icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

dzio2
6. mar 2010

Ja budem kupovat topanocky v polsku v normalnej obuvi stoja tam ortopedicke tie iste ako unas kupite v otoprdike .......300SK-400sk

veronikapp
6. mar 2010

ahojte- spevi blahoželám, Hanka je šikovná 😉
zuzka- Šimonko tiež šikovník 😉
isto tu nikto nie je... pozeráte film, čo? Emanka- kto?

veronikapp
6. mar 2010

a emanka- samozrejme aj Leuška je šikovná 😉 dúfam že som na nikoho nezabudla... 😕

alca85
6. mar 2010

zuzka mi žiadne výrazné pokroky.....niekedy to vyzerá, že ide na štyri, ale to sa len ide odraziť.....ale plaziť sa plazí, či tak nejak čudne sa posúva......

emanka a viem aj ja o koho ide? napíš do IP.....

inak sorry, že sa Vám nevenujem, ale vypekám keksy......(tentokrát už správne 😕 )

alca85
6. mar 2010

a tuším tu nikto ani neni......

babullka1
6. mar 2010

Spevi....Gratulujem Hanka je sikulka 😀
Dzio u nas neni ani milimeter snehu..ale zato dnes kosa jak slak..mala bola zlatunka v nosici a tvoja starsia dcera je ina kocica 😉
Zuzka ako pokracuje cvicenie?Inak ja kupim malemu asi botky-ortopedicke u nas v obuvi..stoja tam ale 900sk 😠
Alca pridi aj ku mne napiect ja nepiekavam nic sladke 😅Ja len rada varim 😝
Emanka Leuska je sikulka,musela si mat radost 😵 ainak aj ja by som chcela takeho dobreho svokra 😔 Moj nekupil malemu este ani rozok 😔
Inak navsteva dopadla super....nas maly sa tak dobre uz davno nepobavil.....stale sa smial a vyskal 🙂 A potom sme zavolali svokru na strazenie a sli sme von...juj ako bolo len dobre 😀 ..Inak obliekla som dnes rifle...co som po porode neobliekla..JUPIiiiii...konecne..sak pri malom som pribrala 23kg 😠 a dnes som sa postavila na vahu a uz len 3kg mi ostali.. 😀 neviem ako som to schudla 😅 Sak vkuse hucem sladke a hlavne vecer mi chuti... 😅

babullka1
6. mar 2010

Veronika Inak preco nedas do albumu viac fotiek svojich bambuliek? 🙂

blazka24
6. mar 2010

že baby a vy čo cez víkend duchny von oknom nevyhadzujete, s metlou nelietate a vysávač nepreháňate? no toto........
ja som bola na nákupy, Riško drichmal v kočíku aj si mľaskal tak jeden pán nakukol že či nemám v kočíku prasiatko - krpatý to robil zo sna 😀

teraz som dopiekla bratislavské rožky s dvoma plnkami a dnes som robila prvý krát kapustnicu s údeným kolenom, sa podarila, síce diéta išla do teplých krajov - skoro ma ohlo že dve kilá hore, som mala chuť tú dementnú váhu rozmlátiť ale čo už, keď musíš tak musíš............ 😀 po tých ovocných dňoch som už mala predstavy o tom, že v bruchu mám minimálne jablkové pyré a ovocnú dreň čo toľko ovocia tlačím do lebene 😠

mm je teraz na stretávke s chalanmi, vraj prídem o desiatej, no neviem či má rumunský čas či čo, alebo možno už šikmé oči 😝

dzio máš nádherné dcéry nie je čo riešiť........

