Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
omyl- na tej strane 248 okopírovala môj príspevok... to nepísala ona...
ten prvý odstavec, samozrejme, so zvyškom nič nemám 😖
no zase mi niečo ušlo, asi som tu len občas 😀
vieme, veronika 🙂
typická blažka 😀
ja končím, ideme papať
že typická blažka sa nediv emanka, už mi kvitne hlava, pijem toľko čaju že kým sa Riško zobudí budem mať ovocný strom na hlave 😝
ideme papať
dočítala som vás...
blažka- pekne váži malý... Laura mala včera 7070g 😒
babullka- možno utne, ktovie, a už bude stále sám zaspáva´t Matúško 😉
inak tie kukuričné chrumky aj nám chutia 😉 zo začiatku to tiež nevedela jesť, ale teraz ide jedna za druhou...
dzio- tiež blahoželám k výmesačníku 😉
alca- to aj moja hviezda chodí a obhrýza 😀 že chodí... 😅
u nás tiež kosa... vetrisko fúka 😝 vyzerá to na sneženie...
😀 😀 😀
Ja som Blazka tiez neni v obraze...vobec neviem o co sa jedna 😠 😀
píšem jednou rukou, držím malú, ale nedá mi to....voskovka, ja verím traktor
Inak Traktor...maly je zlaty 😀
Emanka nenapises mi IP o co sa jedna?
babu, vidíš, malý je zlatý a vosky sa mu vysmievala
a to ako preco?ved je to krasny chlapcek
ja som nikomu nevysmievala-len som jej pisala že prečo hadže stale linky na video a fotky čo malemu kupovala......ja som nikdy nepovedla nič zleho nan...
babulka, neskôr, nedá sa mi s malou....traktor môžem niektoré naše ip okopírovať? a možno aj sem, nie len do ip, asi to bude všetky zaujímať
Mne napisala prave IP vosky.Emanka OK tak neskor.
kludne....len neviem ci to mozes dat na plochu...pretoze vosky ma raz upozornila ze je to porusenie uz neviem ktoreho pravidla....a ze ma mozu admini stopnut....neviem ci to je pravda, nepatrala som po tom....
Traktor a mohla by si to nam ktore o tom co sa stalo nevieme nic napisat na plochu o co sa jedna?

ehm zase som mimo a neviem o čom sa točí........no dobre tak nechám to tak lebo neviem kto je voskovka, ani kto je traktorka 🙄