Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
chudák macko, celý je premočený...
zapnuté to mám celý deň, a len si sem odskakujem.....
no už idem, lebo keď mm víjde zo sprchy a uvidí ma tu, tak ma už ozaj prerazí....
Tak prajem dobrú nocku.....
emanka, no budú letné výpredaje, takže niečo " do foroty" hlavne pre deti..poznáš ten výraz? to ako že odložím a vytiahnem, ke´d bude načim...ale hlavne si chcem urobiť výlet, stretnem sa s kamarátkou, ktorú vidím veľmi málo a určite nám bude ako za starých čias 😀 juj teším sa inak MM chodí služobne tak dvakrát do roka doUK a naozaj sa tam veľmi oplatia niektoré veci , tričko za libru, minule sme natrafili na lyžiarske nohavice za 7 libier a pod. idem už asi búvať, tak zajtra...
alca85, že chudák macko 😀 , mali ste mu dať dáždnik 😀 inak pozor na tie závislosti, ja som bola kedysi závislá od Tetrisu, aj sa mi snívalo, potom sa hra pokazila....našťastie
tak dobrú noc, ja ešte pozriem mafstory, lebo ten môj už sem chce ísť, takže zajtra 🙂
speváčka, ten výraz nepoznám 😀
a že tetris, odpadnem 🙂
ahojte 🙂 tak ja som to vecer vzdala... 5 krat po sebe mi nabehol ten zlty oznam, MMtu okolo mna kruzil, tak som isla spat...
emi hej mala to tiez robila asi od 5. mesiacov, ze som ju chytila za rucky a ona sa napla ako struna a postavila rovno na nozky... Som sa tak tesila, ze ake mam sikovne babatko, no nasa neurologicka ma zjazdila, ze to nesmiem. Len do sedu mozem, aj to len ked pekne sama dviha hlavicku. Poradila mi, ze ak sa tak napina, mam si ju dat na kraj postele, aby jej nozky trochu vyseli a nemala sa o co zapriet. Teraz to uz nerobi. Ked ju chytim pekne si sadne a len ked ju potiahnem tak sa postavi. 🙂 Zato uz dost dlho sa snazi sadat sama. Chyti sa hocicoho a uz sa driape dohora a vyskiera sa na mna, ze ,,aha, mama, co uz viem,, 😀
baby ste ma potesili s tymi vlasmi. Tiez som bola u kadernicky este pred tehu. Teraz uz mam kvalitne odrasteny melir, dlhe ako slak, nic sa s nimi neda, splasnute- len do chvosta... Dufam, ze do leta sa mo podari aspon nachvilu odbehnut z domu bez malej... Lebo teraz sa to este neda 😒
nooo teda baby...čítam vás už asi hodinu!! Včera sme mali návštevu večer, tak som nemohla, ale neverili by ste ako ste mi chýbali- rozmýšľala som, že poviem, že idem na WC a zašla by som sem na koňa k vám 😀 ale to by bolo blbé odo mňa...
som doma sama a smejem sa tu na vašich hlodoch - hlavne emanka spevacka a alca....baby ste super 😉
spevacka a alca môžem sa na FB k vám pridať ako "priateľ" ? tu je link na moju stránku na FB
http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?...
Písali ste si o veku...pripájam sa ja mám 28 a MM 32 😉
Inak klara, ty ozaj nevyzeras na Kristove roky 🙂 Pytala som sa preto, ze vsetky vyzerate na fotkach tak mlado a teraz vacsinou zienky odkladaju mamickovanie na neskor. Ze ci to len ja som sa tak ponahlala 😀 Ale vidim, ze sme sa tu stretli rozne vekove skupiny, co je velmi fajn.
Ahoj zuzi 🙂
Inak moj MM bude mat teraz 29 a ja tiez coskoro 26.
zuzka poslala som ti vcera IP, vsimla si si?
