Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
Tema bola zalozena na nieco ine, ako riesenie inych nickov. Rieste si svoje nezhody cez IP a nie v teme, v opacnom pripade vam temu zamknem.
zuzka presne...ja sa velmi potesim ked u nas baba hodi link co vydrazila, co pekne kupila, ....ci co dietatko dokazalo,....ked ho nieco trapy tak ju polutujeme, ked vieme pomozeme....ved preto sme tu....
a preto zmenme temu 😵 lebo nam zamknu nasu temu......o Kt.klara tak dlho bojovala 😉
baby vsetko dobre, vraciam sa do svojej temy, uzivajte si svoje krasne babuliatka a budte na ne pysne tak ako som ja na svojho mateja a aj vecsie deti....vsetko dobre 😉 😵
A inak ako?Ja som maleho akurat uspala-v hupacke 😠 do postielky ani za svet..t.en vcerajsok bol asi nahoda 😀
traktor veľa šťastia 😉
babullka- dokelu s náhodami 😀 to potom sa človek tak navnadí, že už bude lepšie a nakoniec nič z toho 😝
Presne som bola taka natesena ze ho dam spat zas do postielky a ..houby z toho 😠
A Laura sa plazííííííí 😀 nelezie po 4, ale sa plazí, no sranda, ale dostane sa tam kam chce 🙂
Sikula 😀 hlavne ze sa dostane kam chce...nas sa tiez plazi,sem tam aj po styroch ale to mu az tak dobre nejde,ale on sa strasne jeduje,lebo by stale len stal....kde sa mu da,tak sa snazi postavit 😀
baby a čo sa tu porobilo? samé neodbočuj od témy a čo je vlastne pôvodná téma? ved si píšeme len tak ......no idem to počítať a uvidím čo je to za vojnu 😀
jedna veta na zahriatie - malý si robil dnes perličkový kúpeľ vo vani a ja som mala plynovú komoru v kúpeľni 😠
Blazka ta tvoja veta na zahriatie ma normalne rozosmiala 😀
babull- tak to je šikovník keď sa stavia... Laura sa postavila raz v postielke, akože snaží sa ale vždy sa jej nožky vysunú až von a ona si udrie gebulku 😀 moje zlaté...
Laura sa po tých 4 snaží, len akosi tá ľavá nôžka jej nejde, budem jej musieť nejako pomôcť...pravú si vpohode prisunie...
blažka- no bojová nálada tu vládne ale neskoro si prišla, už sa veľa nedozvieš 😖
a hlavne že malý mal srandu 😀
Veron nas chodi po 4 tak ze si zaprie rucicky a nozicky si naraz posunie dopredu tym ze troska nadskoci 😀 je to fakt vtipne ked to robi 😀 NAs si gebulku obija pravidelne..postavi sa ale nevydrzi dlho a vzdy si ju tukne 😝 Su tie deticky zlate..ale rychlo nam vyrastu 😒
veronika...nevieš?? ja viem... 😝
blahoželám Laure k palzeniu...ej šikulka, o chvíľu bude loziť... 😉
daj tip, čo dobré si dnes varila pre Lauru...hmmm?? Máš dobré nápady...aj ty babuli... 😉
babull- no aký je vynaliezavý 😎 a veru, môžem ti povedať, že rýchlo vyrastú. Tak si ich užívajme, kým sú takí akí sú, bo za chvíľu nám budú papuľovať 😀
Zuzi a kto???/IP/ jo my sme mali dnes len zeleninovu polievku....nic extra ale zajtra hadam cosi lepsie spravim....co budete varit vy???
Ja mu spravi masi spenatik s kasickou ..zboznuje to 😀
ahojte, tu sa dnes mazaloooo 😠 😠 😠 bože, a ja som to nestihla 😠
Emanka-nakupene??? 😵

ešte jedna vec ma napadla- ako rýchlo si zareagovala na príspevok traktor... ale to, že tu už neviem ako dlho píšeme o tom, ako sa máš, či si alebo nie si tehotná a podobne, to kľudne odignoruješ... tak teraz neviem 😕