icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

klara_klara
autor
9. mar 2010

ahoj terezka tak teba nepoznam...ty si maturantka?

terezka044
9. mar 2010

hej

klara_klara
autor
9. mar 2010

tak to ti nezavidim zvladat babo aj sa ucit...by sa mi nechcelo..
inak aj my mame baby signs kupene ale fakt neviem kedy s tym zacat

emanka
9. mar 2010

dala som do albumu podobnú polohu ako doobeda

alca85
9. mar 2010

idem vóóón, tak čaute......slniečko jupíííí....ale strašná kosa blééé.... 😔

blazka24
9. mar 2010

tak prišla som len pozdraviť, ten môj krpec už zase kukučkuje, pospal si doobeda keď sme boli vonku a teraz nie a nie spať, chceli sme ísť von a ako som ho zdvihla z postieľky hodil mi obsah svojho žalúdka medzi prsia, ešteže ich mám také veľké, takže pekný deň za nami 😝

idem sa s ním pohrať bo sa nudí a ziape o ratu 😉

emanka
9. mar 2010

no bola som vás prečítať....Terezka a ja, že čo nechodíš...a z čoho budeš maturovať? písomné už boli?

spevi, Hanka je krásna, mne sa najviac páči tá fotka, čo ti leží na pleci, tá je bohová 🙂 🙂

emanka
9. mar 2010

čo je baby signs? že by znakovanie?

emanka
9. mar 2010

dzio, ja mám hračky väčšinou na jej koberci a ostatné som dala do akvária, ale to len dočasne, chystáme sa kúpiť taký pletený košík, no ale už sa mesiac chystáme, ak nie aj 2, tak uvidím, kedy to bude 😝

zuzkaku
9. mar 2010

emanka....no poloha supeeeer, ona bude nejaká gymnastka... 😉 Kedy takto ešte spala? To si dnes cvakla? Zlatá je a aká je už veľkááá 😕

terezka...držím palce na matury...

dzio2
9. mar 2010

emanka dakujem no super a to pojde aj do spalne mam tam ratanove veci 😀 😀 😀 , emanka krasna fotecka fak , aka je podarena, Leuska 😉 , dnes ma lili tak zly den len sa zlosti malo co hajka , blazka aj ja mam velke prsia a vdaka tebe uz teraz viem naco su dobre 😀 😀 😀 😀 😀 , ja som bola tiez von ale neskutocny vietor fuka silny a dost chladny , no zase skrekoce 😕 😅

emanka
9. mar 2010

Zuzi, no teraz poobede zas tak zaspala...no neporazilo by ťa? a ani sa nezobudila, keď cvakol foťák 😝

dzio2
9. mar 2010

no ked som utekala k lili tak som si nechala tanier s brokolicov a karfiolom na gauci , zabudla som ze je tam a uz je na mojom zadku 😲 😲 😲 😲 😲 boze dalsia praca navise 😠

emanka
9. mar 2010

dzio 😀 😀 šikovná si

emanka
9. mar 2010

spevi, dnes som ti písala o tej "skrinke" na kolečkách, na ktorej máme tv a videla som na tvojej fotke na FB, že vy máte to isté 😀
a ešte som chcela, že malá je už aká veľká 🙂 a na teba sa strašne podobá...krásna je 🙂 🙂 🙂

alca85
9. mar 2010

no emanka je cikáááám z tej tvojej dcéry.. 😀 😀 😀

....aj vám lezie do postele, keď ste jej dali dolu tie 2 paličky? My sme včera dali dole celý kraj....no dnes to musíme ešte prešpekulovať a premiestniť celú postel aj s postieľkou......inak konečne sme sa vyspali, keď nebola na mne nasáčkovaná.....

blazka24
9. mar 2010

dzio skoro som sa pototo také skutočnosti zo zabudnutím jedla na stoličke je skôr môj mm 😀

emanka
9. mar 2010

ali, snaží sa, ale vždy narazí s hlavou do tyčky 😀 ale väčšinou spí na boku a od pol pása je v tej diere, takže nohy má na mojej posteli....no a tiež sme mali predtým celý kraj dole, ale už by to tak nemohlo byť, keďže sa otáča a pretáča širinu-marinu......no a za chvíľu tam budeme musieť dať naspäť tie paličky, aby nepadla cez tú dieru medzi posteľ a postieľku, keďže postieľka je ľahká a môže sa odsunúť, potom neviem, ako ju budem kŕmiť 😕 😕

emanka
9. mar 2010

alca a v pohode spala v postieľke? neprotestovala???

alca85
9. mar 2010

zuzka mňa tak zjazdil ten môj včera (že sedím u PC)...

Terezka to baby signs, to je to posunkovanie? a to kde predávajú.....ja neviem či by som mala na to trpezlivosť...a kedy sa s tým vlastne môže začať...
aaa tiež veľa šťastíčka pri maturách....

ja mám všetky hračky nahádzané v postieľkach, ale tiež sa chystám kúpiť taký kôš.....teraz mali v Tescu za 5€, škoda, že som kúpila len jeden (na prádlo)...

dzio, blazka no aj z vás cikáááááám (ako hovorí dzio) 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

veronikapp
9. mar 2010

emanka- no podarená Lea 😅
dzio- ja zháňam na hračky taký sieťovaný valec...neviem či ciete čo myslím...vraj to predávajú v asku pri detských izbách...inak zatial mám hračky len v krabici od rádia 😝 a také väčšie postrkané kade tade...v regáli, skrini, komode...

blažka- Riško má reflux? Keď ti tak šabluje... 😕
terezka- len sa pekne uč...nenechaj to na posledný, akademický, týždeň ako ja, lebo potom ťa z toho porazí...nebudeš vedieť čo skôr 😝

alca85
9. mar 2010

neprotestovala, veď to bolo ako keby spala vedľa mňa.....keďže je to spojené s postelou....a za postieľku som dala komodu aby sa neodsunula.....no dnes ju dáme k stene a vedľa nej postel..

alca85
9. mar 2010

veronika, myslíš taký ten dlhý, čo sa zavesuje o strop?

emanka
9. mar 2010

Veronika, ja viem aký myslíš...
ja som učenie tiež nechala na akademický týždeň, no a keď už bol, tak som to odložila na ten ďalší, lebo ja som maturovala až vo štvrtok, že času habadej, no a potom som si povedala, že už to aj tak nestíham 😝 no ale chvalabohu, zmaturovala som

alca85
9. mar 2010

veronika aj ja som si to nechávala na posledný týždeň, z ktorého som sa učila asi 2 dni a potom som na to kašlala...reku veď nejako to dopadne.... 😕 😕 😕 😕

Terezka zo mňa si príklad úúúúúrčite neber..... 😝

emanka
9. mar 2010

ali, aj ja to budem musieť nejak tak vymyslieť, len nechcem ju dať k stene, aby sa necítila taká odložená a aby videla....no a už je hore

alca85
9. mar 2010

prečo odložená.....veď bude hneď vedľa mňa......to bude ako trojposteľ....

emanka
9. mar 2010

tuším sme sa tu všetky riadne, po celý rok, pripravovali na tie matury 😀 😀

alca85
9. mar 2010

emanka, veronika, ideme zlým príkladom.... 😎

emanka
9. mar 2010

to som sa zle vyjadrila, nechcem ju dať k stene, aby videla niečo a nie stenu, ona pozerá rada do okna, takže teraz má z jednej strany okno a z druhej mňa...komprendo?