icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
1. mar 2010

no chvalabohu Veronika 🙂

Dala som fotky do albumu, aj tú ohrádku 🙂

alca85
1. mar 2010

ešte klara by mohla dať o sebe vedieť......

emanka málá je bohová.....ja nemôžem z toho ako je na každej fotke vyrehotaná....čo jej dávaš? priznaj sa... 😕 😅
super nákup si porobila.....ja tak skoro asi nepôjdem, bo v skriniach nachádzam stále nejaké novo-staré veci.....

no veru počasie....nech ten hnusný studený front rýchlo prejde.....

emanka a to čo ste robili s tým notebookom? 😀

alca85
1. mar 2010

jaj a tá ohrádka vyzerá super......tam sa môže veru poválať.... 🙂

emanka
1. mar 2010

ali 😀 nič jej nedávam, aj ja sa niekedy divím, že na čom sa stále rehoce, ona aj keď je sama, v postieľke, tak sa rehoce...dúfam, že jej to vydrží až do dospelosti...
no a ten noťas je preto taký zničený, lebo Maťo s ním zaobchádzal, ako keby stál 5 korún 😠

Ozaj, malá sa cez víkend naučila ukázať, že aká bude veľká. Ale vždy, keď sa jej to opýtam, tak sa najskôr otočí dozadu štýlom, že "mňa sa pýtaš?" 😀 no a potom to zopakujem a ona to ukáže 🙂

Inak, musím kúpiť foťák, strašne škaredé fotky mám, teda iba niektoré...

Ali, vy čo ste robili dnes? a čo nového hovorila svokra ohľadne výchovy a starostlivosti o dieťa?

spevacka
1. mar 2010

emanka,kukala som Leu, milená je...šťastné dieťa
my sa trápime s Hankou, nedá sa jej ani spať, ale už musí byť unavená, zajra ideme k dr.nech jej urobí CRP, Dakujeme za podporu a nech už je slniečko a bezvetrie, von von, tam bude fajn...
Babule, už sa mi druhýkrát stalo, že som kúpila cukinu, uvarila som a bola horká. Máte niekto skúsenosť? Dávate cukinku malinkým?

spevacka
1. mar 2010

alca, aj tvoje som kukala, malá celý ocinko 😀 krásne fotečky a ešte krajšie detičky my máme 😀 😀 😀

zuzkaku
1. mar 2010

Ahojte... 🙂

spevi... ☹ skoré uzdravenie...hlavne ten noštek nech sa čím skôr vylieči...posielam božteky Hanke... 🤐

dzio...vy ste už zdraví? Ako sa má Lili?? A o tie kiahne sa ozaj neboj...uvidíš, všetko bude ok... 😉

emanka... 🙂 🙂 🙂 nádherná je lea...rastie vám do krásy...a aké má dlhé vlásky, asi po tebe jej tak rýchlo rastú... 😉 Chcem sa ťa opýtať na ohrádku...presne takú chcem kúpiť drobcovi...práve teraz idem objednať cez net...koľko vás vyšla? a má aj nejaký matrac? Je mäkký, netlačia ju tam ti paličky z ohrádky, ktoré sú naspodku?
no a s tým notebookom to hádam nemyslíš vážne... 😕 tak keď tu prestaneš chodiť ty, tak to isto pomaly všetko upadne...a mna potom asi ... 😝 no čo ja budem večer robiť bez vás??

alci...ahoj... 🙂

zuzkaku
1. mar 2010

emanka...a ešte, kde ste ju kúpili? Počkám si na tvoje odpovede...a potom objednám... 😉

dnes nám prišiel kruh... 🙂 , len som nebola doma, prišla som až teraz večer a drobec už bol nervózny, chcel spať...no na chvíľu som ho tam posadila a myslím, že sa mu tam aj páčilo...ale po chvíli začal mrnčať, tak som ho hodila do "gala" a búvať...

dúfam, že dnes v noci bude lepší...tá minulá HRôZA!!! stále sa budil s plačom, mrvil sa prehadzoval...joj!

emanka
1. mar 2010

Ahoj, Zuzi a ďakujem 🙂
No ohrádka stála 78 eur, ale na mmb je aj lacnejšia, len my sme to kupovali narýchlo a platila svokra, kým by sme sa my s Maťom (skôr Maťo) rozhýbali, tak Lea by už maturovala...je tam madrac, ktorý je rozložený na 4 časti kvôli skladaniu, zo spodu toho madraca je drevená latka, takže tie paličky ju netlačia, nie je to úplne najmäkšie, ako posteľ, ale zas je to takto lepšie, aspoň tam môže pokojne sedieť alebo dávať sa na 4...no a sú tam tie úchytky, dieťa sa pomocou nich postaví, Lea to dnes skúšala, ale to je ešte veeeeľmi ďaleko, kým to dokáže...jediné, čo mi vadí, je tá sieťka, lea o ňu škriabe nechtami a ak sú len trošilinku dlhšie, tak sa jej akoby lámali, ale to sa jej robí, aj keď má čerstvo ostrihané nechty 😝 no ale každá ohrádka má sieťku, takže nič sa nedá robiť...

