Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
a kde je klara toľko? Čo majú zas pokazený počítač? ☹
spevi, ty ešte nemáš vybavený RP?
no pekne si postíhala.....a už sa vyliečte....
alca, už mám...od dnes 😀
jaj ved nech sme už zdraví, ozaj poraďte, Hanka mala dve noci teploty, teraz už dva dni bez, nechodíme von, máme ísť? čo vy na to? poraďte...ešte soplí
...joj ešte som zabudla, ešte som aj guláš uvarila...uff
spevacka tak si toho dnes pekne postíhala... s tým RP si si ozaj dala načas 😎
Tak s Hankou to nakoniec dobre dopadlo, keď len Pamycon... keď bude vonku pekne tak kľudne môžte ísť von, čerstvý vzduch ešte nikomu neublížil 😉
bebetv je presne ako písala spevacka, pre bábätká. Ale Lauru to nezaujíma. Skôr Disney chanell a tam dávajú Mickyho klubík, tak to sa jej páči a ešte potom ide Macko Pú, to tiež 😉
no baby, vy ste ako tá pani na sociálnom, že prečo idem tak neskoro, no čo som mala povedať, že mi nechýbalo? 😢 v médiách vraveli, že je to so spätnou platnosťou, tak aspoň dostanem naraz viac 😀
veronika, tak zajtra vyrážame, ja len kvôli tomu vetru som sa oštiadzala 😉 a Hanka spí už vyše hodiny... 😲
ahaa 😀
hej mam individualne
alex uz lozi rychlostou svetla a aj chodi, s rukami ked ho drzim alebo ked sa pridrziava nabytku nieco tak aj sam
bebe tv je pre babatka televizia, oblbovaky 😀
spevacka- a už sa nezobudí Hanka? Ale asi hej... Laura už tiež spí, Miška ešte večeria, potom umyť zuby, rozprávka a spať a bude kľud...
kolk oje ten zvyseny detsky pripsevok?
to si musim o to ziadat? 😕 😕
terezka- nárok majú iba zamestnaci...
šikovný je Alex... a vraj sú chlapi leniví a baby šikovnejšie 😀
aha 🙂
inak ako to je s tym ked ides na rodicovskej dovolenke (TEda do 3rokov dietatA) pracovat?zoberu ti ten pridavok k prispevku? ci nie? iba v pripade ze by siel do jasiel?
on je velmi sikovny, aj presibany...sa bojim co z neho vyrastie 😅
keď pôjdeš pracovať, nemáš nárok na rodičovský príspevok, dostaneš už len príspevok na dieťa, tých 20 eur či koľko, to budeš dostávať až do jeho dospelosti.
aha, myslela som si. dakujem. 🙂
ale kukam to nna upsvare nehovori sa tam nic o tom ze ak som zamestnana. iba ze treba zabezpecit dietatu staroslitvost mnu alebou inou opravnenou osobou.
Ahojte,tak mam chvilku casu 😀 ako som pisala ze maly uz konecne neni taky nervozny-tak som to asi zakrikla 😠 od obeda placeme s malymi prestavkami...pekny den za nami 😒 ale naucili sme sa novinku....staviame sa v postielke 😀 😀 😀
No babullka šikulu máš doma...(ale nie Vinca, neboj).......tuším chlapci sú šikovnejší než dievčatá.....
ešteže sme dnes boli vonku, bo na najbližšie dni hlásia zimu a škaredo......ááách niééé... ☹
terezka na to aby si dostávala ten zvýšený príspevok musíš byť 270 dní nemocensky poistená....čo platí zamestnávateľ alebo si to platíš ty dobrovoľne v nezamestnanosti
alca ved hej uz som to nasla 🙂 ale na upsvare nic nebolo o zamestnanosti tak ci nieco..
Alca inak mas super motoo v pase 😀 ja to chlapovi tak viem povedat ...ked frfle ze ani pol hodiny u nas nemoze byt poriadok 😀
ahoj babullka- no vravím... šikovní chlapi 😉
terezka- samozrejme, najlepšie je ísť si to pozisťovať priamo. Na rodičovský príspevok samozrejme nárok máš, ale na tento zvýšený, ktorý je od januára tohto roka nemá nárok každý. Keď chceš, napíš do témy Paragrafy tuším, podtéma o zvýšení RP, píše tam jedna právnička, má nick gapa /myslím/ a sa jej opýtaj či má nárok na zvýšenie študentka...
inak máš peknučké fotky v albume a ešte krajšieho chlapčeka....zlatunký je.... a zišli by sa tam aj nejaké aktuálne, nie? 😉
Ahoj veronika....no som necakala ze sa tak rychlo postavi,ked ma skoro 11kg 😀 Terezka..myslim ze na to isto narok nemas... 😠 co je troska nefeer 😠
už vieš, tak super 😉
veronika nemá, to by už nestihla aj keby si teraz začala platiť to nemocenské poistenie....nakoľko ten zvýšený RP je len do 2 rokov.
babullka veď možno práve preto... má silné nôžky 😉
ahojte, ja len na skok, krpec samozrejme nespí 😠
spevi, ty si iný macher 😝
babullka, no šikovný je Matúško, klobúk dolu 🙂
terezka, aj Alex je veľmi šikovný...pozerám, že ma 9,5 mes, kedy sa presne narodil?
alca ja? dakujem. hej no asi nejake pridam 🙂
dik baby uz to mam zistene
alca- isto ani na tých 4500Sk? A napríklad nezamestnané, alebo čo ja viem... cigánky nedostávajú okrem prídavkov žiadne peniaze?

terazka, čo je bebe Tv? to nepoznáme...to bude nejaký kanál pre kojencov 😲
inak som dnes postíhala ako manažérka, šli sme k tej dr.dnes, lebo včera som omyla vlasy, máme iba Pamycon kvapky-lokálne ATB do nosa a calcium,potom som šla do MC zaniesť veci na zajtrajšiu burzu, celú škatuľu po Maťovi, dúfam, že sa čo najviac predá, už to tu nechcem 😠 a potom som šla do LV vybaviť si ten zvýšený rodičovský príspevok...konečne, lebo MM s tým chodí ako mačka s mačencami a furt nič nevybavil 😠 tak už aj to mám z krku a ešte som sa aj socializovala (s kamarátkou a bratom, kt.nás vozil a ešte aj na káve sme boli) a v piatok pojdeme k tej kamoške na návštevu, ona má 3mes.bábo, sa teším už....v noci inak zas taký malý horor, ale nemuseli sme odsávať našťastie
dzio, dík za ten tip, hej tá cukina asi bola nie čerstvá, pôjdem zajtra do Billy