icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

klara_klara
autor
4. mar 2010

ani mne sa veru nechcelo ale musim bo chceme ist na dovcu a s bruchom ja nejdem 😉 uz mam dole 3kg...lebo vecer sa snazim uz nejest a cvicim teda fakt kazdy den ufffff a fucim pri tom jak keby som mala 100 rokov 😝 😝 😝

je to super ze je maly taky sikulo...mozno bude patrit medzi tie bystrejsie deti 😉 to nas je lenivec 😀 😀 😀

babullka1
4. mar 2010

My budeme mat dovcu doma na stavbe 😀 ideme nadstavovat podlazie este jedno 😵 Ja nemam asi taku pevnu volu na to...aby som cvicila a hlavne vecer nejedla..ked maly konecne vecer zaspi ja sa rada najem..konecne v klude 😀

klara_klara
autor
4. mar 2010

ja ja som tak robila babuli kvoli kludu ale musela som s tym skoncit bo by som uz nikdy nebola ok

babuli chcem sa este spytat...kolko spava tvoj maly...teda kolkokrat a ako dlho...lebo moj len dvakrat raz doobeda hodinu a poobede pol az hodinu podla nalady 😝 😝 😝

spevacka
4. mar 2010

jaj skoro som sa učítala k smrti...veronika, ja už nechodím na očkovanie, ale si ma nakriatla,idem kuknúť 😀
zuzi, ten cvik s riťkou hore, to robí aj Hanča, presne ako opisuješ
babuka, to tvoje bábo je ale šikovné, ked už tolko rozpráva, máme rovnako staré, ale naša len také pazvuky 😀

babullka1
4. mar 2010

Klara maly mi spi 2x doobeda a poobede este 2-3x ale on spi vzdy tak 45min.,malokedy sa stane ze spi hodinku,Spevacka aj dr. sa cudovala ked na nu maly zacal rozpravat 😝

alca85
4. mar 2010

ahojte.....ale ste toho od včera popísali.....

Klára vitaj.....no držím palce aby si v tom cvičení vytrvala a dosiahla želané výsledky......ja som zatiaľ spokojná, ale len ráno....lebo dovečera mám vždy brucho akoby som bola ale v 5. mesiaci....nechápem tomu a nemám pocit že by ma nafukovalo.... ☹

no babull ty máš akého šikovného chlapiska doma...nech vám to len vydrží.... 😲

zuzka hádam budete cvičiť čo najkratšiu dobu, ale vy to zvládnete ľavou zadnou....no a Tomáškovi sa to snáď už nebude zhoršovať.....je to moc vidieť, že má silné dioptrie, alebo teraz vyrábajú také sklá, že to nie je ani rozoznať..

no baby s tými prsiami a kojením vám to teda nezávidím....no aj ja som si odtrpela svoje, no s celkom iným problémom...možno som to už spomínala..... 😒

spevacka
4. mar 2010

inak, klara obdivujem ťa za tvoju pevnú voľu...ja si každý večer hovorím...ale ja zas málo jem, takže chudnem aj tak, len som taká rozgajdaná všade...na bruchu

emanka
4. mar 2010

alca, mne sa zdá, že si to nespomínala...

emanka
4. mar 2010

teraz som uspala malú na rukách, myslíte si, že ak ju občas uspím na rukách, tak si aj v tomto pokročilom veku môže na to zvyknúť a vyžadovať to potom stále?

alca85
4. mar 2010

no neviem emanka....hovorí sa, že do 6. mesiacov môžem dieťa nosiť od rána do večera, ale že využívať sa učí po 6. mesiacoch...

dzio2
4. mar 2010

no ste toho popisali boze 😠 😀 citala som to, ale uz nemam prehlad baby uz 3den drzim tu 4dnovu dietu , zatial to zvladam ale tak by som si dala chleba som zvedava kolko zhodim , chcem ju drzat dlchsie , papam iba zeleninu , syr ,a vajcia a pol parky , babula aj moja Lili 2x povedala ham ,klara no teba reparat caka 😀 😀 😀 😀 absencia jak hrom 😀

babullka1
4. mar 2010

Dzio tak to je sikulka sak ma len 7 mesiacov 😉 Drzim palce nech idu kila dole,aj ja by som potrebovala zopar 😝

dzio2
4. mar 2010

babulka dakujem , no sikulka je a keed place tak povie mama, 😀 ale iba ked place 😀

