Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
alca, ozaj, koleso som zabalila, zajtra pošlem...a pribalila som aj malý darček 🙂
no super, nikde nikoho 😠 😠 😠
keďže sa nudím a nikoho tu nie je, tak vám sem dám aspoň môj-náš kočík 😉
máme ten šedý - titanio
emi ty sa nudíš? 😀 kočiarik veľmi pekný... ja som už mm spracovala, že ten náš črep predáme a kúpime nejaký pekný šporťáčik 😉
inak Nina je kojená a takto spí stále, aj v noci... papá tak 4-5 krát za 24 hodín 😕 😝 😎
ak ste pozerali miss, neviem ako vy, ale ja som sklamaná 😝 aj krajšie tam boli... dokonca ani s vicemis niesom spokojná 😝
a dobrú noc 😔
Ahojte....emanka sa tešíme..... 😅 😅 😅 😅
kočiarik je veľmi pekný, taký som vždy chcela......aj ja už pomýšľam o výmene...ste ma tu navnadili.....ale ešte sa budem snažiť odolať...
veronika, aj my s mm sme zhodnotili, že tá miss čo vyhrala, nie je bohviečo.....
hmmm tá Ninka je vysnívané dieťa...toľko spánku....aj Natálka bola, ale len čo sa týka noci...no škoda, že v 4 mesiacoch sa to pokazilo.... 😒
tak dobrú noc.... 🙂
Ahojte
mam trochu casu az teraz.....super nie ... vcera ma zasa seklo v krizoch...no paradicka...som len Davidkovi povedala ze dones mamke mobil a volala nasim nech pridu k nam ze sa neviem ani pohnut....krmila som pristom Sariku.tak som len odkvecla ku nej a flasu jej drzala tak hala bala.
Mame tu same sikovne deticky ako citam .....paradicka... len tak dalej..
Miss tak to je 0 bodov ....a vsimli ste si ake same skraty tam boli ..napr myslim ze hned ta 2, ci to bolo 3 mala take vyplastene oci no des a hruza..
My kociarik - sportak uz mame davno a pouzivame ho na nakupy a tak...o asi 2 tyzdne si maju prist po moj Peg perego...luto mi je ...ale to som aj pisala,tak nebudem zasa.
Inak Sarika ma treti zubcek vonku od stvrtka a tlaci sa 4 teda horne predne zubky....tak Sarika ma sopliky a velmi zle sa jej dycha...hlavne v noci... no snad to ma zo zubkou a nie z Davidka co bol chory teraz.
Emi pekny kocik ste si vybrali...ja sice velmi trojkolky nemusim...ale zasa kazdy ma iny vkus a ja musim mat cim lahsi kedze ho nosim aj po schodoch a s tym mojim chrbtom ......
No este uspavam Sariku a uz som suca do postele...este stale mam deticky oddelene tak beham hore dole..nastastie manzel je po tyzdni konecne zasa doma tak snad trochu pomoze 😀
Dobruu nocku 😉
Takže krásne ráno, malý ziape o dušu, nie a nie spať, jedine keby ho uspím vankúšom 😠 tak idem rýchlo sa prezliecť lebo dnes mi váha nekompromisne oznámila herečka rozožrala si sa a máš kilo hore, to tie bratislavské rožky 😕
včera ma vytopila suseda a jej odpoved na to čo sa stalo, trošku z práčky vyšlo a ja steny total mokré, reku a trošku je v akom ponímaní, tak ma starý poslal dole lebo bych ju prizabila 😠
Ahojte emanka pekny je 😉 kamilecka blahozelam k zubceku , inac tie sipliky su strasne ked deticky nemozu dychat ☹ , mate aj teplotu?zelam skore uzdravenie ,aj moja lili tak krasne hajkala tak dlho ako Ninka 😉 , blazka a prave pre take veci ja ani zasvet dopanelaku , nic prijemne 😕 , emanka neviem kolko som schudla lebo nemam vahu, ale urcite dost, lebo uz nemam plavacie koleso na pase 😀 ,ale vcera som piekla buchty a neodolala som 😅 takze som bola naseba zlaaaaa
eman, krásny kočík, ja už vystačím s tým po Maťovi peg perego atlantico model spred 7 rokov
Ahojte,
ďakujem, som rada, že sa vám kočík páči...
Veronika a kde predáš ten svoj kočík? Už aj vieš, aký kúpite?
Kami, to ti nezávidím ten chrbát, mňa bolel cez víkend jak sviňa a to je na nervy, no a ty ešte 2 deti k tomu, hrôza, ešte že ti rodičia pomôžu....a blahoželám k zúbku 🙂
alca, misia splnená, vonku -5, sneží ako na Vianoce, ale zvládla som to 🙂
dzio, super, že vidíš zmenu...no ty si musela dosť zhodiť, tak nech len ti to vydrží 🙂 🙂
spevi, aj to je super kočík, Lea nemá súrodenca, takže musíme kupovať...no a po synovcoch a sesternicách sú predané alebo total zničené...
