Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
dzio, veď to som už poobjednávala, ale to je málo....ešte potrebujem dokúpiť....len neviem čo...
prosím ťa ten čistec, je len jeden alebo je viac druhov /tuším ty si o tom písala)
Ahoj...ahoj.... 🙂
Idem vás čítať... 😉
zuzka cauko alca len jede , cistec sa vola nic viac a co ? potrebujes?
idem kupat lili a hned som tu 😉
zlatá Lili.....Natálka zo začiatku plakala, keď jej niekto robil kukuk.....baby vaše deti sa dokážu ne tej istej veci smiať aj viackrát? Lebo Natálka sa na niečom rehoce o dušu.....a keď jej to dáme alebo to urobíme neskôr, tak kamenný výraz.
Aj včera keď sme boli na návšteve dostala takú plyšovú lienku.....no išla sa popukať (aj keď netuším na čom) a my sme sa išli popukať s ňou, teda na nej....alebo sa rehotala na tom, keď si Maroš vytláčal kečup.....no haluz...
pozrela som na moj cistec lesny
no mam aj ja ten.....a ako sa to má použiť?
ahoj Zuzka.....
no Dzio tak už mi asi nestihneš odpovedať....tak ideme aj my kúpať.....prajem veselé kúpanie.... 😅
my už sme okúpaní 🙂 a Laura spí... ešte Miška a jej rozprávka na dobrú noc- už tretí týždeň keaždý jeden deň Bambi, už pozná naspamäť celé odstavce 😕 - a bude kľud... 😝 dnes šalenota...
dočítala som... 😝
aj som na čosi chcela reagovať, ale zabudla som už... 😅 ...takže momentálne ma nič nenapadá... 😝
ozaj emanka...dobre, že si alci poradila s tým kolesom...najprv vložiť do poťahu...ja som najprv nafúkala a potom celá zadýchaná zistila, že to tak nepôjde... 😀 😀 😀 moje logické myslenie vtedy zlyhalo... 😀
zuzka- 😀 stáva sa... a tiež som to všetko prečítala, ale rovnako ako teba, ani mňa nič nenapadlo... 😕
kde ste všetky? Je tu nová téma- veštenie, astrológia a tam nejaká chytráčka, ďalšia podvodníčka asi...
zuzka- Tomáško si už asi číta rozprávky sám, však?
čo by som vám ešte napísala... u nás dnes -5, ale slnko... Miška nechodí do škôlky, lebo soplí- no dlho bola zdravá, ani plávať nebude môcť ísť v stredu... a zajtra má narodeniny, 5 rokov 🙂 ... oslava bude v sobotu... zajtra idem variť šošovicovú polievku a šišky... a už ma nič nenapadá...
veronika... 🙂 😉
tak vy ďalšia oslava?? pekne...len oslavujte... 😉
Tomimu vždy pred spaním musím prečítať rozprávku....je to tak asi od 2 rokov...najprv som vymýšľala, kadejaké príbehy a keď mi už došla fantázia, tak sme začali chodiť do knižnice...minule mi ale povedal, že už všetky knihy z knižnice sme mali doma... 😒 ale nevadí, aj tak požičiavame, stále dookola... 😀
Vlado ráno skoro vstáva už o 4:20, tak si šiel ľahnúť a nastavil si budík na mobile...no samozrejme, že mu zavolal kamarát a zobudili mi šimona... 😠 😠 😠 , taká zlosť ma chytila... 😠 , teraz som nanovo ukladala drobca spať....joj!
veronika, inak aj ja mám v pláne zajtra variť šošovicovú polievku a k tomu granatiersky pochod... 😕
ozaj, už skôr som sa chcela opýtať, ale až teraz ma napadlo...dávate deťom už aj paradajky? môžu sa dávať také uvarené a olúpané? hmmm???....
