Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
babu, ani nehovor, zas sme minuli majland a nič sme nekúpili...
ono sa to baby nezdá, ale admini stále chodia po témach, takže ju ani nikto nemusel upozorniť a ak áno, tak aj ja viem, teda tuším, kto...
Veronika, gratulácia k plazeniu
ahoj emanka- no veru neskoro ideš...
babullka- s akou kašičkou?
Inak aj my sme kupili novy kocarik-sportak lebo nas tucko sa uz do stareho nevmestil 😀 http://www.interstore.sk/e-shop/index.php?page=...
Veron..normylne zemiacik popuceny a masielko....a ktomu stavicku vetsinou hipp slivkovy 😉
babu, krásny je 🙂
no ale akože, čo sa tu chváliš? si normálne? kto je na to zvedavý???
babullka- krásny je 🙂 musím povedať, že ja som ten náš prerobila na šporťák a som sa rozplakala... taký je s tým nánožníkom škaredý ☹ a mm sa nechce dať nahovoriť na nový... musím ho nejak špeciálne spracovať asi 😕
Emanka no neviem,teraz ma tu budete ohovarat ze som tu dala link na plochu 😀
babull- tú šťavičku aj k tomu špenátu? 😕
Veronika..moj manzel tiez najskor nechcel ani pocut ale my uz mame treti...ja mam strasne rada zmeny 😀
Hej bez stavicky mu to tak nechuti
😉
Veron a aky typ kocara mate?
baby, ja som taká zvedavá, čo ste tu popísali...porazí ma, ja si chodím po nákupoch a tu také vážne veci....no ale počkajte, keď príde alca, tá sa aj zblázni 😀
no tak konečne som tu a príspevky povyhadzované ale po pravde
pre voskovku aj pre traktorku - je mi jedno čo je medzi vami, ale riešte si to v téme kde ste začali - toť môj názor..........
no ja si vždy pripravím na dlhšie pre malého, zajtra máme brokolicovo zemiakovú kašu s mliečkom a žltok dám do toho , prvý krát tak držte palce nech mi ho nehodí medzi oči 😖
inak čo sa týka natlkania gebulky to je náš Riško preborník, ja mu dám okolo seba hračky a on sa prevráti na bruško a ak sa už nevie udržať šlahne sa na hračku a sranda je ak je hracia, vlastne zapína hračku hlavou - šikovné to dieťa 😕
Emanka o nic si neprisla stale sa tu riesilo to iste ako aj ked si tu bola....
babullka- my máme Coneco Toledo- o ňom sa už toľko popísalo...
ja ešte mimo témy:
LATVIA, ďakujeme, že si sa nám aj ty tu ozvala a nemusíme viac pátrať 🙂 🙂
No a zas mimo, Veronika, ja som myslela na to isté, že voski ani sweet nám neodpovedajú na naše otázky, ale teraz hneď dorazila 😕
Pozerala som ho na nete..no ako sportak sam o sebe je fakt pekny len ten nanoznik mohli fakt viac domysliet 😠
blažka- no aj ten tvoj je nejaký vynaliezavý 😎 načo používať ruky...
blažka, ja som sa pred tým nesmiala, že si mimo a nevieš o čo ide...ale nad tým, ako si nazvala traktor-traktorka 😀 neviem, ale vtedy mi to prišlo strašne smiešne...
babu a ty máš aký kočík?
babullka- tak už aby sa oteplilo, lebo kvôli tomu nánožníku skolabujem... a inak máme ten z roku 2008- s väčšími kolesami... nie ten s tými prdlajsami 😅
Emanka dala som sem nan predchvilou link http://www.interstore.sk/e-shop/index.php?page=...
Veron,neboj ani nas nevyzera z nanoznikom najlepsie 🙂
idem provokovať xixix
ja kcem tento kočík len mm ešte nevyňadril, lebo máme kočík ktorý sa dá rozložiť ale ja kcem tentooooooooooo
http://www.kocikovo.sk/product/graco-trekko-com...
babul ja mám tieto kolieska a idem ma rodrapiť, ja som ti na huja aj šofér auta nieto ešte kočíka ktorý sa otáča o 360 stupňov xixixi mm mi povedal že mi zoženie od cigánov čo chodia pri smeťákoch s tými starými rozbitými kočármi 😀
blažka tiež pekný... ale ja radšej 4-kolku- kvôli vstupu do paneláku..
Blazka je nadherny mne sa 3kolky lubia ale manzelovi nie 😠 a mne sa stymito kolesami karuje paradne mne to velmi vyhovuje 😉
My sme mali tento povodne http://www.babybazar.sk/Znizena-cena-id2427223.... ale je to tazka krava 😀
mne stále vypadáva net...ani nestíham nič napísať, len čítam a čítam... 😠
babu, ja som debil, chcela som sa blažky opýtať....
ja mám tiež trojkolku a som veľmi spokojná
V pohode Emanka 😀 stava sa...zuzi mna by svihlo..ja to neznasam ked mi FB furt vypadava a zamrza 😠

zuzka- no ak je to tak, tak čím ďalej tým horšie si robí...
A ďakujem 🙂
Dnes na obed zeleninová polievka a na druhé to isté len s brokolicovou omáčkou 😉 Laure to zjavne chutí, lebo zase všetko zjedla 😉 a zajtra neviem... už by to chcelo nejakú zmenu.