie gélove nechty len také kratšie... nie som zvyknutá na dlhé 😝 v práci by som sa ani nepohla s takými. A teraz v taj najnovšej /na nedonosencoch/ by mi to ani nepovolili...
inak aj ja mám zopár takých imidžoviek 😀 nie adidas, len z tesca, ale tiež som neodolala, také boli krásne 😀
emanka- no naschvál, keď už konečne hodím fotky, tak hodím aj tú, aby sme porovnali 😉 a ešte som chcela, že aké má už Leuška vlasiská 😨 🙂
veronika...no len pridaj nejaké...už sa tešíííím 😉
emanka...a ešte som predsa zabudla, chcela som ti teda pochváliť tie fotky, že nato, že ich robíš na mobile, sú super....ja by som to ani nerozoznala, máš dobrý foťako-mobil... 😀
zuzka- veru smutné... ak si to ozaj všetko povymýšľala, tak sa k jej úbohosti ani nevyjadrujem... lebo niečo také si vymyslí len zvrátená myseľ ☹
a Šimonko sa už hádam upokojí a bude kľudne spinkať... a Leuška tiež 😉
no a ešte som si všimla nové profilové fotky- zuzka aj alca- peknéééééé 😉
šupla som ju do postieľky a dúfam, že zaspí 😝
ja keď mám len trošku dlhšie nechty, už neviem písať na PC....no Lea má teda vlasiská a to som jej už strihala ofinu, za chvíľu budem musieť zas...Veronika, veru daj fotky, už sa teším 🙂
Zuzi, no foťáko-mobil to bol kedysi lepší, ale už aj tie fotky nie sú také pekné, aké bývali...
No Lea nespí, už sa hlási 😝
Veronika, presne o tej babe som písala pred pár dňami, že je nejaká pošahaná, že si vymýšľa...no a do chodítka by som aj ja niekedy najradšej šupla Leu, ešte že ho nemám...
ja som asi fakt naivná... ale koho by napadlo vymyslieť si postihnuté dieťa? 😝
tak čo to je s Leuškou... už aby to prešlo.
naivná Veronika 😀
ja neviem, čo to s ňou je...teraz spustila nehorázny rev, to nikdy nerobila...už som sa to tu pýtala, ale nikto neodpovedal...nemohol ju niekto urieknuť? ako sa to urieknutie prejavuje?
emanka prečítaj tému o urieknutí 😀 tam máš aj tipy čo s tým... napríklad prejsť po čele pocikanou plienkou... 😖
no prejavuje sa to asi celkovým nepokojom, plačom... mne bolo aj strašne zle, keď sa mi to stalo 😕 a to som na urieknutie nikdy predtým neverila...
ale Leuška nebude urieknutá... jej predsa idú zúbky... alebo je to separačná úzkosť 😕
a kde je zuzka?
nad tou separačnou úzkosťou som začala dnes uvažovať, zúbky nejdú, tak to bude asi ono...aj teraz, keď som sa objavila, mal ju Maťo a začala plakať, keď ma zbadala...no tak uvidím, kedy sa to zmení...musím už ísť, možno neskôr sa ohlásim...zatiaľ dobrú
emanka...jej, no s tým ja ti nepomôžem...ohľadom urieknutia toho neviem nič... 😒
a nebude to tými stoličkami? Prerezali sa jej už? Alebo má možno tiež svoje "fanty"...alebo...ke´d mne už došli nápady, čo sa ešte mohlo stať... 😒
veronika...naivná...nieeee, ale skôr si myslím, že ti jej bolo ľúto...bolo tam viac takých mamičiek, ktoré sa ju snažili poľutovať a potom ju prekukli...
zuzi, zuby sa neprerezali...ahojte teda...
ahoj emanka...a dobrú noc... 😉
ohrádka objednaná... 🙂
vysvetlite mi, čo je to separačná úzkosť? Prvýkrát to počujem...
emanka- presne to aj Laura robí... keď ju má niekto na rukách, tak sa stále obzerá, keď ma nevidí na chvíľu sa skľudní, ale potom ako sa objavím začne plakať a už naťahuje ruky...
emi dobrú...
zuzka- no ľúto mi jej veru bolo... ale aj tak sa mi nepáčilo ako to tam niektoré komentovali... najprv jej tam pomaly vynadajú a nakoniec napíšu, že ak to náhodou je pravda, tak jej prajú všetko dobré...
