icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
1. mar 2010

kamilečka- veď ja nemám nič proti tomu, keď niekto pužíva chodítko... zas tak ma to nerozčuluje 😀 v podstate mi to je jedno, ale ja ho nechcem. Radšej nech sa Laura ťahá po zemi 😉

zuzkaku
1. mar 2010

veronika...no smutné na tom všetko je, že sa tu nájdu také maminy, čo využívajú dôveru iných a povymýšľajú si kadečo, len aby boli zaujímavé... 😒 no a najhoršie je asi to, že aj ke´d ju adminy zrušia, ona si kľudne nabehne pod novým nickom a nikto to nezistí...no a ďalej môže tlačiť kaleráby...

zuzkaku
1. mar 2010

emanka... 🙄 júj a teraz kedy pôjde spať? Už sa jej začali prerezávať tie stoličky?

ja som bola dať drobcovi nurofen...chudák sa zobudil s hrozným revom, až som sa zľakla, čo sa deje...no a povedala som si, že stačí!...dúfam, že mu to od bolesti trochu zaberie...

veronikapp
1. mar 2010

zuzka- hej v šoku 😀 aby som ho nezbierala po celom sídlisku, keď tak fúka...

emanka- veď ja tie gélove nechty len také kratšie... nie som zvyknutá na dlhé 😝 v práci by som sa ani nepohla s takými. A teraz v taj najnovšej /na nedonosencoch/ by mi to ani nepovolili...

inak aj ja mám zopár takých imidžoviek 😀 nie adidas, len z tesca, ale tiež som neodolala, také boli krásne 😀

emanka- no naschvál, keď už konečne hodím fotky, tak hodím aj tú, aby sme porovnali 😉 a ešte som chcela, že aké má už Leuška vlasiská 😨 🙂

zuzkaku
1. mar 2010

veronika...no len pridaj nejaké...už sa tešíííím 😉

zuzkaku
1. mar 2010

emanka...a ešte som predsa zabudla, chcela som ti teda pochváliť tie fotky, že nato, že ich robíš na mobile, sú super....ja by som to ani nerozoznala, máš dobrý foťako-mobil... 😀

veronikapp
1. mar 2010

zuzka- veru smutné... ak si to ozaj všetko povymýšľala, tak sa k jej úbohosti ani nevyjadrujem... lebo niečo také si vymyslí len zvrátená myseľ ☹

a Šimonko sa už hádam upokojí a bude kľudne spinkať... a Leuška tiež 😉

veronikapp
1. mar 2010

no a ešte som si všimla nové profilové fotky- zuzka aj alca- peknéééééé 😉

emanka
1. mar 2010

šupla som ju do postieľky a dúfam, že zaspí 😝
ja keď mám len trošku dlhšie nechty, už neviem písať na PC....no Lea má teda vlasiská a to som jej už strihala ofinu, za chvíľu budem musieť zas...Veronika, veru daj fotky, už sa teším 🙂
Zuzi, no foťáko-mobil to bol kedysi lepší, ale už aj tie fotky nie sú také pekné, aké bývali...
No Lea nespí, už sa hlási 😝

emanka
1. mar 2010

Veronika, presne o tej babe som písala pred pár dňami, že je nejaká pošahaná, že si vymýšľa...no a do chodítka by som aj ja niekedy najradšej šupla Leu, ešte že ho nemám...

veronikapp
1. mar 2010

ja som asi fakt naivná... ale koho by napadlo vymyslieť si postihnuté dieťa? 😝

tak čo to je s Leuškou... už aby to prešlo.

emanka
1. mar 2010

naivná Veronika 😀
ja neviem, čo to s ňou je...teraz spustila nehorázny rev, to nikdy nerobila...už som sa to tu pýtala, ale nikto neodpovedal...nemohol ju niekto urieknuť? ako sa to urieknutie prejavuje?

veronikapp
1. mar 2010

emanka prečítaj tému o urieknutí 😀 tam máš aj tipy čo s tým... napríklad prejsť po čele pocikanou plienkou... 😖
no prejavuje sa to asi celkovým nepokojom, plačom... mne bolo aj strašne zle, keď sa mi to stalo 😕 a to som na urieknutie nikdy predtým neverila...
ale Leuška nebude urieknutá... jej predsa idú zúbky... alebo je to separačná úzkosť 😕

veronikapp
1. mar 2010

a kde je zuzka?

emanka
1. mar 2010

nad tou separačnou úzkosťou som začala dnes uvažovať, zúbky nejdú, tak to bude asi ono...aj teraz, keď som sa objavila, mal ju Maťo a začala plakať, keď ma zbadala...no tak uvidím, kedy sa to zmení...musím už ísť, možno neskôr sa ohlásim...zatiaľ dobrú

zuzkaku
1. mar 2010

emanka...jej, no s tým ja ti nepomôžem...ohľadom urieknutia toho neviem nič... 😒
a nebude to tými stoličkami? Prerezali sa jej už? Alebo má možno tiež svoje "fanty"...alebo...ke´d mne už došli nápady, čo sa ešte mohlo stať... 😒

veronika...naivná...nieeee, ale skôr si myslím, že ti jej bolo ľúto...bolo tam viac takých mamičiek, ktoré sa ju snažili poľutovať a potom ju prekukli...