No ale ak sem ja nebudem chodiť, tak to sa neboj, že to tu upadne, alca to bude držať nad vodou, pokým sa ja nevrátim 😉 a možno ten noťas vydrží ešte nejaký ten mesiac, hádam 😝

emanka
1. mar 2010

kúpili sme ju v normálnom obchode, detskom, volá sa rico baby, majú aj e-shop....ale ja som pôvodne chcela kúpiť z mmb aj použitú...

Držím palce, nech Šimonko lepšie spinká...náš krpec ešte nespí, uspala som ju na rukách, nech mám kľud, no ale prebrala sa a teraz vykrikuje z postieľky...to čo sú za móresy??? 😠

emanka
1. mar 2010

A v tom kruhu sa mu bude určite páčiť, uvidíš 🙂

kamilecka
1. mar 2010

Ahojte

az sa hanbim ze vas takto zanedbavam ........

Emanka krasna ohradka...ja Sariku neviem nikde udrzat.

Ja len v skratke preco tu niesom a nestiham ani citat a hanbim sa 😀 😀 😀 😀 😅 😅 😅 😅

Vcera manzel odisiel do nemecka,davidko dostal v noci horucky a laringitida je na svete,sme na atb, spala som asi hodinu a .... mna zasa seklo v krizoch,takze som na tom uzasne.

veronikapp
1. mar 2010

baby detičkám prajem skoré uzdravenie...

a kamilečke tiež nech sa dajú kríže zase doporiadku 😉

emanka- rýchlo olep ten NB nech ešte niečo vydrží 😀 idem kuknúť foto...

zuzkaku
1. mar 2010

emanka...ďakujem... 😉 vyčerpávajúca odpoveď, ale dozvedela som sa presne všetko to čo ma zaujímalo...si milá...posielam cmuk... 🤐

kamilecka...no teda, všetci sú tu marodi, a už aj vy ste sa k nim pridali? Vo vzduch je asi nejaký vírus, či čo...Aj vám, želám skoré uzdravenie...a tebe? No asi dobrú masáž a povyhrievaj si tie boľavé kríže...

alca85
1. mar 2010

baby ja som sa len prišla rozlúčiť, lebo Natálka je nejaká mrzutá.....zas....tak vám prajem pekný večer a dobrú noc

kamilecke a davidkovi skoré zotavenie a uzdravenie a Hanke takisto a taktiež všetkým chorým deťom a ich mamičkám...

zuzkaku
1. mar 2010

emanka...ešte som ti chcela napísať, že malá možno len teraz takto vymýšľa pri zaspávaní...verím, že sa to čoskoro vráti do starých koľají... 😉

zuzkaku
1. mar 2010

alci...tak teda dobrú noc aj vám...a pekne spite... 🤐

veronikapp
1. mar 2010

alca, zuzka- ste tu popísali včera...
zuzka- príkrmy môžeš kľudne dochutiť nejakými bylinkami, napríklad môžeš dať aj pažítku, pór, petržlenovú vňať, bazalku trošku, už som čítala aj kôpor... s masielkom opatrne, keďže ste ekzematici. Ale myslím, že vo vašom veku už môžeš.

ešte ste spomínali gelové nechty- ja nemám, ale chcem. Ale nie príliš dlhé... nie som zvyknutá. Tým pádom neviem, či pre mňa majú nejaký význam... 😒 neviem či má časté močenie rúk vo vode vplyv na ich trvanlivosť... ale pochybujem, tá moja bývalá švagriná je kaderníčka, čiže umýva ruky často a pazdúry mala teda riadne...

zuzkaku
1. mar 2010

začala som rozmýšľať o kúpe chodítka pre Šimona...poslednú dobu ako je taký mrzutý, nikde mu nieje dobre...možno by to choditko bolo zaujímavé preňho...čo myslíte?

máte ho niekto?

