icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

klara_klara
autor
6. jan 2010

aj ja asi 😀 😀 😀 😀 lebo vek nepusti 😵 😵 😵 😵

klara_klara
autor
6. jan 2010

a nechcem aby bol maly sam ☹

alca85
6. jan 2010

a aké máš zameranie...

alca85
6. jan 2010

ja nechcem mať medzi deťmi veľký vekový rozdiel a páči sa mi ako to mali naši.....ja som s bratom po roku a pol a potom mám ešte o 10 rokov mladšieho brata (no ten je už skôr ako jedináčik).

alca85
6. jan 2010

dnes som sa dopočula, že od jedného roka je povinná prehliadka u zubára......viete o tom niečo?
a kde vlastne všetky ste?

spevacka
6. jan 2010

tu sme, ja som učka I.st.ZS + angličtina , aj kamošky mám samé učky skoro, booože, diagnóza

spevacka
6. jan 2010

o tom zubárovi včera dávali v správach, že to je asi zatiaľ len návrh, nie sme si istí s MM

alca85
6. jan 2010

no neviem či by som išla v 1 roku na prehliadku zubárovi........myslíš, že je to dobrý nápad?

zuzkaku
6. jan 2010

to je náhoda jak blbec...asi aj preto si takto rozumieme baby, že sme skoro všetky učky 😀 😀 😀

spevacka...ohľadom veku: "nič som nepočula, nič som nevidela a nikomu nič nepoviem" ...je úplne jedno koľko máš, hlavne, že si duchom stále mladá 😉 mimochodom ja mám 1.-4. + psychopédiu a robím si teraz AJ - takže skoro rovnako ( aj deti máme skoro rovnako staré 😉 )

klara čo presne učíš na VŠ ?
alca...s tými hrami na FB...no aj ja som na tom rovnako ako ty...našťastie mám staršieho syna a ten ma občas brzdí...(malo by to byť naopak ja viem, no ale zabijem sa?) 😉

dzio2
6. jan 2010

no kocky ake ste sikovne vela citania mam teraz, tak vela pisete, no co sa tyka toho zubara nesuhlasim ale brutalne nesuhlasim ved to je este male mimi nato aby vydrzalo u zubara

zuzkaku
6. jan 2010

ozaj...keď sa už bavíme o deťoch, koľko detí by ste chceli mať? My uvažujeme o 3, ale chcem zas takto veľký rozdiel medzi nimi, alebo aspoň 4 - 5 rokov 😉

zuzkaku
6. jan 2010

dzio...ani ja ! Tak v 3 rokoch sa mi to zdá ok, ale takto skoro.... 😠

dzio2
6. jan 2010

zuzkaku citam ze si z Presova aj ja som rodacka z Presova byvala som na sekcove no ja som chcela 2deticky ale to bolo davno , 9rsom nemohla otehotniet tak mi povedali ze uz nebudem mat deti mam zasebou kopu vysetreni a 2operacie a prefuk vajcovodou .nakoniec som prestala bojovat prijala som psichycky to ze uz nebudem mat deticky a hop , mam malu lilusku takze ja chcem este aspon jedno uz natom aj pracujem , viem je to skoro ale mne to vobec nevadi , po tych rokoch trapenia a chodenia po doktoroch a brania liekov a hlavne ked viem ze lekary vraveli ze uz nebudem mat deti lebo som neplodna a mam funkcny iba jeden vajecnik sa budem oto snazit

emanka
6. jan 2010

baby, čaute, idem vás prečítať a prídem 😀

emanka
6. jan 2010

no pekne, už tu asi nikto nie je 😠 ale nevadí, ja len na chvíľku...

Veronika, naša sa tak na nožičky nikdy neťahala, ale viem, že deti to robia, pýtala som sa v pondelok našej dr., že či to musí vedieť a ona nič nepovedala, len nás poslala neurológovi...lebo aj keď ju postavím - len na skúšku - tak vôbec nevie stáť...tak som zvedavá, čo nám povie neurológ

vy ste všetky učiteľky??? ja odpadnem...ja nie 😀

my už dieťa nechceme...jedno nám stačí... 😝

no a s tým zubárom ani ja nesúhlasím, veď napríklad môj synovec má 1rok aj 1mesiac a má 1 zub, to by bola dlhá prehliadka 😀

emanka
6. jan 2010

Zuzkaaaaa, gratulujeeeem k pretočeniu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
vidíš, dočkala si sa 😉

Inak, my máme veľa snehu, teda dosť, boli sme odhŕňať pred domom a na dvore...kým som malú poobliekala a napratala do kočíka, tak zaspala...ale našťastie už sedela a zabalená vo fusaku 😀 no a keby sme boli doma, tak vymýšľa ešte hodinu a až potom by išla spať 😝