ahojte,
Veronika, neuveríš, ale dnes, keď som sa prechádzala s Leou, tak ma napadlo, že Miška už dlho nebola chorá a že ani to nebudem tu spomínať, aby som to nezariekla...no a tuším som to zariekla myšlienkami 😠
Zuzi, ani mňa by to s tým kolesom nenapadlo, len teraz, keď som ho išla prať, tak som zistila, že ho musím najskôr vyfučať 😝
Spevi a to Hanka už normálne lozí z izby do izby? ja sa na to aj teším, aj sa toho bojím, máme malú obývačku, tak už vidím, ako bude chcieť loziť po celom dome a ja za ňou 😝
Alca, aj Lea máva také veci, na ktorých sa rehoce stále a na niektorých iba na začiatku a potom nič 😲
zuzi, paradajky až od roka 😉
emanka...diki... 😉 myslela som si, že ešte asi nie... 😝
dnes som malému dala bielu aktiviu sladkú s piškótami...chutilo mu a čuduj sa vete, zjedol celkom všetko... 😕
emanka...som zvedavá na reakciu alci na to koleso...hlavne Natálke či sa bude páčiť... 😉
dnes som rozmýšľala aké dievčenské meno by som dala, ak by som mala mať dievčatko...a došla som k záveru, že Natálka... 😎 páči sa mi a aj v kombinácii s menami našich chlapcov to celkom pekne ladí... 😉 Nie žeby som bola už tehu...to bola len momentálna myšlienka.... 😀
emanka...kedy sa chystáš kupovať autosedačku?? Ja už tiež pomaly nad ňou začínam uvažovať...ale pre nás to bude reálne asi tak o 2 mesiace...teraz aj musím trocha pošetriť...veľa som pomíňala... 😅
Ahojte
priebezne som zacala citat......zatial len ku tym slnecnym clonam ...my sme mali slnecnik na kocik a aj teraz asi kupim slnecnik
ale ak chcete clonu..tu je na nu akcia
to fakt? no super, ja malej stále dávam aj s ovocnou výživou, niekedy mi to zjedla len s piškótami, ale teraz už nie 😝
aj u vás bola dnes taká kosa? a vraj sa síce má otepliť a potom ešte ochladiť, dokonca na šibačku má snežiť, ale asi nie všade, no ale asi bude pekná kosa....Tomáško chodí šibať s Vladom?
aj ja som zvedavá, či sa bude Natálke páčiť a hlavne, či nebude z neho vyliezať 🙂
no my už asi tento mesiac kúpime autosedačku a vlastne, možno až v apríli, ja ešte neviem, akú...hmmm, Natálka, Šimon a Tomáš 🙂 pekné 🙂
Kami a bola si spokojná so slnečníkom? keď fúkal vietor, myslím....aj moja kámoška ho mala, ale nikdy sa nesťažovala
Kami a čo kríže?
emanka, nemá šancu z izby do izby, bo to by musela po troch schodíkoch vyliezť, ale my tu máme taký veľký priestorcca 3x4 metre, to sme vyprázdnili, nábytok je popri stenách a v strede je koberec a na ňom má rozhádzané hračky a puzzle a tam si lozí.Zatiaľ ešte len pomaličky, takže sa nebojím, že by som nestíhala za ňou...
no spevi, dobre ste to vymysleli..a keď je v tej izbe, tak ty čo robíš? len tak sedíš pri nej? no a neboj, za chvíľu bude uháňať ako blesk a hlavne tie schody ju budú najviac ťahať 😀 aj my máme 3 schody do kuchyne...
Ja som bola velmi spokojna so slnecnikom....nahla som si tak ako potrebujem aj ked fukalo dobre drzal.....podla mna lepsie ako strieska. kedze slnecnik je na cely kocik a nie len na tvaricku
Krize lepsie....moja mamka mi dala zazracnu naplast veeeeelmi mi to pomohlo tak som sa uz aj ja zasobila 🙂 len sa este bojim poriadne hybat aby to zasa neprislo
Ja som dnes bola so Sarikou koli tym soplikom u DR ze pre istoti nech ju pozrie ,kedze Davidko bol chory a Sariku som mala uz vo velkej sedacke...nezvyk,ale pacilo sa jej,vsetko pekne videla...a spatne zrkadlo som si nastavila tak ze som videla aj ju aj cestu vzadu...takze paradickaaaaa.
SOm len zvedava ze ako to bude ked uz tam budem mat aj Davidka aj Sariku....
spevi...blahoželám, takže hanka všetky deti obehla a ako prvá začala loziť? šikuľka malá...máš z nej radosť, že?
emanka...bola tu kosa ako v ruskom filme...brrr, studený vetrisko fúkal...a tá predpoveď na najbližšie dni ma vôbec neteší... 😖 ja už chcem jar... 😲
kamilecka...tá clona sa mi páči, je to dobrý nápad... 😉 na našom novom kočíku by sa mala dať strieška pekne stiahnúť, tak aby aj clonila...neviem, zatiaľ ešte nesedí v ňom, uvidím neskôr, či je to ozaj tak... 😉

tie popruhy mi pridu prakticke pri viacere deti ale vyzera to strasne,ja som dostala flasu 3putnoveho Tokaja mnam , alca ved mas dedru v katalogu je vela veci do auta cistiace (a su dobre MM to ma odskusane )ale aj doplnky do auta tak skus kupit TO 😉 ,teraz lili asi uz 15 min sa hra s MM na kukuk , dava si na tvaricku platenu plienku a stahuje si ju, a ked manzel povie, kde je lili, tak si ju stiahne a zacne sa rehlit 😀 😀 😀 😀 som mrtva 😀