icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

voskovka
5. jan 2010

zubky...no neviem...možno...začal s tym tyžden pred vianocami...potom par dni klud....a potom zase

emanka
5. jan 2010

aj naša mávala také obdobia, teraz sa budieva o 3.00 a hodinku-dve sa hrá 😝 ale to preto, lebo keď jej začala nádcha, tak nevedela kvôli tomu spať a teraz ešte stále má nádchu a nejak si zvykla na to, že v noci sa hrá 🙄

alca85
5. jan 2010

emanka tak to vám gratulujem k zúbkom...a mávala aj teploty a hnačky?
moja má vodovú stolicu tuším každé 2 týždne, od včera ju má zase zelenú, hlavne že sme doteraz brali probiotiká...

emanka
5. jan 2010

alca, nie, nič...pár dní pred Vianocami som zbadala, že má dole také 2 čiarky, na vianoce som skúsila lyžičkou, či štrngajú a štrngali 😀 no a na druhý deň už boli vonku a každý deň sú väčšie a väčšie 😲 keď ich už mala vonku, tak 2 dni z ničoho nič zamrnčala, pokojne sa hrala, alebo si bľabotala a zrazu zamrnčala...ale to si myslím, že ju bolel jazyk, určite si ho o tie zúbky "oškierala"....predsa len, bolo to niečo nové a cudzie v pusinke 😝 ...ale už je v pohode 🙂
alca, nepamätám si, určite si to už písala...kojíš, alebo je na UM? Príkrmy nedávaš, to si pamätám(aspoň dúfam, že si dobre pamätám).....z čoho má zelenú stolicu? Tie probiotiká vám kázala dr?

alca85
5. jan 2010

emanka aj kojím aj UM..tie probiotiká sme mali predpísané práve kvôli tej vodovej zelenej (dr. hovorila, že hladovej)stolici, brali jej aj výter, ale ešte nemám výsledky. Ona nám predpísala hylak, ale dávala som jej kvapka biogaia, ktoré mi poradil jeden pediater na nete a ten hylak sa mi nepozdával a ani lekárnička nám ho neodporúčala. 2 týždne už mala dobrú stolicu a zase sa nám to vrátilo. Len teraz pochybujem, že je to hladová stolica, keď je aj na UM. No musím ísť, ideme kúpať.....

spevacka
5. jan 2010

alca, zelená stolica nemusí byť len z hladu, to je taký starší názor, má to viacero možných príčin, kdesi som čítala o tom, ale teraz ti bohužiaľ nepoviem, kde. Tu na Koňovi. Ale keď vygúgliš, určite nájdeš...moja malá spí už hodinu 😨

kamilecka
5. jan 2010

Ja som pocula ze zelena stolica je ked babatko boli brusko.

alca85
5. jan 2010

no ono nie je zelená ako zelená...že je rozdiel či kojíš alebo nie....keď sa kojí tak by to nemalo byť nič vážne, ale ak je dieťa na UM tak to je už ževraj nejaká chyba v tráviacom trakte...
Baby dokedy plánujete mať stromčeky? lebo ja so ten náš už odzdobila a pôjdem ho zložiť. Nebavilo ma ho už obchádzať...veľa vecí, málo miesta 🙂

emanka
5. jan 2010

alca, my sme ho dali v nedeľu preč, tiež ma to už nebavilo 😒 ale mal by byť do zajtra, do troch kráľov 😉

veronikapp
5. jan 2010

baby ahojte 🙂 no ja vas docitavam asi hodinu, dnes ste toho teda popisali. Flakam to tu, hlavne ze doobeda som tu cumela do kona asi 2 hodiny, ale tu pozriet ma nenapadlo. Som si myslela ze tu nikto nebude...
Par postrehov- babulka pani 10 kg- to teda- nasa mala v 6 mesiacoch 6620 g- PH 2900g... taky moj drobacik zlaty.
Ste sa tu bavili aj o zavadzani prikrmov pocas choroby- pokial viem, nemali by sa davat nove druhy len pocas hnacky, lebo je narusena stena creva a priepustnejsia pre rozne alergeny. Alca aj my mame zelenu stolicu teraz uz od Vianoc, kaka skoro do kazdej plienky- zelena vodnata zapachajuca- riesim to s annag- vraj si nemysli, ze je to hladova, skor nejaka infekcia, alebo alergia na nieco co zjedla mala alebo ja, alebo este moze byt zelena ked sa nedopijaju prsniky, cize pije len predne mliecko.

klara_klara
autor
5. jan 2010

no ahojte tak budem zasa chvilku s vami...kym ma nezavola ze chce papat a byva presny 😀 😀 😀

veronikapp
5. jan 2010

emanka ma foto! Len pozeram ze album uz nemam asi len ja... a klara a spevacka. Zajtra poobzeram a nieco poriesim aj ja.