Veronika, ako ste na tom s kakaním? Stále na zeleno? Aj ste boli u dr.?

emanka
6. jan 2010

Dzio, držím palce, aby sa ti podarilo otehotnieť...a určite skôr ako o 9 rokov!!!!

alca85
6. jan 2010

takže teraz keď napíšem, tak tu určite nikto nebude.........
dzio to mi je ľúto, že ste mali také problémy a prajem skoré počatie....my sme sa o bábo snažili 3 roky a to som už išla zošalieť, tak si viem predstaviť ako ti asi bolo.....
ja by som chcela min. 2 deťúrence a max. 3. 🙂

alca85
6. jan 2010

to my kakáme na zeleno....alebo aj Veronika? (teda jej bábo)

alca85
6. jan 2010

inak tak rozmýšlam, že sme mali špenát 😒 , či to nebolo aj z toho, lebo dnes ešte zelenú stolicu nemala.....

alca85
6. jan 2010

zase monológy....

alca85
6. jan 2010

no ja sa na to môžem......uéééééééééé 😢

veronikapp
6. jan 2010

alca aj my na zeleno... Ale uz je dobre. A dnes rano som zabudla napisat, ze mame 1 zub!!!!!!
Inac alca zelena moze byt kludne zo spenatu, ten ma aj prehanajuce ucinky. Tak sleduj dalej a uvidis 😉

Dzio, pani, 9 rokov! Musim povedat kamaratovi, oni sa uz 5 rokov snazia a nic. Uz som z toho smutna aj ja... ☹
Inac nam sa obe baby podarili vzdy na druhy pokus. A teraz uz snazilkujeme tretie. Rozhodli sme sa, ze uz ked, tak hned. No uvidime kedy sa podari, lebo po porode sa este ani M. nedostavila. Ale boli by sme radi, keby uz bol aj chlapcek 😵

Pani, ucitelky 😀 ja som sestricka 🙂

emanka
6. jan 2010

Veronika, gratulujemeee k 1. zúbku!!! A ktorý? Takže to zelené bolo zo zuba???
Už snažilkujete??? Preboha 😲 Tak držím palce nech sa vám to čo najskôr podarí....to preto sem už menej chodievaš...snažilkovanie asi zaberie veľa času 😀 😀 😀

A kde si sestrička? Ak v nemocnici, na akom oddelení?

dzio2
6. jan 2010

alca urcite je navine spenat mozes byt kludna 😉 veronikepp odkaz kamosovy ze to treba nato nemysliet uplne vypnut ,cim viac sa budu snazit tak to nevinde netreba sa milovat z myslienkou uz budem tehotna?verte ci nie ale je to tak

veronikapp
6. jan 2010

dakujem emanka, zubok mame vlavo dolu 🙂 neviem ci zelene bolo od zuba, zajtra idem ku doktorke, tak hadam budem mudrejsia 😉
Noooo, sestricku som robila uz aj na ARO, ale len pol roka, potom 5 a pol roka plucne / z toho 2 roky materska/, nemocnicu nam zrusili s....., taka dobra praca to bola, no a teraz oficialne som sestricka na nedonoseneckom, ale odrobila som tam len par mesiacov, ako som otehotnela, bola som PN.Takze po materskej nedonosenci. Preto sme sa aj rozhodli, ze tretie hned, aby som nebola doma prilis dlho.

veronikapp
6. jan 2010

dzio2 ved prave- oni na nic ine nemyslia, vsetci, cela partia uz mame deti len oni stale nic...Uz boli aj na umelom oplodneni, podarilo sa asi na treti pokus, ale bol z toho potrat- to ich zlozilo este viac 😢

emanka
6. jan 2010

ja si neviem ani predstaviť, aké to musí byť náročné na psychiku - nemôcť otehotnieť ☹
my sme ani neplánovali, ani sa nesnažili a zadarilo sa 😝

Veronika, na tom nedonoseneckom to musí byť smutná robota, teda aspoň pre mňa by bola...moja sesternica robí v BA na detskej onkológii, to musí byť niečo strašné ☹

alca85
6. jan 2010

Veronika gratulujéééém, akosi nám tu začínajú vychádzať zúbky, dúfam, že aj my sa k vám onedlho pridáme....

veronikapp
6. jan 2010

emanka ani nie smutna- v pp su deticky az od 1500g, co nie su taki extremni nedonosenci. Vacsinou sa z toho dostanu, ale samozrejme niektore s nasledkami... Taki ti extremni , 500g a tak, su tusim v Ke 😒

ale je to velmi tazke. Ked tam budem robit 5 rokov, aj tak nebudem vediet vsetko. Strasne vela kadejakych vykonov, vysetreni... Za tych par mesiacov co som tam bola, som sa stihla akurat tak ,,rozkukat,, ze o co ide 😝