😕 😝 ale to je jedno... ona musí vedieť či si vymýšľa, alebo sa len zamotala 😎
zuzka- no ty si šikovnica, že ohrádka objednaná 🙂 🙂 🙂
separačná úzkosť- no presnú definíciu ti nedám, ale vtedy je dieťa tak viac naviazané na matku, má väčší strach z odlúčenia, bojí sa cudzích ľudí, proste chce len svoju mamku... a je to práve vo veku okolo toho 9. mesiaca...
mňa by zaujímalo, kde sa stratila klara... a sweet, aj babullka- minule sa priznala, že číta, len nestíha písať- tak ťa aspoň pozdravujem 😉
no toto? tak nás to ešte len čaká?? Mna asi... 😝 , ja by som toto obdobie rada preskočila, nedá sa to? 😀
veronika...ktovie...možno tiež majú choré deti a nestíhajú... 😉 ale ak čítate...tak aj ja pozdravujem... 🤐
nedááááááááá 😀 ale neboj, len straším. Pri miške som netušila čo to nejaká separačná úzkosť 😎
takže to nemusí mať každé dieťa? tak dúfam, že šimon to nebude prežívať... 😝 😀
veronika, aj ja idem spať...neviem ešte aká bude noc a teraz šimon dobre zaspal...neplakal už asi 7 minút... 😀 tak asi zaspal tvrdšie...využívam a idem tiež...pa, zajtra... 🤐
dobrú zuzka 😉 ja som ešte nakukla do tej témy- jak to robia ľudia, čo majú peniaze... no a samozrejme zase zopár chytráčiek sa tam našlo...
baby ahojte , emanka skus leusku splut 3krat a tiez jej sprav 3xkrizik cez cielko , baby idem len naskok lili zaspala MM tiez aj zuzu a ja musim ist nakrmit ryby na FB aj macku 😠 😠 😠 😠 chlap spravi debilinu a ja sa staram
tak sme tu, na víkendoš sme boli u našich, takže zase klasika, malý dnes doma ziapaaaaaaaaaaaaal lebo baba a dede ho nosili na rukách aj zadok by si pretiahli cez hlavu keby si to želal 😠
aby sa mi neplietlo starý mi rozmlátil nádobu na mydlo ktorú som mala do tandemu s nádobou na tekuté mydlo a ešte nezabudol podotknúť že si potreboval oddýchnuť tak som dnes prala, prádlo mi ošlahalo okno z toho sprostého vetra tak mám zase o robotu postarané - okná sú zafŕkané ešte asi aj susedove 😠
no diétoš som normál onéééééééééé dnes som bola v ovocný deň taká hladná že som zožrala rohlí, dva chleby a už zase klofním a uvažujem čo by som do tej hlavy natlačila..........
no Lea až teraz zaspala, teda dúfam, že sa už neozve....to, že keď ma zbadala a rozplakala sa, urobila dnes prvý krát, cudzích ľudí sa nebojí, hocikto ju zoberie a ona sa rehoce, tak neviem, ale už ma z nej poráža...ona v podstate "len" nevie zaspať aj keď je unavená ako kôň...
Zuzi, super, daj potom vedieť, keď príde ohrádka a držím palce, nech má úspech. U nás už má väčší úspech, chce to čas 🙂
Blažka, takže si si aspoň oddýchla u rodičov, že? pekne dodržiavaj diétu, aby si bola na leto pekná 😉
Dzio 😀 😀 😀 😀 už sa vidím ako pľujem na Leu 😀 😀 😀 no a tie ryby a mačka sú dobré 😀 😀 😀 ja že prečo si poobede nadávala na to aquarko a ty pre toto, lebo musíš kŕmiť!!! no odpadnem z teba, aspoň som sa zasmiala 😀 😀 😀

kamilečka- veď ja nemám nič proti tomu, keď niekto pužíva chodítko... zas tak ma to nerozčuluje 😀 v podstate mi to je jedno, ale ja ho nechcem. Radšej nech sa Laura ťahá po zemi 😉