Blažka, to je radosti mať takých susedov 😝 Nech ti prídu vymaľovať...
No idem ja ryžu uvariť, kura máme zo včera, takže pohoda...
Pekný deň 🙂 🙂
ahojte kto je tu... emanka si tu este 😉
nikto 😢 😢 😢 😢
ženýýý, všetko najlepšie........
klara ahoj.....ešte stále cvičíš? Už sa dostavili nejaké výsledky? A ako Marek? Dávaš mu aj tú fľašu? Poslúcha? Papká? Je zdravučký? Máte nejaké pokroky? 😉 😉 😉
emanka, no ty si šikovná.....toľko pre mňa urobíš......díkes 😀 😀 😀
aj ja vam zelam vsetko naj na MDZ 😉 😉 😉 😉 😉 😉
ahojte...nuz konecne tu niekto je...blahozelam k MDZ 😉
alca este cvicim, uz mam skoro 5 dole, Marek sa ma tiez fajn, objavili sme na zapekanie od hami take slivkove vyzivy co mu robia dobre...davam aj flasu ako kedy... a papame okrem kasi vsetko...bo kase neznasa...este som neprisla na to preco...a pokroky? okrem toho ze uz aj v noci rotuje okolo celej postielky nic nove...akurat rozpoznava veci kde co mame polozene presne vie kde dana vec je...a v chodaku beha ako drak...uz sa to asi neda zvratit 😉
Ahojte..Emanka Krasny kocarik 😵
Kamilecka Gratulujem k dalsiemu zubku 😉
Inak vsetkym vsetko naj k MDZ...
JA som sa akurat vratila z mesta,som myslela ze ma z maleho porazi...on vobec nechcel byt v kocari zakrity ani fusak na sebe mat 😔 Vsetko mi to celou cestou skopaval 😔 aj nanoznik mi skopal a plakal pri tom ako by som ho z koze drala,tak sa pomne vsetci na uliciach divali ze akoze co robim s tym dietatom ked ho neviem utisit,ked tak reve..sa az zachadzal... 😠 Tak som sa vytocila a vyzliekla som ho z fusaka a nechala ho len sedet bez nanoznika len v kombineze zakriteho dekou..A zrazu ticho vysmiaty.....chrupka v ruke....a veget....celou cestou uz ani nepipol....dufam ze neochorie..... 😔 lebo je dost chladno aj ked u nas svieti slnko....Inak dnes mi prisla ta slnecna clona na kocik..som zvedava ci to cosi pomoze 😝
no super Klara, že ti cvičenie zaberá....akú si si dala métu?....
slivky asi vždy zaberú.....keď budem na budúce rodiť, tak si pribalím aj do pôrodky 😀 ....jááj lebo tie pôrody potom.......na WC..... 🙄
no aj Natálke nejak prestali chutiť kaše, ale za to si obľúbila krupicu a o banáne ani nehovorím.....
tak predsa si sa rozhodla pre behák? Dočiahne ti v ňom úplne po zem? Myslím tak, že nebehá po špičkách....
aj Natálka už začína vymýšľať v posteli.....minule som písala, že spáva s nami, ale na kraji postele obložená poduškami.....no zdá sa, že tomu odzvonilo, nakoľko dnes v noci si tú podušku dala na hlavu....ešteže som sa zobudila...asi znížime postieľku a pripojíme ju k posteli....nech máme aj viac miesta...
Kami aj švagriná má také problémy s krížami....zistili jej, že jej vysychá platnička (či také niečo)....
babullka to čo je za clonu.....ja by som chcela slnečník ku kočiaru....o tej clone som ešte nepočula...hoď nejaký link
Alca ja som slnecnik nechcela vraj to odfukuje rado..ja mam tuto p://www.maderna.sk/emitex/univerzalne-prislusenstvo...
Ten prvy link nejde otvorit 😝 😝
no to vyzerá super a ani drahé to nie je.....tiež mi lezie na nervy, keď sme na prechádzke a neviem ako mám zabrániť tomu, aby jej slnko svietilo do očí.....tak už viem čo najbližšie objednám 😀
http://www.bambini.sk/sk/product/389/safety-1st...
pozerám, že sú aj iné typy..ale tá tvoja vyzerá lepšie...
NAs maly sa strasne pajedi ked mu svieti slnko,tak som sa nakoniec rozhodla pre toto,dufam ze to pomoze,zajtra odskusam,hadam bude svietit slniecko 😵
Alca aj nad tou co si dala ty link som rozmyslala ale ta je priesvitna a malemu by bola na nic 😖

zuzi, ja som zabudla poobede blahoželať Tomimu, tak teda dodatočne blahopřeji 🙂
Veronika, no zlatá Ninka, nemá pomýlený deň s nocou? ale ona je ešte malilinká, aj ju kojí švagrová?