emanka
1. mar 2010

zuzi, zuby sa neprerezali...ahojte teda...

zuzkaku
1. mar 2010

ahoj emanka...a dobrú noc... 😉

ohrádka objednaná... 🙂

zuzkaku
1. mar 2010

vysvetlite mi, čo je to separačná úzkosť? Prvýkrát to počujem...

veronikapp
1. mar 2010

emanka- presne to aj Laura robí... keď ju má niekto na rukách, tak sa stále obzerá, keď ma nevidí na chvíľu sa skľudní, ale potom ako sa objavím začne plakať a už naťahuje ruky...

emi dobrú...
zuzka- no ľúto mi jej veru bolo... ale aj tak sa mi nepáčilo ako to tam niektoré komentovali... najprv jej tam pomaly vynadajú a nakoniec napíšu, že ak to náhodou je pravda, tak jej prajú všetko dobré...

😕 😝 ale to je jedno... ona musí vedieť či si vymýšľa, alebo sa len zamotala 😎

veronikapp
1. mar 2010

zuzka- no ty si šikovnica, že ohrádka objednaná 🙂 🙂 🙂
separačná úzkosť- no presnú definíciu ti nedám, ale vtedy je dieťa tak viac naviazané na matku, má väčší strach z odlúčenia, bojí sa cudzích ľudí, proste chce len svoju mamku... a je to práve vo veku okolo toho 9. mesiaca...

veronikapp
1. mar 2010

mňa by zaujímalo, kde sa stratila klara... a sweet, aj babullka- minule sa priznala, že číta, len nestíha písať- tak ťa aspoň pozdravujem 😉

zuzkaku
1. mar 2010

no toto? tak nás to ešte len čaká?? Mna asi... 😝 , ja by som toto obdobie rada preskočila, nedá sa to? 😀

zuzkaku
1. mar 2010

veronika...ktovie...možno tiež majú choré deti a nestíhajú... 😉 ale ak čítate...tak aj ja pozdravujem... 🤐

veronikapp
1. mar 2010

nedááááááááá 😀 ale neboj, len straším. Pri miške som netušila čo to nejaká separačná úzkosť 😎

zuzkaku
1. mar 2010

takže to nemusí mať každé dieťa? tak dúfam, že šimon to nebude prežívať... 😝 😀

veronika, aj ja idem spať...neviem ešte aká bude noc a teraz šimon dobre zaspal...neplakal už asi 7 minút... 😀 tak asi zaspal tvrdšie...využívam a idem tiež...pa, zajtra... 🤐

veronikapp
1. mar 2010

dobrú zuzka 😉 ja som ešte nakukla do tej témy- jak to robia ľudia, čo majú peniaze... no a samozrejme zase zopár chytráčiek sa tam našlo...

dzio2
1. mar 2010

baby ahojte , emanka skus leusku splut 3krat a tiez jej sprav 3xkrizik cez cielko , baby idem len naskok lili zaspala MM tiez aj zuzu a ja musim ist nakrmit ryby na FB aj macku 😠 😠 😠 😠 chlap spravi debilinu a ja sa staram

blazka24
1. mar 2010

tak sme tu, na víkendoš sme boli u našich, takže zase klasika, malý dnes doma ziapaaaaaaaaaaaaal lebo baba a dede ho nosili na rukách aj zadok by si pretiahli cez hlavu keby si to želal 😠
aby sa mi neplietlo starý mi rozmlátil nádobu na mydlo ktorú som mala do tandemu s nádobou na tekuté mydlo a ešte nezabudol podotknúť že si potreboval oddýchnuť tak som dnes prala, prádlo mi ošlahalo okno z toho sprostého vetra tak mám zase o robotu postarané - okná sú zafŕkané ešte asi aj susedove 😠
no diétoš som normál onéééééééééé dnes som bola v ovocný deň taká hladná že som zožrala rohlí, dva chleby a už zase klofním a uvažujem čo by som do tej hlavy natlačila..........

emanka
1. mar 2010

no Lea až teraz zaspala, teda dúfam, že sa už neozve....to, že keď ma zbadala a rozplakala sa, urobila dnes prvý krát, cudzích ľudí sa nebojí, hocikto ju zoberie a ona sa rehoce, tak neviem, ale už ma z nej poráža...ona v podstate "len" nevie zaspať aj keď je unavená ako kôň...

Zuzi, super, daj potom vedieť, keď príde ohrádka a držím palce, nech má úspech. U nás už má väčší úspech, chce to čas 🙂

Blažka, takže si si aspoň oddýchla u rodičov, že? pekne dodržiavaj diétu, aby si bola na leto pekná 😉

Dzio 😀 😀 😀 😀 už sa vidím ako pľujem na Leu 😀 😀 😀 no a tie ryby a mačka sú dobré 😀 😀 😀 ja že prečo si poobede nadávala na to aquarko a ty pre toto, lebo musíš kŕmiť!!! no odpadnem z teba, aspoň som sa zasmiala 😀 😀 😀