klara_klara
autor
5. jan 2010

neboj veronikapp aj my budeme mat albumceky...ja urcite...mam od zuzky uz aj tip na programy na upravu, len sa k tomu musim dostat 😉 😉 😉 😉

veronikapp
5. jan 2010

emanka citala som o tom tvojom stahovani a este niekto tiez sa ,,rad,, stahuje. Kto to bol? Uz nepamatam... To ja cely svoj 25- rocny zivot zijem tu v pp v panelaku, muza mam z vedlajsieho vchodu a po svadbe sme sa prestahovali do asi 2 km vzdialenejsieho panelaku... A mam krasny vyhlad na Tatry z obyvacky 🙂

klara_klara
autor
5. jan 2010

baby taka blba otazka nie o detoch ale o manzeloch...co robia vasi muzi ked pridu z roboty domov?

emanka
5. jan 2010

no veronika, vitaj!!! Už som si myslela, že si na nás zabudla 😠 Ja som včera išla neskoro spať, lebo som spala po obede, tak som dala fotky, vieš-nuda.
Ja tu tiež budem teraz iba chvíľu, malá tu sedí pri mne a už nervačí, pôjdem jej dať mliečko a spaaať 🙂

alca85
5. jan 2010

no len pekne dávajte fotky..... 🙂
táto potvora ani sa poriadne nenajedla a zaspala mi tu na prsníku...
aj vám to ide zase tak spomalene?
Veronika a ty ešte kojíš?

alca85
5. jan 2010

veronika, ja ja ja som to bola....
mm mi tu vyčíta, že som malú nazvala potvorou...tak opravujem malinká potvorka 😝

veronikapp
5. jan 2010

alca spomalene? Uz tu nervacim pri tom 😠 Som si ista ze kym dojde tento prispevok, ma tu porazi asi... Hej kojim 😀
Emi ja tiez len chvilu, som slubila mm ze len do 21.00 cize limit vyprsal... Dlho som docitavala. Chce pozerat nejaky film cez internet. Inak on ked pride domov, hned mu napisem listok, ide do obchodu a navari obed 😀 na dalsie 2 dni, ale aj ja varim- tak 3 ku 1 /pre mm 😀 / A potom cumi do telky... A kym ja vecer obriadim Lauru, on Misku a mame klud 😀

klara_klara
autor
5. jan 2010

fuuuuj otrasne pomaly to taha 😝 😝 😝 😝 😝 😝

veronikapp
5. jan 2010

klara vsimla som si tu stranku na upravu fotiek- skusim aj ja 😀 A kdeze mame zuzku?

alca85
5. jan 2010

veronika a tvoj mm chodí kedy domov, keď stíha ešte navariť.....no moj cca o siedmej, tak to by teda navariť asi nestihol, teda keď by to vedel...

emanka
5. jan 2010

aj ja tu pri tom nervačím...alca sa tiež tak "rada" sťahuje 😀
malá už spí, tiež ani mlieko nedopila 😲
klára, ten môj robí v obchode, ktorý máme v našom dome, no a keď príde o piatej, tak sa väčšinou naje a ide za psami, zakúriť im a tak...alebo je s malou...alebo tiež uteká do obchodu...teda vezie sa autom...je to rôzne...no ale Veronika, zááávidííím ti, že ti muž varí, to je supeer...môj to nevie, no, občas urobí volské oká alebo uvarí párky 😀
no a večer ja kŕmim malú, on psov...tiež to máme podelené, ale nie vždy, niekedy je aj on s malou 🙂

emanka
5. jan 2010

ozaj Veronika, musíš mať super výhľad

emanka
5. jan 2010

ešte si tu Veronika? chcem sa niečo spýtať 😉

veronikapp
5. jan 2010

mm chodi domov o 16.00 😀 on je totiz kencelarska ,,krysa,, 😀 No musi mi varit. Ja som ho obsluhovala 9 mesiacov tehotenstva , bola som PN. Kazdy den obedik presne o 12.00, tak teraz nech sa on cini... A vari vyyyborne 🙂
a baby vy kolko mate rokov? Ked sa mozem opytat...

kamilecka
5. jan 2010

Moj chodi domov okolo 16-17 hod,kedy ako a ked pride domov tak sa venuje detom, viac Davidkovi kedze on potrebuje sa hrat a salit a Sarah je este malicka. Venuje sa im kym nezaspia,Davidko este pred spanim precita rozpravku a potom ked spia tak bud tv alebo zehli ......kedy je co potrebne. Varit sa snazim stale ja ked mam cas,alebo navarim na 2 dni aby sme mali.

Ja mam 27 rokov a mm ma 30.

klara_klara
autor
5. jan 2010

nuz moj vari len cez vikendy...cez tyzden je to ale hroza...neznasam ked oddychuje stylom pozeranie novin na nete a potom napr. sleduje futbal alebo telku...ale zase chodi nakupovat a tak co nestihnem ja, preto ma to zaujima ci aj vasi muzi po praci musia relaxovat jak ten moj...on citanie novin berie ako relax...mne to lezie na nervy a radsej by som ho videla keby relaxoval hoci tak ze bude spat na gauci...aspon by si oddychol 😠 😠 😠

klara_klara
autor
5. jan 2010

emanka a aky mate obchod ak mozem vediet?

klara_klara
autor
5. jan 2010

inac my sme sa medzitym uz aj napapali a ako vidim uz to taha dobre takze super 😉