veronikapp
1. mar 2010

emanka- tie capačky adidas, to sú asi také ,,imidžovky,, 😀 nie?
inak ohrádka je perfektnáááááá 😉 lenže ja by som ju nemala kam dať... 😕 no a Leuška je ešte perfektnejšia 😀 ako som tak obzerala fotky, akurát dnes som fotila Lauru, ako zazerala spoza postele 🙂 takže taká podobná fotka vznikla 🙂

zuzkaku
1. mar 2010

veronika...no potešila si ma s tými nechtami...myslela som si, že som tu len ja taká "parádnica" a tiež aj s tou trvanlivosťou...ja tiež chcem len také nie dlhé...ide mi hlavne o to aby boli pekné upravené...kamarátka má a tiež jej super držia...tak ešte uvidím...

no a bylinky? to vážne? Aj bazalka? musím vyskúšať...maslo mu asi nerobí problém...zatiaľ som si po ňom nevšimla reakciu...

čo máte nové vy? kedy pridáš ďalšie fotky?

veronikapp
1. mar 2010

zuzka- o chodítku sa už toho narozprávalo... ja ho nechcem any vidieť 😕 pri Miške som ho použila 2 krát, keď chceš, darujem 😉 ... niekedy síce mám 100 chutí tam Lauru ,,capnúť,, nech mám chvíľu kľud, ale úspešne odolávam 😀

zuzka- k tej téme o neplánovanom treťom- čítala si ju celú? Lebo ja hej, ale fakt neviem čo si mám myslieť 🤐

zuzkaku
1. mar 2010

zdá sa, že táto noc bude rovnaká ako tá predošlá...šimon sa už 4 krát zobudil s plačom...aj včera sa to takto začalo... 😖

zuzkaku
1. mar 2010

veronika...nie nečítala...čítala som tam len zopár príspevkov, ale tie mi stačili...
čítala si ako tam jedna hodila odkopírované viaceré príspevky, tej dianky? Boli s odstupom niekoľkých dní a tam raz písala ako je tehu a na druhý deň inej babe, že aj ona teraz práve potratila a cíti sa hrozne...bla bla
iná zas písala, že ju našla pod podobným nickom aj na pokeci...a že rovnako hrôza...
tak ani ja neviem, nerada by som ukrivdila, ale tam to už asi hraničí so zdravým rozumom...

veronikapp
1. mar 2010

zuzka- hej aj bazalka, ale u nás veľmi neuspela... ani miška ju nemala rada, má takú čudnú chuť 😒

nové nič, všetko po starom... fotky pridám dúfam po Miškinej oslave narodenín 😉

a vy ako? Aké je u vás počasie? U nás strašne fúka... ani von sme neboli. Doobedu som vešala prádlo, ale skoro ma odfúklo 😖 a večer som ho už suché, fajne prefúkané pre istotu pozbierala, aby som ráno neostala v šoku 😕

kamilecka
1. mar 2010

Aj my prajeme vsetkym detickam nech sa skoro uzdravia..... Dr mi hovorila ze to stale maju vela na prelome jesen zima a potom zima jar.

Ja pouzivam chodak,nech si hovori kto chce do chce...... ved keby ze ho nemam tak sa mi Sarika poudiera kade tade,ked ona sa chcel len na nohy staviat.

Zuzka to budu zubky

zuzkaku
1. mar 2010

no chodítko... 😖 ja viem, ale...no musím dlho popremýšľať...

veronikapp
1. mar 2010

zuzka- no tie okopírované príspevky som nestihla... už boli zmazané. Podľa tých ostatných príspevkov, hlavne na začiatku, by som napovedala, že klame 😕 asi som naivná 😀 ale potom keď tam začali písať o tom pokeci, tak už som bola na vážkach- hlavne keď ona stále mlela dokola to svoje... tak teraz ako to je, ktovie... 😝 😝 😝

zuzkaku
1. mar 2010

kamilecka...no veď zúbky...joj keby už vyrástli!

u nás dnes bolo pekne slnečno a fúkal síce vietor, ale nie tak silný ako včera, takže sa dalo...

veronika...s tým prádlom... 😀 že v šoku?

emanka
1. mar 2010

ja len tak rýchlo, lea sedí pri mne, som na pokraji nervov...Zuzka, aj ja dúfam, že to má iba chvíľkové obdobie..

Veronika, hej imidžovky, no ale neodolala som 😀

Dakujem všetkým za pochvalu....Veronika, takže máme podobné fotky? 🙂 🙂 🙂

S gelovými nechtami sa vám bude zle písať na PC 😀