Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
emanka dík za info.....už som dokávičkovala asi pred hodinou.....
Matúško je šikovný....čo mu to tam má čo zavadzať.....
ja nejdem von....nechce sa mi....
ešte som tam chcela dať (k Matúškovi)smajlov 😀 😀 😀 😀 😀
no babu, musíš si už dávať pozor na malého, už to nie je to malilinké, bez pohnutia ležiace bábo 😒
ja idem popozerať nejaké recepty....čo s kuracím mäsom....
bože, alca, ty furt varíš alebo pečieš 😝 no mňa to vôbec nebavíííí 😠
že furt, si sa emanka zbláznila? 😨
ale som rozmýšľala, že by mi mohol Maroš k MDŽ kúpiť pizzu. 😅 😅 😅 ......no ale čo už keď som to mäso vytiahla 😎 😎 😎
sa teším, že už od stredy by sa malo začať oteplovať..... 🙂
Alca ze pizzu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , babenky este by som vas poprosila co by ste kupili svojes sestre na 18tku?
dzio striptéra...... 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to by sa mne hodilo 😀
a na 50? tatovi?
stripterku 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 to by mama neprežila.... 😕
my sme mame kúpili kúpele, teda iba pobyt, 3-týždňový v Bojniciach a bolo to na 50-ku, nie na 60-ku 😉
a k 18-ke? hmm, to je ťažké, možno nejakú retiazku s príveskom, zlato, striebro, chirurgická oceľ, podľa toho, čo nosí, alebo náramok?
jaaaaj, aká som len dementná 😝 mame to bolo na 60-ku a nie na 50-ku a bolo to minulé leto
mame na 50ku sme s Marošom kúpili šiajcí stroj.....a tatovi sme sa chceli poskladať na LCD, ale medzičasom si ho kúpil sám.....a peniaze nezoberie....tak som rozmýšľala, že on je taký počítačový a atomaniak.....tak mu pokupujem také rôzne kraviny a urobím mu z toho kôš.....čo vy na to? Len neviem čo všetko by som mu kúpila.....keď všetko má....
čo je atomaniak?
ešte som chcela upresniť, že ns tie kúpele sme sa zložili všetci súrodenci...aj moja mama je staršia od otca, o rok...a tvoja?
moja o polroka....
to malo byť automaniak (teda vlastne to je jeho práca-automechanik)
toto je aké nechutné
Alca to je ako psik na voditku,to je fakt hrozne 😠
😀 😀 😀 😀 alca som sa na tom dobre pobavila...deti ako psiky 😀 😀 😀 😀 😀
to teda je.....bože čo ešte nevymyslia.... 😔
práve som dostala perníkové srdiečko.... 🙂
Ja som od mm dostala ruzicky 😀 necakala som ze si spomenie 😀
náhodou, mne sa tie popruhy páčia, viete si predstaviť ísť na prechádzku s dvojčatami alebo s trojčatami, ktoré stále odbiehajú?
ahojte 🙂 ja som dostala peňáze, že si mám pokúpiť, čo mi treba 😉 nejaký je tento mesiac štedrý ten môj drahý 😕 žeby niečo žehlil? 😕
tie popruhy sranda vec 😅 síce to vyzerá divoko, ale je to praktické 😉
emanka....no neviem......., ale viem si predstaviť tie pohľady, keď niekto pôjde hentak na prjavascript:addEmoticon('😀','vBody')echádzku... 😀 😀
ahojte...no ja začínam byť vysmátá...odkedy sa Hanka naučila premiestňovať, je z nej samostatný živel, netreba ju toľko nosiť a ja mám voľné ruky, tzn.dnes som aj troška upratala, aj sa v klude najedla aj sa usmievala 😀
tak to ti závidím spevacka... Laura sa síce dostane všade kde chce, ale aj tak je najradšej nalepená na mne 😝 napríklad aj teraz... asi ju už idem okúpať, večera a spať...
...aj my ideme kúpať a potom papať, mňam...

alca, teraz som sa rozprávala s Maťom, že mohli by sme von zobrať aj Alenu 😀 😀 to malo byť Agátu, nášho psa 😀 😝