Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
vosky nepisala si len toto a ty to vies...vybrat si mozes co ty chces a skopirovat tiez....a ja som ti jasne pisala.....cele tehu som zila s tym ze cakam dawna...a ty to vies...tak je jasne , zesa teraz tesim ze je ok, preto ho fotim , preto ho tocim...tak ak ti toto vadi .....a este nieco....kto ti prikazoval klikat na moje odkazy, ved si ich mohla kludne preskocit.....ale to je zas len zbytocne tu nieco dokazovat, si aka si , rob si co chces, sal si koho chces....neprisla som ta vystvat s tejto temy....chcela som len aby si si o mna neobtierala hubu, nic viac....
...a ked uz chces nieco davat na plochu tak to stiahni cele , nie len to , co sa tebe paci......a posledna veta k tomu, je zaujimave, ze sa baby pridali na moju stranu, ze mapodrzali, nevies nahodou preco?
traktor, admini ťa nestopnú, jedine vymažú tvoj príspevok vosky, veď aj my tu dávame linky, čo sme kúpili, ja ohrádku, koleso, Zuzka koleso, kočík, ohrádku, alca cestovnú postieľku, nosič...proste všetky!!! a tiež sa chválime, čo naše deti dokážu...
prosim???
ja som tiež nemala perfektne tehu....a aj napriek odporučaniam doktora že by som mohla zomrieť pri druhom cisaraku,lebo som skoro pri prvom zomrela..čo tiež vieš...a čo mám ich...a tehu nebolo tiež vesele...ale vedok...
myslim že všetky baby odtialto ti povedia že tvoje meno tu nikdy nepadlo.....ja nechapem prečo sa tu takto ohradzuješ....naozaj...
a emanka-hovorim vam niečo????ved aj ja tu sem tam davam a nechapem o čo tu ide....
str 248 je tam o mne bez mena...nieco som ta naucila, ze?...mena nespominat....len reagujem, nic viac,,,,,ja ta nikde na ploche nespominam, potom co si odisla, tak bud aj ty v pohode ok melodie 😉
vsak o tom su temy, nie, davat fotky, davat videa, ked sa nieco podari.....ked sa nepodari postazujeme sa.....vsak na to sme tu...tak nechapem preco niekoho odsudis, len preto, ze prida fotky, prida video, .....ako som pisala, vsak si ma mohla preskocit...inak nechapem, lebo problem nebol apokial si spominam, ty sama si mi hadzala linky , kde co predavaju....co si nespominas?...tak naco si to robila, aby si ma potom urazala?.ja nemam kopec penazi, som 13 rokov doma a stram sa o deti, mm je obycajny traktorista, vyjdeme len, len, ....a ked nieco pekne kupim na bazariku tak sa tomu tesim....toto niekomu vadi....?
ak chce ešte niekto pátrať, tak sa opýtajte niekoho v júlovkách, mne sa už nechce, stačí mi...
traktor, už vieme, odkiaľ máš ten nick 😀 😀
od maleho 😀 😀 😀 ....
vosky, nemusíš to robiť nám, stačí, keď to robíš iným mamkám...už to hovorí o niečom....a neobviňuj traktor, ja som s tým začala, lebo mi niečo na tom nesedelo...
ja musím teraz končiť, ideme na nákup...prídem večer, snáď
Emanka tak cosi dobre nakup 😀
Kde ste dneska vsetky 😲