icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

dzio2
6. mar 2010

Ach boze , no co toto tu je 😠 necham vas chvilu bez dozoru a vas skoro zamknu 😀 ☹ neviete sa slusne spravat! 😀 😀 , kociky mate paradne , emanka no precitala som to vsetko 😕 , normalne som sa zapotila,to co sa tu deje?v com je problem?blazka no ako baby tu pisali ze cikammmmmm 😀 ja som sa skoro fakt pocikala steba , este ze mam menzes aspon by to slo do vlozky 😀 😀 nie na gauc,normalne vcera mi bolo zavami strasne smutno ale nemohla som sem mala som tu krsniatka 😉 , manzel vcera kupil tie chrumky no lili ich nechcela ani pustit , tak jej chutnali ,moje zlatko mala chrumku v puse aj v rucucke a vrieskala ze este chce a nedajboze ze sme jej niektoru vzali , no konecna 😀 😀 😀 😀 baby vcera mi dosiel ten nosic super vec lili sa vtom paci, baby poslite mi IP ze co sa stalo , koli comu tu je zle , emanka teba to aj dost rozculilo ze? 😕 , unas je -16 😠

veronikapp
6. mar 2010

ahojte... u nás len -8°C 😕

babullka- no ten link otras čo to za Ludí chodí po svete...dúfam, že za to dostanú doživotie 😠 😠 😠
zuzka- veru, aj ja som mala problém zaspať, aj keď už bolo po polnoci, keď som zaľahla a máš pravdu...

dzio- si mi dvihla náladu hneď ráno 😀 no a FBI ti určite prepošle všetky IP aby si bola v obraze 😀

emanka
6. mar 2010

ahojte, tak tá dráma včerajšia ani mne nedala spať...tiež som sa k tomu vracala ako Zuzka a Veronika🙂 😝

dzio 😀 😀 no vidíš, nemôžeš mať absencie, lebo raz prídeš a už budeme zamknuté, musíš na nás dávať pozor...ok, prepošlem ti tie IP, aby si bola v obraze
no a náladu aj mne si zdvihla 😀 😀
no a Veronika, že FBI 😀 😀 😀 ešte, že som sem nakukla, lebo mám na hovno náladu, ešte ma aj chrbát bolí, jednu stranu mám úplne stuhnutú, nemôžem sa otočiť a o tej bolesti, keď zdvíham malú ani nehovorím...no ale tu som sa aspoň zasmiala 😀
Veronika, prečítala som si tie októbrovky ešte včera, nedalo mi to...to je choréééé, no ale máme to za sebou, ideme ďalej 🙂 🙂 🙂

U nás je -1, slnko, vietor, napadaného trochu snehu, no skoro všetko, ešte, že tu more a zemetrasenie nemáme, lebo aj tsunami by k nám asi dorazila...no a samozrejme krpec spí vonku....dnes sme mali ísť na narodeninovú oslavu k mojej neteri Ninke, no ale nejdeme, Maťo je chorľavý a ja nevládzem...no ja by som sa premohla, veľmi rada by som išla, ale Maťo nie...tak je mi to ľúto, videla by som po dlhšom čase sestrine detičky a aj bratovho malého...no nič, nabudúce...a to pôjdem aj vlakom, sakra, ten vodičák si musím urobiť 😝

emanka
6. mar 2010

no, dzio, už som ti to poslala a prišlo mi, že užívateľka dzio neexistuje, no a ty si dzio2, preboha 😀 😀 tak idem ešte raz

emanka
6. mar 2010

už to tam máš, čítaj odspodu, tak to má súvislosť.....

Ešte som chcela, no ale včera v tom zmätku som nestíhala:

Zuzka, ako ide cvičenie???

Veronika, vy idete zajtra na tie krstiny, že? A to býva aj v nedeľu? Takže veľa zábavy a nech Laurika dlho vydržíííí 🙂 🙂 🙂

Alca, ty už nie si u vašich? Včera si písala, že máš všetko vyupratované a to kto ti upratal, Popoluška???

Spevi, podarilo sa ti predať tie veci na bazári v MC???

alca85
6. mar 2010

ahojte...no tak ja som spať mohla, ale zaspala som asi o 1:00h.....a vlastne ani neviem či som vôbec spala....

emanka, hej som doma....a upratala som si ešte vo štvrtok, keď som išla k našim.....ale už budem musieť aj tak povysávať....už mi tie chcuchvalce prachu lezú na nervy.....