Spevi gratuľujem Hanke - je to zlatíčko ..........

spevacka
7. mar 2010

ahojte, dakujeme za gratulácie, ona to už potom robila celý večer...a celá natešená, že čo viem
zuzka, tiež šikovník

alca, ono to príde zo dňa na deň, ani sa nenazdáš...

no ja sa čudujem, aké vy máte problémy s topánočkami, v LV sú aspoň 4 obchody, kde sa dá kúpiť ale kvalitná detská obuv+protetika a ešte dokonca aj u nás priamo je asi rok otvorená predajňa s det.obuvou, kvalitnou, inak my teraz ešte nenosíme capačky, von chodíme v overale a fusaku a doma je len v pančuškách, máme podlahové kúrenie, takže teplúčko

zuzkaku
7. mar 2010

Ahojte... 🙂

emanka...hneď ti chcem odpovedať, lebo som si spomenule, že si sa pýtala a ja nič... 😝 Tak...sestrička z rehabky mi kázala cvičiť s malým v plienke, ktorú má úplne voľne...aspoň to... 😕
po dome malému obúvam papučky, také tie látkové na gumičku...máme ich aj na fotkách ...tieto nosí každý deň a aj von do overalu mu ich dávam...
inak po včerajšom akrobatickom večeri, Šimon už neobsedí v kolese, snaží sa z neho vyliezť... 😖 Škoda, lebo mne sa to koleso táááák páči, že by som v ňom vysedela hádam aj celý deň... 😀
Rozhodla som sa, že už je asi načase dať postieľku o čosi nižšie, aby mi z nej náhodou nevypadol... 😕 síce ešte v postieľke nestáva na nožičky, ale čert nespí...

film včera bol super...konečne som si po dlhej dobe pozrela niečo dobré v telke, aj som sa nasmiala... 😉

dnes má Tomáš meniny, poobede čakáme návštevu - babky a dedkov... 🙂

alca85
7. mar 2010

ahojte......

tak v prvom rade, všetko naj Tomáškovi k meninám.....

a v druhom rade ma nič nenapadá.....tak čaute..... 😝

spevacka
7. mar 2010

tomáškovi všetko naj...aj my ideme dnes gratulovať takému 7mesačnému Tomáškovi

alca85
7. mar 2010

malá bola teraz taká podarená........ma takú hrazdičku, na ktorej má zavesené aj také zrkadielko......a ja že čo je tak ticho.....prídem a pozerám ako si to zrkadlo pridržiava a obzerá sa v ňom...... 🙂

babullka1
7. mar 2010

Zuzka Tomaskovi vsetko dobre 😵

zuzkaku
7. mar 2010

Ďakujeme... 🙂 🙂 🙂

alci no Natálka je predsa malá parádnica... 😉 Ja som kúpila šimonovi také zrkadielko od lamaze...tiež sa rád obzerá, dokonca sa aj sám so sebou rozpráva a rehoce ... 😀 😀

je to toto:

http://imgs.pricemania.sk/products/b/obrazok393...

alca85
7. mar 2010

to je dobrééé 🙂 .....len škoda, že Lamaze má všetko tak drahé....to je asi dobre keď je na brušku, že? Aspoň sa pri tom mohol učiť dvíhať hlavičku...

alca85
7. mar 2010

ja som ráno malú učila dávať pápá....najskôr si pozerala na ruku, že či sa to dá....aj ju akotak zovrela a otvorila a potom sa na to vybodla, radšej si išla brnkať po pere........ 😅

zuzkaku
7. mar 2010

alci...kúpila som to teraz od jednej baby na mimibazáre...stálo 10 eur... 😉 inak sú tie Lamaze ozaj veľmi drahé... 😒

Natálka zlatá... 😀 no čo, veď také brnkanie po pere, je zábavnejšie ako obyčajné pa-pa 😀

dnes mm navaril celý obed sám.... 😕 a keď sme jedli, tak sa ešte aj celý čas sám chválil, že aké je to chutné... 😀 no samozrejme, že som ho v tom nenechala samého a pridala som s s tými chválami k nemu...potom to u nás vyzeralo pri obede asi tak, že raz ja som chválila, potom zas on a tak stále dookola... 😀 😀 😀 mńa z neho asi... 😀 😀

alca85
7. mar 2010

😀 😀 😀 😀 😀 rodiná chválivá.....keby tak ten môj navaril....... 😔 už len za to by som ho chválila......ja mám od včera držkovú a už dnes nevarím.....aj tak ideme k babke potom k svokrovcom...tam bude jedla dosť 😝
tak to si potom dobre kúpila, aj ja už budem tušim len takto kupovať......

