Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
no môj mm toho veľa nenarobí, lebo domov chodí cca o 19tej, to si chvíľu, popestuje malú potom ju okúpeme, chvíľu kukne tellku a ide spať, pretože vstáva ráno o 5tej.
ja mám 24 mm 33
ja som cerstva 33 😀 😀 😀
kurnik jake mladasky sem chodia...asi sa idem zakopat... 😎 😎 😎 😠 😠 😠 😠
tak to ja som tu nejaké mladé kura 🙂
klara, je to obchod s bicyklami a súčiastkami...tiež noviny, cigarety, hračky....my sme tento dom kúpili aj s tým obchodom, takže iba pokračujeme...už sa aj ja chystám, že pôjdem ja tam a Maťo bude s malou, ale už si to viem predstaviť, ako stále bude otravovať...čo jej mám dať papať? koľko toho? ako zohriať? čo jej obliecť von? no musím ho to všetko naučiť a potom pôjde ja do obchodu, aspoň si oddýchnem 🙂
alca tak to zase tiez musim obhajit toho svojho...on chodi o 18 a rano tiez vstava o 5...takze to mame asi narovnako s tym stylom 😎 😎 😎
klára, nevyzeráš na kristove roky 😀
emanka jasne budes mat trosku zmenu to potesi 😉 😉 😉
emanka ani rozumovo 😀 😀 😀 citim sa na 25 😉 😉 😉
ale zasa podla fotky nesud...tio je pred tehu...po tehu si obcas uz najdem aj sedivy vlas 😀 😀 😀 😀
a akú má robotu? môj robí kuriéra...ale keď som bola tehu, tak ma obskakoval ako len mohol. teraz to doháňa cez víkendy
no môj chodí do roboty na deviatu, a to takým štýlom, že ráno vstane, umyje sa, zje jogurt, prejde cez chodbu do roboty a tam si vypije čajíček a kávičku 😀
a on je odo mňa mladší, on bude mať 30 až v máji 😉
inac niekedy rozmyslam co s tymi vlasmi, chcela by som nejaku zmenu...a aj maly ma furt kvace 😠 😠 😠 ale je mi to luto...aspon musim zafarbit nech nevidno sediny...teraz velmi nikam nechodim ale v lete hodim urcite novy looooook 😀 😀 😀
alca, aj môj ma v tehu obskakoval, mala som rizikové, PN, a celých 9 mesiacov som nič nerobila...max dala prať, umyla riady(ešte sme nemali umývačku) a sem-tam niečo uvarila 😀
emanka to ste ako moji rodičia...mama je v oktobri a tato v apríli po mame
Odkedy mam deticky tak ani neviem ako ten cas leti ( s mojim vekom ) Davidka som mala ako 24 r a potom neskor oslavovala 25 a tam som sa aj zasekla,kedze niejako nieje cas ani poriadne oslavit narodeniny 😀
klára, ani nehovor...tá naša ma tiež stále ťahá za vlasy...a ešte pritom pozerá na mňa a čaká, kedy zareagujem, že aaauuu, no a to sa rehoce ako divá 😀 😀 😀
moj je manazer v jednej sukromnej firme 😝
kami, takže teraz máš koľko? 27?
emanka presne to robi aj nas...len nehc sa nerehoce lebo chvilku podrastie a maminka ho zacne vychovat 😀 😀 😀 teraz mu to tolerujem 😀 😀 😀
baby, už 800 odpovedííí máme 😲 tá, ktorá odpovie ako tisíca, by mala niečo vyhrať 😀
Emanka Lea ma kraaasne vlasky 🙂 ja tiez dufam,ze moja bude mat dlhe vlasky,zatial je na 3mm 😀 ANo mam 27 ako som pisala stranu dozadu
no odkedy je malá už staršia, vlasy som ešte rozpustené nemala...tuším naposledy na tej profilovej fotke a aj to som prišla od kaderníčky....stále ich nosím v cope, ale aj ten mi nájde.... 🙂
Inak ako ste na tom z vlasmi? aj Vám tak príšerne padajú?
jaaj, kami, keď tu to tak rýchlo fičí, že už som zabudla, že som to čítala...
no Leuše rýchlo narástli, teraz posledné 3 dni už jej nejdú tak vyčesať do hora, už ich má dlhé, tak jej padajú...neva, za chvíľku dáme sponky 😉
ozaj, kami, ďakujem-za tie vlásky 🙂
alca, aj mne padali, ale keď mala malá tuším 5 mes., tak prestali, už je to v pohode...
Ja mam v cope stale,iba ak ideme niekde von tak rozpstim,ale uz som nebola riadne dlho u kadernicky,teda bola som den pre porodom amam uz riadne dlhe vlasy,takze jedine do copu 🙂
Tiez by som chcela davat sponky,cim skor tym si skor zvykne
no idem do sprchy, kým je malá napapaná a kľudná.....
ja ich mám tiež v cope, ale lea mi ich veľmi rýchlo rozstrapatí....inak, my leu na leto asi vykosíme so strojčekom, aspoň jej nebude horko a dlhšie necháme potom, keď bude mať 2 roky...uvidíme 😎
ja este kojim a vraj pri kojeni padaju a potom po skonceni prestanu padat...dufam, lebo ked spocitam vypadane a vytrhane od maleho tak zachvilku budem vyzerat jak on=skoro bez vlasov 😀 😀 😀

ja som čerstvá tridsiatnička - od 10.novembra 😠 😝
Veronika, ty keď chytíš Lauru za ruky, tak sa vytiahne rovno do stoja? Deti to robia tak, že prehnú chrbátik a hneď idú do stoja.