Ja nie som zaregistrovana, mne sa ten FB neotvoril...
ahoj veronika ...dlho som ťa "nevidela" ☹ 😉 😉 ako sa máš? píšem jednou rukou, malý mi tu sedí so mnou
júúúj veronika až teraz, keď si mi napísala som si to všimla...ďakujem ti vééééľmi pekne...musela si to celé prepisovať? Si zlatá 🙂 Ináč tie Tatry ti móoooc závidím 🙂 🙂 🙂
Z PP mám "kmotru" teda krstnú mamu Šimona, ale vydala sa tu do Kapušian k nám...náhodou nepoznáš? Silvia Bolcárová 😉
dakujem, dobre sa mam 🙂 vcera bol super den, bilo sme s malou same. MM v praci a Miska u nasich. Konecne som si po 2 tyzdnoch oddychla. Aj na prechadzke sme konecne boli len my dve, poriadne vymrznut 😖
Dnes sme zase vsetci doma. Ale od buduceho tyzdna pojde Miska do skolky- uz sa nevie dockat- takze bude trochu klud. Ozaj- tvoj Tomasko uz chodi do skoly? Alebo zacina az buduci rok 😒
Joj musim ist, mala place, Miska tu uz beha okolo mna aj muz sa cosi pyta...
ze bilo sme... boli sme- tam malo byt 😀
nie zuzka neprepisovala som, prisla som na to ako sa to kopiruje, ja, pocitacovy antitalent 😀
Silviu Bolcarovu nepoznam. Nic mi to nehovori...
Tomáš už chodí do školy...prváčik malý...ani neviem kedy mi tak vyrástol ☹ Teraz 13.1. bude mať 7 rokov 🙂 Tiež ho mám už 3 deň u našich a som s malým doma sama...len on je teraz chorý a je dosť mrzutý, tak toho oddychu tu veľa nemám...Ozaj máte v PP sneh? Tu vôbec a ja mám tak rada sneh ☹
veronika...malý je nespoko...musím ísť pa, zatiaľ 🙂 🙂
babyyyyy... ja mám novinku...a teším sa jak malá....môj Šimon sa práve prevrátil na bruško 😀 😀 😀 joj taká som rada...musela som rýchlo zapnúť net a podeliť sa s vami ( som sama doma, nemám s kým 😖 ) 😀 😀 😀
gratulujem zuzi...to je radost 😉 😉 😉 😉
zuzkaku, máš ma tam, na FB...inak no dobre, keď to tu už tak rozoberáte, tak ja sa vám priznám, aj tak by sa to prevalilo, ja mám 39 rokov ☹ ...hovorte mi "mamá", takže Klara je pre mňa skoro dcéra 😀 hihi
spevacka...cau mamina 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inak zuzkaku, mňa až trocha zamrazilo, keď som ťa otvorila na FB, lebo tvoje priezvisko je veľmi podobné, ako mala jedna moja žiačka (rozdiel jedno písmeno), ktorú som veľmi "milovala" a ty ako učiteľka asi vieš, o čom hovorím, keď ti jedno dietko dokáže spríjemniť chvíle na pracovisku 😠
ahojtéééé....ja až teraz, bo som u rodičov a išla som sem až teraz, aby mi mama nenadávala, že tu trčím celý deň...
zuzkaku dala som ti žiadosť o priateľstvo na FB..a gratulujééééééééém k prevráteniu na bruško 😀 (teším sa s tebou)
spevacka, ked ti je Klara skoro dcéra, čo budem potom ja...vnučka? 😀
emanka moje dieťa si to odplakalo prvé tri mesiace, tak teraz je dobrunká (klop klop klop)
zuzka, spevacka vy ste učiteľky? aj ja ale len v MŠ a len na papieri.... 😉
ale figu ucitelky? mna porazi ...aj ja som...ja na VS 😉 😉 😉 to je nahoda 😉
to by sme sa mali pridať do tej témy pre učiteľky..... 🙂
ja y tejto ale veru nejdem 😀 😀 😀 mne sa tu paci 😉 😉 😉
aj mneeeee, len ľutujem, že som sem neprišla skôr.....
pred chvíľou som si čítala tému ako si založiť súkromnú škôlku....aj ja by som také niečo ako varovanie 2 detí počas materskej chcela....len nemám na to priestory a po materskej by som v tom chcela pokračovať, ale by sa mi to asi neoplatilo..........už teraz nemôžem spávať, lebo rozmýšľam kam pôjdem robiť....no asi si ešte MD predĺžim s druhým bábom....

alca, aj my sme hore 🙂