Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
Ahojte, u nás chvíľu svieti slnko a chvíľu nie, ale je len 5 stupňov 😠 Lea spí vonku už 2 hodiny a dnes som jej zbadala, že sa jej tlačia zuby von, 3-ky, očné a tie vraj dosť bolia, tak dúfam, že len kvôli tomu Lea zle zaspáva. No a čítala som, že 3-ky sa prerezávajú až v 16.-20. týždni, tak neviem, kam sa ponáhľajú...inak, ona, keď zaspí, tak spí až do rána.
Babullka, grutulujem k 3. zúbku 🙂 🙂
Veronika, Laura je šikovnica, keď vie dať pusu...ja malej keď poviem, nech mi dá pusu, tak otvorí ústa a akože ma papá.
Terezka, tak to obdobie ti teda nezávidím ☹ No ale, keď je už dobre, tak neni o čom 😉
Dzio, nechaj tie rybky skapať 😝 no a to sa nečuduj, že havko nemá veľký úspech, veď deti všetko baví len chvíľu. My máme tiež nové auto Fisher Price a spieva to abecedu, mne už dostatočne lezie na nervy, no Leuša pri tom tancuje a rehoce sa o dušu, ona asi bude nejaká tanečníčka, stále tancuje, dokonca aj pri mojom "speve" 😀 Asi to zdedila po mojej sestre, lebo ja som drevo na také veci 😝
No a Veronika, Dzio, sneh??? To nemyslíte vážne..brrrr
No a jasné, že tie očné zuby sa zvyčajne prerezávajú v 16.-20. mesiaci, nie týždni 😝
Ozaj, alca, vy máte ohrádku?
emanka- no jasné, pochopila som, že si myslela mesiace 😉 ale to bude zubkaňa 😨 , keď už aj trojky sa jej tlačia- tanečníčke 😀
veru sneh je u nás... ale ako svieti slnko, tak sa hneď topí 😎
ideme papať a potom niečo s Laurou podnikneme 😉
emanka nemám ohrádku, ale tú cest.postieľke, kt. využíva na hranie...ešteže nekojíš, už by si bola riadne dokúsaná 😀
hodila som foto tej postieľky....
emanka no toto, super blahozelammmmm 🙂 , nasa Lili ked pocuje hudbu alebo piesen tak sa hupe dopredu a dozadu a usmieva sa , ale ked jej zaspievam piesen CIERNE OCI CHOTE SPAT tak zacne lutostivo plakat a sklada pusinku , alca aj ja idem kupovat tu cestovnu stym ze bude aj ako ohradka, ale ja kuknem v polsku pocom to tam stoji, aj tu sa snech hned topi ale poletuje stale 😠
ano, také niečo som si aj ja predstavovala a tuším aj menej miesta zaberie 😉 inak Natálka je fešanda 😉
my sme už po obede, teda prvom, Laura mala morčacie mäsko, zemiakovú kašu a mrkvovú omáčku. všetko zjedla 😉 a mala toho ozaj dosť. Nakoniec som jej dovolila, aby ,,jedla,, sama. To bolo radosti!!!!!! Ruky v tanieriku až po lakte, úsmev od ucha k uchu, ale čo- to aj do úst dala 😀 ešte trochu neskôr bude mať hráškovú mliečnu polievku.
emanka- veru, ešteže nekojíš... Laure párkrát ušlo, auuu 😎
veronika ďakujeme......aj mňa už pokúsala a to ešte nemá zuby..... 😝
sa zatiaľ lúčim, ideme trošku von..... 🙂
alca, krásne fotky a krásna postieľka 🙂 Natálka rastie do krásy 😉 😉
dzio, ďakujem 🙂
Veronika, no ja radšej malej nedávam lyžičku, veď by ma porazilo...už teráz mám radosť, keď sa rukou zaženie a všetko vyleje 😝
Ahojte
ano ocne zuby su ovela horsie ako velke stolicky,ktore mozno ani nezbadate a uz budu von. Ja som Davidkovi dala aj paralen na noc,ked mu sli tie ocne zubky.
Ja tiez teraz mam vybratu cestovnu postielku v obyvacke mam od babypoint-vital,kupili sme ju este ked Davidko sa narodil.
http://www.babetkovo.sk/components/com_virtuema...