babullka vidíš aká si šikovná....len tak ďalej a aj to pôvodné oblečenie ti bude veľké.... 😝
ja čo som pred tehu neobliekla, teraz na mne visí..... 😒 a to som tie veci chcela povyhadzovať, že načo mi budú v skrini zbytočne zavadzať....

zuzkaku
7. mar 2010

alci...tak si teda dobre užite ten návštevný deň... 🤐
ty si ale zhodila asi viac ako pred tehu, že? Alebo si na pôvodnej váhe? Mne sa podarilo dostať sa naspäť na svoju... 😉

babulka...no je to super, keď chudneš a vlastne ani nevieš ako...to by asi chceli všetke ženy zažiť... 😉

babullka1
7. mar 2010

Zuzka aj moj manzel robi obed 😀 mame plnene zemiakove placky a slepaciu polievku..musim pochvalit ze placky su skveleeeee 😵 Ty chlapi vedia varit dobre,len keby sa im chcelo 😀 Alca to si po porode tak schudla?sa mas 🙂

zuzkaku
7. mar 2010

babuli...keď vie chlap variť a ešte k tomu sa mu chce...je to na nezaplatenie... 😉 😀

alca85
7. mar 2010

baby vám tak závidím, že chlapi navaria....... 😔

no mám o 5 kíl menej ako pred tehu......už som sa dostala na váhu čo som mala pred 4. rokmi.....sranda, že pred tým sa mi nedarilo schudnúť....

dzio2
7. mar 2010

Ahojte ja uz mam navarene aj napecene ,dala by som si ummmmmmmm 😝 dnes ma MM pochvalil ze uz paradne vidno ze mam nieco 😉 😀 Aj ja zelam Tomaskovi vsetko najlepsie a hlavne vela zdravia a stastia a posielam mu boztek na licko 😉 alca Natalka ti ukazovala co vie ona , ty vies pa-pa a ona hra na pusinke mala si zopakovat 😉 baby chlap je strasne pysny ked navari je to presne tak unas, ako u teba zuzkaku 😉 no musia sa chvalit, ale dnes sa mojmu nechcelo musela som ja 🙂 blazka a coze uz nedrzis dietu ?mne sa to este da no uvidim 😀

dzio2
7. mar 2010

dodavam slovo co tam chyba:ZE MAM NIECO DOLEEEEEEEEE 😀 😀 😀 😀

emanka
7. mar 2010

dzio a koľko máš doleeee?

Zuzi, no ste vy len chválenkári 😀 😀 😀 ešte sa mal aj Tomáško pripojiť 😀
To je škoda, že z toho kolesa vypadáva-vylieza, škoda, že si ho nekúpila skôr, vieš, aký to bol kľud? 😀

my sme doteraz upratovali, krpec spí vonku, ja sa idem osprchovať a potom príde návšteva, o šiestej, takže, keď odídu, budem musieť rýchlo Leu prezliecť a spať, takže neviem, kedy sa sem dostanem...

zuzkaku
7. mar 2010

dzio...no vidíš...a ak ťa ešte aj manžel pochváli, tak to sa až lepšie chudne, že? 😉 Ďakujem za blahoželania...odovzdám... 😵

emanka, tak ty sa tu dnes už asi nedostaneš, čo? 😒 Nám návšteva práve odišla...svokra sa tu zabudla... 😖 ostatní odišli už skôr...mala som už nervy na ňu... 😠

zuzkaku
7. mar 2010

...dnes tu nikto nieje???... 😕

veronikapp
7. mar 2010

ahojte baby... len tak narýchlo- Tomáškovi všetko najlepšie 🙂
babullka- fotky dám, keď si zosúkromníme tému 😉

dnes boli tie krstiny...dobre bolo 😉 malá Nina bola taká zlatá, že spala od 8.30 do 15.30 😕
pozerám miss 😨 ahojte

emanka
7. mar 2010

už som tu jaaaa, na chvíľu