icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
5. jan 2010

ja som čerstvá tridsiatnička - od 10.novembra 😠 😝
Veronika, ty keď chytíš Lauru za ruky, tak sa vytiahne rovno do stoja? Deti to robia tak, že prehnú chrbátik a hneď idú do stoja.

alca85
5. jan 2010

no môj mm toho veľa nenarobí, lebo domov chodí cca o 19tej, to si chvíľu, popestuje malú potom ju okúpeme, chvíľu kukne tellku a ide spať, pretože vstáva ráno o 5tej.
ja mám 24 mm 33

klara_klara
autor
5. jan 2010

ja som cerstva 33 😀 😀 😀

klara_klara
autor
5. jan 2010

kurnik jake mladasky sem chodia...asi sa idem zakopat... 😎 😎 😎 😠 😠 😠 😠

alca85
5. jan 2010

tak to ja som tu nejaké mladé kura 🙂

emanka
5. jan 2010

klara, je to obchod s bicyklami a súčiastkami...tiež noviny, cigarety, hračky....my sme tento dom kúpili aj s tým obchodom, takže iba pokračujeme...už sa aj ja chystám, že pôjdem ja tam a Maťo bude s malou, ale už si to viem predstaviť, ako stále bude otravovať...čo jej mám dať papať? koľko toho? ako zohriať? čo jej obliecť von? no musím ho to všetko naučiť a potom pôjde ja do obchodu, aspoň si oddýchnem 🙂

klara_klara
autor
5. jan 2010

alca tak to zase tiez musim obhajit toho svojho...on chodi o 18 a rano tiez vstava o 5...takze to mame asi narovnako s tym stylom 😎 😎 😎

emanka
5. jan 2010

klára, nevyzeráš na kristove roky 😀

klara_klara
autor
5. jan 2010

emanka jasne budes mat trosku zmenu to potesi 😉 😉 😉

klara_klara
autor
5. jan 2010

emanka ani rozumovo 😀 😀 😀 citim sa na 25 😉 😉 😉

klara_klara
autor
5. jan 2010

ale zasa podla fotky nesud...tio je pred tehu...po tehu si obcas uz najdem aj sedivy vlas 😀 😀 😀 😀

alca85
5. jan 2010

a akú má robotu? môj robí kuriéra...ale keď som bola tehu, tak ma obskakoval ako len mohol. teraz to doháňa cez víkendy

emanka
5. jan 2010

no môj chodí do roboty na deviatu, a to takým štýlom, že ráno vstane, umyje sa, zje jogurt, prejde cez chodbu do roboty a tam si vypije čajíček a kávičku 😀
a on je odo mňa mladší, on bude mať 30 až v máji 😉

klara_klara
autor
5. jan 2010

inac niekedy rozmyslam co s tymi vlasmi, chcela by som nejaku zmenu...a aj maly ma furt kvace 😠 😠 😠 ale je mi to luto...aspon musim zafarbit nech nevidno sediny...teraz velmi nikam nechodim ale v lete hodim urcite novy looooook 😀 😀 😀

emanka
5. jan 2010

alca, aj môj ma v tehu obskakoval, mala som rizikové, PN, a celých 9 mesiacov som nič nerobila...max dala prať, umyla riady(ešte sme nemali umývačku) a sem-tam niečo uvarila 😀

alca85
5. jan 2010

emanka to ste ako moji rodičia...mama je v oktobri a tato v apríli po mame

kamilecka
5. jan 2010

Odkedy mam deticky tak ani neviem ako ten cas leti ( s mojim vekom ) Davidka som mala ako 24 r a potom neskor oslavovala 25 a tam som sa aj zasekla,kedze niejako nieje cas ani poriadne oslavit narodeniny 😀

emanka
5. jan 2010

klára, ani nehovor...tá naša ma tiež stále ťahá za vlasy...a ešte pritom pozerá na mňa a čaká, kedy zareagujem, že aaauuu, no a to sa rehoce ako divá 😀 😀 😀

klara_klara
autor
5. jan 2010

moj je manazer v jednej sukromnej firme 😝

emanka
5. jan 2010

kami, takže teraz máš koľko? 27?

klara_klara
autor
5. jan 2010

emanka presne to robi aj nas...len nehc sa nerehoce lebo chvilku podrastie a maminka ho zacne vychovat 😀 😀 😀 teraz mu to tolerujem 😀 😀 😀

emanka
5. jan 2010

baby, už 800 odpovedííí máme 😲 tá, ktorá odpovie ako tisíca, by mala niečo vyhrať 😀

kamilecka
5. jan 2010

Emanka Lea ma kraaasne vlasky 🙂 ja tiez dufam,ze moja bude mat dlhe vlasky,zatial je na 3mm 😀 ANo mam 27 ako som pisala stranu dozadu

alca85
5. jan 2010

no odkedy je malá už staršia, vlasy som ešte rozpustené nemala...tuším naposledy na tej profilovej fotke a aj to som prišla od kaderníčky....stále ich nosím v cope, ale aj ten mi nájde.... 🙂
Inak ako ste na tom z vlasmi? aj Vám tak príšerne padajú?

emanka
5. jan 2010

jaaj, kami, keď tu to tak rýchlo fičí, že už som zabudla, že som to čítala...
no Leuše rýchlo narástli, teraz posledné 3 dni už jej nejdú tak vyčesať do hora, už ich má dlhé, tak jej padajú...neva, za chvíľku dáme sponky 😉

emanka
5. jan 2010

ozaj, kami, ďakujem-za tie vlásky 🙂
alca, aj mne padali, ale keď mala malá tuším 5 mes., tak prestali, už je to v pohode...

kamilecka
5. jan 2010

Ja mam v cope stale,iba ak ideme niekde von tak rozpstim,ale uz som nebola riadne dlho u kadernicky,teda bola som den pre porodom amam uz riadne dlhe vlasy,takze jedine do copu 🙂

Tiez by som chcela davat sponky,cim skor tym si skor zvykne

alca85
5. jan 2010

no idem do sprchy, kým je malá napapaná a kľudná.....

emanka
5. jan 2010

ja ich mám tiež v cope, ale lea mi ich veľmi rýchlo rozstrapatí....inak, my leu na leto asi vykosíme so strojčekom, aspoň jej nebude horko a dlhšie necháme potom, keď bude mať 2 roky...uvidíme 😎

klara_klara
autor
5. jan 2010

ja este kojim a vraj pri kojeni padaju a potom po skonceni prestanu padat...dufam, lebo ked spocitam vypadane a vytrhane od maleho tak zachvilku budem vyzerat jak on=skoro bez vlasov 😀 😀 😀