zuzkaku
6. mar 2010

dzio... 😀 😀

emanka...cvičíme o dušu...3 krát denne, malý si už pomaly zvyká, len tak na mňa pozerá jedným očkom, že čo mu to robím....a tiež pri tom občas kričí...mam...mam... 😕
Chcem sa ťa opýtať, keď si cvičila s Leou, vždy si ju vyzliekala do plienky? Mne to lezie na nervy, stále vyzliekať, potom naspäť obliekať... 😠

a v kolese ho nemôžem nechať samého, lebo je schopný vypadnúť na hlavu... 😠 vždy si povyhadzuje hračky von a potom sa za nimi naťahuje...no sranda z neho... 😀

dzio...tie chrumky aj u nás majú taký úspech...presne ako vravíš...v puse, v rúčke a ešte chce... 😀 😀 😀

oktobrovky som ešte nečítala...idem nakuknúť... 😕

babullka1
6. mar 2010

Ahojte...Dzio isto budes mat co citat ked ti to FBI preposle 😀 Ja som vcera nemohla zaspat este aj s mm som sa o tom rozpravala...ja strasne nemam rada ked ludia klamu 😠 Inka dnes mame navstevu pridu poobede tak sa tu neukazem..bude tu iny bordel ked pridu dve deticky a nas maly treti 😀 Idem cosi nachystat a vecer hadam nakuknem.Prkny den vsetkym 😀

dzio2
6. mar 2010
dzio2
6. mar 2010

babenky ja som chcela sa opytat ak cvicite s detickami , boli ich to ?

babullka1
6. mar 2010

Lucia mi napisala na FB ze si dala adminkami stopnut vsetky nicky....tak uz asi nenapise....A DZIO ...napisala si to presne,je to trapne vysmievat sa niekomu s takych veci..ale ono sa to raz cloveku vrati..to by si mala Lucia uvedomit!!!

dzio2
6. mar 2010

som rada ze som vas pobavila 😀 🙂 prepacte uz cvici iba zuzka ,ze?emanka uz uspesne skoncila , sorry ale som vedla stoho vsetkeho,emanka dakujem za IP ,unas vyslo slniecko potom pojdeme von skusit ten nosic

dzio2
6. mar 2010

babulka, ale to neznamena, ze potom neskor nenapise pod novim nickom, baby prepacte za chyby urcite ich tam mam vela ☹ 😠 babulka mne je velmi luto ze nas tak vodila za nos a ze si utahuje na detickach a ja si kladiem otazku ako sa potom bavila na nasich detoch?! 😠

babullka1
6. mar 2010

Dzio hej aj mne je to luto,ja take baby nepochopim,....sak tu na fore sme preto aby sme jedna druhu podrzali,pokecali...tesili sa z uspechov nasich drobcov a povzbudili sa navzajom ked nieco nieje zrovna OK....a nie aby sme sa ohovarali....a vysmievali sa z deti 😠 ...takych ludi fakt nemam rada 😠 😠 😠 .....ja ju neodsudzujem je to jej zivot ale nastvala ma stym 😠 ...ale nebavme sa radsej o tom,lebo nam adminka zavre temu 😕 ¨Dzio idem varit a pripravit cosi tej navsteve...vyskusaj nosic a daj vediet ako sa ti pacil a hlavne Liluske 😀

veronikapp
6. mar 2010

emanka- no smola, že nemôžete nikam ísť... ja sa tak na zajtra teším- krstiny aj oslava narodenín neterky v jednom 🙂 ešte dnes pôjdeme kúpiť nejaký darček pre ňu a mm dostal nápad, že pôjdeme na prechádzku do Tatier 🙂 no len neviem či z toho niečo bude, lebo sa tam kapanek zaťahuje 😝

alca- mi dačo hovor... tu je taký neporiadok, že ráno som nevedela kde začať... no ale začala som hneď z kraja 😀 tak teraz to už má nejakú kultúru...

zuzka- to zobliekanie je asi pre lepšiu manipuláciu alebo čo... aby sa ti cez oblečenie nešmýkalo? 😕 emi ako to je?

dzio- páni, ty ke´d sa nahneváš, tak to stojí za to 😀 ale máš pravdu...

babullka- čo z toho, že zruší nicky... možno mesiac si dá pauzu a potom príde s čistým štítom pod novým nickom a vojde do nejakej témy kde nikto nič netuší... verím tomu...

dzio2
6. mar 2010

veronikapp pekne si odpovedala babenkam ja som to tiez tak chcela ale neslo to ,myslienky sa upreli len najedno 😨 😀 ,nikoho si nevinechala , dakujem ja tiez tak neako som to chcela 😀 odpisat , babulka ok nech sa podari obed a potom napis co si varila a sprav mi chute ja este stale dieta , mala by som koncit s dietou dat pauzu, ale som sa rozhodla ze pojdem v kuse mesiac 😕 😅

veronikapp
6. mar 2010

dzio- ideš nosiť Lili?
inak to cvičenie nebolí... aspoň teda keď to robíš správne tak nebolí. deti plačú, lebi ich nútia robiť to čo ini nechcú 😖
my máme obedík navarený od včera, tak dnes nám jedna činnosť odpadla 😉

dzio2
6. mar 2010

veronikapp no idem na prechacku a dam ju iba do nosica

emanka
6. mar 2010

ahoj, ahoj, ahoj 🙂
dzio, dobre si to napísala...
no a to, že príde niekam pod novým nickom verím aj ja...a pravdepodobne už aj niekde je
alca, niečo mi hovor, ja neviem, kde sa ten prach stále berie, v obývačke máme poriadok, tu je Lea náš vysávač, tuším jej namočím body, nech to tu aj poumýva 😝

