icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
5. mar 2010

mi hovor, babu 😀 😝 😝 😝

babullka1
5. mar 2010

Emanka jasne ze dam..hodim sa do plaviek...postavim sa k miesacke...tam budem mat vodu piesok.....no hotove more 😀

babullka1
5. mar 2010

jeeej moj mm pride tak za 10minut..tesim-tesim-tesim 😀 😀 😀

babullka1
5. mar 2010

zajtra mame navstevu takze moje upratovanie vide na zmar 😠 pridu dve deti..to tu bude akoby bomba padla 😀

alca85
5. mar 2010

no malá sa ukludnila.....tak hádam ešte chvíľku vydrží....normálne odtiaľto nemôžem odísť.....čistá dráma....

babullka1
5. mar 2010

Alca tak veselo tu uz veru davno nebolo 😉

babullka1
5. mar 2010

Este ze nebol mm doma -o kolko by som prisla. 😝

emanka
5. mar 2010

no niečo mi hovorte, ja som pri nakupovaní myslela stále na to, čo sa tu deje a ponáhľala sa domov, fakt dráma 😀 no a mne ešte šichta nekončí, lebo zuzka chce všetky ip 😝 😝

babullka1
5. mar 2010

Emanka tak to si este uzi s tymi IP,bude toho dost 😝 JA uz pojdem spat ked mm dojde 🙂

emanka
5. mar 2010

no ale najlepšia bola ráno Veronika, keď som jej poslala iba podozrenie...ona začala čítať celú tému júlovčiat 😀 😀 skoro 2000 strán!!!

babullka1
5. mar 2010

2000 stran!!!!No tak Veron ty sa musis fakt nudit 😀

emanka
5. mar 2010

no ja už to iba prepošlem a bude, síce jej niektoré prídu aj 2x, ale nech len číta, opakovanie-matka múdrosti...a kde je veronika? čo číta októbrovky???

babullka1
5. mar 2010

JA si cele oktobrovky necham na zajtra dnes som tam len nakukla 😝 Idem uz spat....manzel je domaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀

emanka
5. mar 2010

no je to iba 1260 strán, ale aj tak dosť 😝
tak sa maj krásne, ja pokračujem

babullka1
5. mar 2010

Dobru vsetkym 😉

veronikapp
5. mar 2010

hej kukla som oktobrovky... čo dodať 😕 a emanka nepreháňaj a nerob zo mňa d.... no 2000 strán by som isto nečítala 😨 len isté príspevky a došla som po stranu 400 či ako, a som rada že nemusím pokračovať 😖 a mám vo veciac jasno a ani zlý pocit už nemám 😉 komu niet rady tomu niet pomoci a už by mohli byť tie súkromné témy, lebo teraz budeme asi ostro sledované...

veronikapp
5. mar 2010

babull- príjemnú zábavu 😉

emanka
5. mar 2010

Veronikaaaa, prepáč, ja som to myslela zo srandy 🙂 🙂 🙂
veď to, ani mne sa to nechcelo čítať a aj tak by som na nič neprišla, teraz máme jasno a už sa tiež teším na tie súkromné témy...

alca, napíš mi, prosím, potom ešte raz tú tvoju adresu, nechce sa mi to hľadať medzi toľkými správami...napíšem si ju na papier, inak, ty si moja premiéra, ešte nikdy som neposielala balík, ani neviem, ako sa to robí 😉 😕

emanka
5. mar 2010

ja som tie októbrovky ešte nepozerala, iba tú jednu stranu...samozrejme, zas nad ňou ľútosť

veronikapp
5. mar 2010

ani ja som ešte neposielala, neporadím 😝 a kde alca zmizla?

emanka
5. mar 2010

asi za Natálkou 😉
ja končím, veľa hodín, idem ešte tie správy Zuzke preposlať a spať...dobrúúú 🙂

alca85
5. mar 2010

už som tu bola som čítať 😝

veronikapp
5. mar 2010

dobrú na dnes fakt stačilo 😔

babullka1
5. mar 2010

Este toto tu hodim a idem off http://www.topky.sk/cl/11/685387/Rodicia-boli-z... je to fakt sila

alca85
5. mar 2010

emanka ani ja som ešte neposielala balík.....no idem ti hodiť ešte tú adresu a idem spinkať...

alca85
5. mar 2010

babullka to si prečítam až zajtra, na noc by to bola pre mňa asi silná káva a asi by som potom nezaspala.... ☹
Dobrú noc

emanka
5. mar 2010

ha-ha, babu, ja som to videla, to mali tuším v júlovkách 😀

babullka1
5. mar 2010

Hej emanka skopcila som to z juloviek...ty nas detektiv..ale ma to zaujalo..ina sila az mi zle bolo 😢

babullka1
5. mar 2010

uz idem fakt off 🙂

zuzkaku
6. mar 2010

Ahojte... 😕

vy písateľky...čo si myslíte, kto má toľko za vami čítať?? a ešte aj IP... 😀 😀 😀 😀

ale nieeee.....včerajšia dráma mi nedala ani poriadne spať, stále dookola som sa k tomu vracala...a môj záver z toho všetkého??? ....škoda, aká je tá ľudská hlúposť zlá... 😒