Velmi prakticka vec,kedze aj chodime ku svokrovcom stale na vikend....
emanka- jooooj, áno aj lyžičku mala, ale rukami to je predsa lepšie 😀 môže sa tam džabrať a pomedzi to niečo vopchať do úst 😀
táák a už sme doma......bolo výborne, až na ten vietor......
emanka to rastie, ale do neposednosti.... 😔
kami a ako sa prosím ťa tá postieľka skladá naspäť...lebo nám to ani za nič neišlo a už sme to potom radšej ani neskúšali.....naši našťastie tiež kúpili postieľku (išla som napísať, že polievku 😀 ), tak ju nemusíme prenášať... 😉
a k svokrovcom ju neberiem, lebo by ju pes dotrhal..... 😠
u nás je pekná kosa, aj vietor fúka, už ma porazí z toho počasia...no a do toho sa nám niečo stalo s kotlom a v noci prestal kúriť, ráno všetky radiátory studené 😠 no pekná kosa tu bola, teraz tu bol na šťastie známy a ten to urobil, tak už máme teplúčko. Mali sme ísť do Kauflandu, no ale už sa nám nechce, malú som šupla do postieľky, vôbec sa mi nechce ísť s ňou von, no ale protestuje tam, aj keď od únavy nevidí...
Kami, každý to má s tými zubami asi inak, moja kamarátka týždeň nespala, keď išli jej malej stoličky a očné, že si ani nevšimla, kedy vyšli. hmm, tak neviem, ale Lea je viditeľne nesvoja a predpokladám, že za týždeň už budú vonku tie očáky...no ale potom pôjdu ďalšie a ďalšie, takže nič.
juuuj, tá drevená postieľka mi už lezie na nervy, keď som písala príspevok pred týmto, tak taká šupa zo spálne, že mi až zle zostalo, samozrejme si zas malá hlavu buchla, porazí ma z toho, ani hniezdo nepomáha, asi sa snažila postaviť alebo čo a takto to dopadlo...no a aj v noci sa chce otočiť na bok a treskne si hlavu 😠
Vaše deti sa nebúchajú o tie tyčky?
no a keď sa buchla, tak som ju zobrala na ruky a behom minúty spala, aspoň nemusím ísť s ňou von 🙂
dig že Rakovská je tehotná
už sa buchla neraz, ja nemám ani to hniezdo......no už tam nespáva....
inak Veeronika gratulujem k 8000ke....ani som si nevšimla... 🙂
ahojte
aj Laura sa sem tam buchne, ale čo už... musím povedať k tým zubom, že u Mišky som ani nevedela, kedy vyšli 😕 a zrazu boli...
alca- veď ona už je dlhšie tehotná, nie?
ani ja som dnes nebola von... zima ako v Rusku, vetrisko ľadový...
ozaj, aj ja som zabudla blahoželať Veronike k 8000-ke, takže gratulujeeem!!!
Rakovská je tehotná? tak ja som to nevedela...
to máš šťastie, že Mišku neboleli zúbky, ani Leu do teraz, až tieto očáky hnusné 😠
inak, spala 20 minút, tak dúfam, že aspoň skôr zaspí...už mala aj kašu a teraz si pozerá fotky bratrancov a jednej sesternice...
Ozaj, alca, minule si písala, že Natálka spí na kraji postele, to sa nebojíš, že spadne? alebo tam je stena, alebo niečo?
no tak ďakujéééééém 😎
Laura spala tiež asi len 30 minút... tak ju večer uložím skôr. A teraz sa tu hraje s obalom od DVD... no ako málo stačí 😀
no ja už vidím malú, ako zaspí o jedenástej 😠 😠 😠
no a už ju mám na rukách, lebo sa stále hádže dopredu, ako keby vedela loziť 😠 šlak ma z nej trafí 😝 takže už ani písať sa mi nedá poriadne, za chvíľu bude chcieť gummy macka.
dlhšie? to neviem, ale dnes to dávali v Reflexe....už mi skončila telenovela, tak som konečne pozerala aj niečo iné 🙂
na kraji postele mám podušky, tak sa nebojím kým ešte neprelieza....a aj tak pokaždé ako sa pohne tak ja som hneď hore....no ona skôr spí na jednej posteli, Maroš na druhej a ja som v strede v jame ako taká sardinka..... 😝 😔
v ymate cas pozerat telku? my ked mame tv zapnute tak len bebe tv 😀
😀 alca, ty si dobrá sardinka 😀
terezka, ale my nechodíme do školy 😀 ozaj, ty máš individuálne štúdium?
Terezka, Alex už lozí?
čo je bebe tv? my to nemáme 😒
terezka u nás beží telka stále, ale skôr len ako taká kulisa.....ešte som si pri malej a popri PC nič poriadne nepozrela.....

u nás je 1.3 °C a zase silno fúka 😠