Zuzi, ja som kvôli tomu písala do témy Vojtova metóda, sestrička nám nepovedala vtedy, že či musí byť úplne holá...no a musí byť, jednak, aby si tlačila na tie správne body a aby si videla, či napína tie správne svaly aj preto, aby tie veci deťom nevadili, keď sa budú obtierať o ne, napríklad tepláky sa pozhŕňajú a tak....no a asi po 3 týždňoch nám sestrička povedala, že môže byť aj oblečená, lebo že ona nie je nejak ťažko postihnutá, tak potom som cvičila v body a v pančuškách, tepláky by jej asi vadili...no a viem, o čom hovoríš, to neustále vyzliekanie, to aj mne teda riadne liezlo na nervy a kvôli tomu som vždy musela zapnúť ohrievač, lebo jej bola kosa. No a potom to už bolo super, žiadne vyzliekanie....opýtaj sa sestričky, možno aj on bude môcť byť oblečený 🙂
Teraz som si všimla, ty mu nechávaš plienku? Lebo mal by byť úplne holý....ja som si kúpila tie podložky proti precikaniu...

Babu, príjemnú návštevu a nech neurobia veľký bordel 😝

Veronika, peknú prechádzku...a veď na krstiny ste už kúpili darčeky, či teraz k narodkám?

emanka
6. mar 2010

dzio a nebude malej zima iba v nosiči?

emanka
6. mar 2010

takže, idem si trošku ľahnúť, lea je na dvore s maťom, bordel tu je jak v tanku, ale kašlem na to 😝
prídem večer, snáď

babullka1
6. mar 2010
dzio2
6. mar 2010

Ahojte boli sme von sice je tu -6, ale lili som naobliekala a hajde, emanka bolo jej urcite teplo lebo bola spotena , ked som ju vyzliekala 😉a rucky aj nozky mala teple popozerala ako sa žužu sankuje , pofotila a sli sme dnu, manzel vravel ,ze celkom dobra hovadina(akoze ten nosic 😀 😀) ze som dobre kupila baby aj ja mam vjednom kuse prach 😕 beham len z handrov, babulka nema vyznam to riesit 😉 , co ste dnes varili? ja som mala od vcera gulasovu polievku a piekla som kurca , a k tomu ryzu , mne a lili som uvarila karfiol a kuracie prsia 😀

alca85
6. mar 2010

dzio aj ja si myslím, že teraz nieje vhodné počasie na nosič....ja ho odkladám až keď bude teplejšie......ale už si asi vonku....

babullka pozerám, že aj mňa si už vymazala z priateľov...... 😕

emanka ja som už radšej upratala, lebo som zažila takú hanbu, keď k nám prišla nečakaná návšteva a nebolo si pomaly kde sadnúť..... 😖

alca85
6. mar 2010

a dzio už si tu....

alca85
6. mar 2010

ja som robila mrazenú držkovú.....

alca85
6. mar 2010

jej dzio dala nové fotky....Lili aj Žužu sú hotové krásavice.....si mohla dať aj nejakú v nosiči.....a vôbec neprotestovala?hneď sa jej v ňom zapáčilo?

aj ja som odfotila ten penový koberec....a som rozmýšľala, že ak bude mať Natálka niekedy vlastnú izbu, tak miesto koberca jej dám do celej izby takéto puzzle.....

alca85
6. mar 2010

no Žužu aká parádnica....treba už na ňu dávať aj pozor.....no ale veď ona je inteligentná baba.... 😉

dzio2
6. mar 2010

Alca akurat idem pisat ze MM mi pomohol dat foto a ty uz mas kuknute 😀 aka si rychla 😀 no v nosici sa jej pacilo ani nemukla , drzkovu vobec nemusim ked sme to varili v praci tak som utekala von 😀 , a ani neviem ci moj M by ju jedol( 😀 😀 😀 😀 noon ma cita co pisem a hned sa ozval ze on ju ma rad 😀 😀 😀 ale ma smolu )ale moja hamba sme spolu 9r az teraz som sa dozvedela ze ju ma radddddddddd 😀 , baby on nas normalne spehuje ale vtom dobrom , ponad plece cita co pisem 😠 😠 😠 😠 , alca dakujem za komplimenty, s nosicom nemam este stiahnute v PC este su v fotaku potom dam uz ma to manzel naucil alca tie puzzle celkom ok napad aj mne by sa to pacilo

alca85
6. mar 2010

mňáám ja milujem držkovú....no uvariť by som ju nevedela....preto radšej kupujem mrazenú 😝 .....no fotky som pozerala za rovno ako si ich tam dávala (teda tvoj mm).....máš ozaj podarené dcérky.....a teda jednu už véééľku slečnu.. 🙂