emanka
4. mar 2010

no alca, nepotešila si ma...ja neviem, čo už mám s ňou robiť, je unavená, ale v postieľke vždy ožije a je jak besná a furt si sadá a robí blbosti 😠 javascript:addEmoticon('😠','vBody') 😠
no dzio, ty si macher, len tak ďalej s tou diétou, aj ja som nad ňou rozmýšľala, ale napadlo ma, že ako rýchlo zhodím, tak aj rýchlo priberiem späť, jo-jo. či nie?
No aj Lea hovorí mama, teda iba mam a iba keď plače, teraz už neplakáva, ale keď sme cvičili, to bolo ustavične mam, mam 😝 no a našim psom hovorí haaa, ako havo...inak, zas sa posledné 2 dni rozrečnila, mesiac, či 2 mlčala ako partizán a teraz zas brble

dzio2
4. mar 2010

na boku je video ohladom autosedaciek no katastrofa 😠 😠 😠 😠 😠

dzio2
4. mar 2010

emanka jo-jo urcite ale ked si zviknes tak jest tak potom to bude ok

emanka
4. mar 2010

dzio, dík za autosedačky, akurát doma pozerám katalógy a vyberám, lebo každú chvíľu budeme musieť kúpiť...a 2, nad ktorými uvažujem, sú aj v tej top 5-ke, čo obstáli, tak chvalabohu...no ale prečítam si to a pozriem neskôr...

emanka
4. mar 2010

no ale neviem si predstaviť, že sa budem iba hentak stravovať, teda nemám to naštudované...dá sa to?

dzio2
4. mar 2010

ide to, je to len o sebazapreni, ja to zatial zvladam hladna niesom , chute mam ale schudnem , lebo musim nemozem takto medzi ludi, ak som velmi hladna dotlacim sa zeleninov

veronikapp
4. mar 2010

Laura keď plače hovorí NIE 😕

terezka044
4. mar 2010

veronika to aj alex nieco ako nieeeeeeeeeeeee 😝 😀

zuzkaku
4. mar 2010

Ahojte... 🙂

Ďakujem všetkým za pekné povzbudivé slová 🤐 Dúfam, že to cvičenie nebude dlho trvať... 😒

emanka...to fakt? presne taký cvik ste mali? Ja nie vždy som si istá či ho správne robím...kde si ho cvičila s Leou? Na stole? my máme oválny stôl, nieje to práve najlepšie miesto pre to cvičenie...

Tomi bude mať nové okuliare so silnejšími sklami až v pondelok, alebo utorok...neviem presne aké číslo bude mať, len že silnejšie... 😒 dúfam, že to nebude tak veľmi vidno, že sú až také silné... ☹

babuli...super, máš doma výrečné dieťatko... 😉

klara...ahoj 🙂 , po dlhej dobe...už aj viete kam na dovolenku v lete? Obdivujem výdrž pri cvičení...mna jeden deň chytilo, že by bolo dobré posilniť prsia po tom kojení...ostali mi nepekné... 😖 ale držalo ma to 1 deň! no čo už...

alci...ahojček... 🙂

zuzkaku
4. mar 2010

ooo...a ešte veronika, spevi, dzio a terezka...ahojte 🙂
to len aby sa niekto necítil ukrátený, že som ho nespomenula... 😉

babullka1
4. mar 2010

Zuzi....mna tiez take veci drzia nanajvys 1-2 dni 😝 ...A ake cislo dioptrii mal doteraz Tomasko?

zuzkaku
4. mar 2010

babuli....to sme dve... 😒
mal 1,75 😒

ako si robila tú mrkvovú pomazánku?

emanka
4. mar 2010

Zuzi, bol to podobný cvik, ja som jej držala hlavičku pri mojom bruchu, ruku odo mňa mala pokrčenú do pravého uhla a tú ruku pri mne som jej držala a stláčala na bod pod prsíčkom medzi rebrami...je to on?

emanka
4. mar 2010

no a najskôr som cvičila na kuchynskom stole a potom som si dala do spálne taký písací stôl, ten mal akurátnu výšku pre mňa...a čo hovorí na cvičenie Šimonko?

babullka1
4. mar 2010

Zuzi ...dala som nastruhanu surovu mrkvicku,syr,masielko a zltko uvarene z vajicka dohromady a vymiesala na krem,natrela na chlebik a mnam....maly sa zalizoval 😀 ...no 1,75 je dost 😖 alw hadam sa to nebude zhorsovat...ja som ako dieta nosila okuliare a uz nenosim 😉

emanka
4. mar 2010

ozaj, Zuzi, dnes som v Teplej videla chlapca, ktorý sa strašne podobal na Tomáška 🙂 videla som ho cez okno a Lea mu kývala, že pa-pa 🙂

babullka, Matúško sa hojdá? 😀