icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
3. mar 2010

wow babull, že 11kg

babullka1
3. mar 2010

Emanka ani mne maly este nespi ale hupe sa v hupacke tak je potichu-zatial 😝

babullka1
3. mar 2010

No alca je to macko..mam co robit ked ho nosim na rukach..ale on sa velky narodil 😀

terezka044
3. mar 2010

emanka naoridl sa 20.5.2009 a teraz ma 10,6kg

emanka
3. mar 2010

Veronika, ale cigánky majú 15 detí, tak tie prídavky im stačia 😀
babullka, naša je v postieľke a rehoce sa ako keby som jej divú kašu dala, hlavné, že pred chvíľou mrnčala, že chce spať 😠 a akú to máte húpačku?

alca85
3. mar 2010

nie na ten samozrejme nárok mááá.....

hej terezka to patrilo tebe 🙂

babullka1
3. mar 2010

Emanka mame taku hupacku 3v1 od Fisher price,je paradna ide sama na baterky....Da sa potom prerobit na hup.kreslo a stolicku.

emanka
3. mar 2010

terezka, tak moja Lea a Veronikina Laura sú o 2 dni staršie od Alexa 🙂 a aké sú lenivé, ani loziť nevedia 😝 no a koľko váži malá, netuším, v januári mala 8180g, takže už asi má 9 a možno ani nie, lebo teraz menej papá

veronikapp
3. mar 2010

no tak teraz sa tu rozprávam s mm a ten tiež tvrdí, že nárok na rodičovský príspevok má každý, ten základný myslím. Pozor!!! Nemyslím materskú, ktorú platí prvých 6 mesiacov zamestnávateľ.

alca85
3. mar 2010

naši budmerický cigáni, ževraj dostávajú mesačne ale 70000sk....no ale tých je jak hadov 😝

terezka044
3. mar 2010

no alex zje vsetko co nezje jeho... 😝 😀 aj to co sa jest neda..

emanka
3. mar 2010

no babullka, super húpačka, aspoň ti jedna robota odpadla, nemusíš húpať ty 🙂 my máme niečo podobné, od Fisher Price, len to nehojdá samé, len vibruje

terezka044
3. mar 2010

alca byvas v budmericiach?brat tam ma pozemok

veronikapp
3. mar 2010

babullka emanka neviem prečo mám pocit, že píšete o tom istom... a ja to mám tiež doma

emanka
3. mar 2010

terezka, aj lea doteraz jedla ako keby zadarmo dávali, všetko a veľa, ale idú jej zuby, tak preto je pomenej...ozaj, Alex má už zuby?
alca, cigánov je všade veľa, nie len v Budmericiach 😝
Dala by som si puding...furt mi tu robíte na neho chute a ja som si ho ešte neurobila 😠

alca85
3. mar 2010

trvalý pobyt tam síce máme, ale bývame o kúsok ďalej......a už aj stavajú?

babullka1
3. mar 2010

Ja si tu hupacku neviem vynachvalit,mne maly nezaspi bez hupania,v postielke by len tak nezaspal,musim ho uspat bud v hupke alebo vo vajicku a potom prelozit do postielky

emanka
3. mar 2010

Veronika, veď to 😀 ako som písala, tak ma aj napadlo, že či to nie je to isté...ale to moje nehojdá, je to vibrujúce lehátko, ktoré sa dá hojdať...je modré s rybičkami, tuším, už neviem, už som to šupla na povalu

terezka044
3. mar 2010

emanka vidis to som chcela, alex uz chodi, ale zuby ani jeden nikde 😝 😝 a deti v jeho veku uz maju aj po 4..

alca nestavaju, a asi ani nebudu ☹ nie su peniaze, a jeho zena tam ani byvat nechce..tak to asi zas budu predavat...bohvie

veronikapp
3. mar 2010

emanka- ano, aj my máme takú modrú, ale ešte ju používame.

emanka
3. mar 2010

babullka a to ho šupneš do húpačky a on zaspí? a ty kukáš telku? 😀

terezka044
3. mar 2010

uspavate deti v hojdackachh? to je jake dobre 😀 😀 😀

veronikapp
3. mar 2010

terezka- Laura má len 2 😕

babullka1
3. mar 2010

nie nie,to neni to iste,to neni to modre vybrujuce..toto je take velke dam sem link...http://www.babybazar.sk/Hojdacka-id2355061.html

veronikapp
3. mar 2010

nie, ja položím do postieľky a spí. Robíme to tak od 3 mesiacov 😵

emanka
3. mar 2010

Terezka, my máme 6 zubov a idú ďalšie 2 🙂
Veronika, my už to dlho nepoužívame, lea už tam nechcela byť, ešte sme mali jedno Cam a to bolo pre ňu lepšie, v tomto FP mi pripadalo, že ju chrbátik bolí

babullka1
3. mar 2010

terezka a ty ako uspavas?ja uz inak ako v hupke ani neskusam,nezaspi inak ani po hodine....

veronikapp
3. mar 2010

aha, babullka, iné...

alca85
3. mar 2010

a prečo tam neche bývať.....veď aj Suchý, teda Mokrý tam býva..... 😝

terezka044
3. mar 2010

no ja som ho cca v 5 mesiacoch naucila spinkat v postielke, niekedy to trva 10minut inokedy 3ako dnes napriklad.. ked je unaveny zaspinka. chodi spat okolo 8, obcas pol 9 ked sme dlho vonku a tam oddychuje v kociku.

vidite same zuby, a my nic. som zvedava ci mu nenarastu rovno trvale 😀