Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
hej
tak to ti nezavidim zvladat babo aj sa ucit...by sa mi nechcelo..
inak aj my mame baby signs kupene ale fakt neviem kedy s tym zacat
dala som do albumu podobnú polohu ako doobeda
idem vóóón, tak čaute......slniečko jupíííí....ale strašná kosa blééé.... 😔
tak prišla som len pozdraviť, ten môj krpec už zase kukučkuje, pospal si doobeda keď sme boli vonku a teraz nie a nie spať, chceli sme ísť von a ako som ho zdvihla z postieľky hodil mi obsah svojho žalúdka medzi prsia, ešteže ich mám také veľké, takže pekný deň za nami 😝
idem sa s ním pohrať bo sa nudí a ziape o ratu 😉
no bola som vás prečítať....Terezka a ja, že čo nechodíš...a z čoho budeš maturovať? písomné už boli?
spevi, Hanka je krásna, mne sa najviac páči tá fotka, čo ti leží na pleci, tá je bohová 🙂 🙂
čo je baby signs? že by znakovanie?
dzio, ja mám hračky väčšinou na jej koberci a ostatné som dala do akvária, ale to len dočasne, chystáme sa kúpiť taký pletený košík, no ale už sa mesiac chystáme, ak nie aj 2, tak uvidím, kedy to bude 😝
emanka....no poloha supeeeer, ona bude nejaká gymnastka... 😉 Kedy takto ešte spala? To si dnes cvakla? Zlatá je a aká je už veľkááá 😕
terezka...držím palce na matury...
emanka dakujem no super a to pojde aj do spalne mam tam ratanove veci 😀 😀 😀 , emanka krasna fotecka fak , aka je podarena, Leuska 😉 , dnes ma lili tak zly den len sa zlosti malo co hajka , blazka aj ja mam velke prsia a vdaka tebe uz teraz viem naco su dobre 😀 😀 😀 😀 😀 , ja som bola tiez von ale neskutocny vietor fuka silny a dost chladny , no zase skrekoce 😕 😅
Zuzi, no teraz poobede zas tak zaspala...no neporazilo by ťa? a ani sa nezobudila, keď cvakol foťák 😝
no ked som utekala k lili tak som si nechala tanier s brokolicov a karfiolom na gauci , zabudla som ze je tam a uz je na mojom zadku 😲 😲 😲 😲 😲 boze dalsia praca navise 😠
dzio 😀 😀 šikovná si
spevi, dnes som ti písala o tej "skrinke" na kolečkách, na ktorej máme tv a videla som na tvojej fotke na FB, že vy máte to isté 😀
a ešte som chcela, že malá je už aká veľká 🙂 a na teba sa strašne podobá...krásna je 🙂 🙂 🙂
no emanka je cikáááám z tej tvojej dcéry.. 😀 😀 😀
....aj vám lezie do postele, keď ste jej dali dolu tie 2 paličky? My sme včera dali dole celý kraj....no dnes to musíme ešte prešpekulovať a premiestniť celú postel aj s postieľkou......inak konečne sme sa vyspali, keď nebola na mne nasáčkovaná.....
dzio skoro som sa pototo také skutočnosti zo zabudnutím jedla na stoličke je skôr môj mm 😀
ali, snaží sa, ale vždy narazí s hlavou do tyčky 😀 ale väčšinou spí na boku a od pol pása je v tej diere, takže nohy má na mojej posteli....no a tiež sme mali predtým celý kraj dole, ale už by to tak nemohlo byť, keďže sa otáča a pretáča širinu-marinu......no a za chvíľu tam budeme musieť dať naspäť tie paličky, aby nepadla cez tú dieru medzi posteľ a postieľku, keďže postieľka je ľahká a môže sa odsunúť, potom neviem, ako ju budem kŕmiť 😕 😕
alca a v pohode spala v postieľke? neprotestovala???
zuzka mňa tak zjazdil ten môj včera (že sedím u PC)...
Terezka to baby signs, to je to posunkovanie? a to kde predávajú.....ja neviem či by som mala na to trpezlivosť...a kedy sa s tým vlastne môže začať...
aaa tiež veľa šťastíčka pri maturách....
ja mám všetky hračky nahádzané v postieľkach, ale tiež sa chystám kúpiť taký kôš.....teraz mali v Tescu za 5€, škoda, že som kúpila len jeden (na prádlo)...
dzio, blazka no aj z vás cikáááááám (ako hovorí dzio) 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
emanka- no podarená Lea 😅
dzio- ja zháňam na hračky taký sieťovaný valec...neviem či ciete čo myslím...vraj to predávajú v asku pri detských izbách...inak zatial mám hračky len v krabici od rádia 😝 a také väčšie postrkané kade tade...v regáli, skrini, komode...
blažka- Riško má reflux? Keď ti tak šabluje... 😕
terezka- len sa pekne uč...nenechaj to na posledný, akademický, týždeň ako ja, lebo potom ťa z toho porazí...nebudeš vedieť čo skôr 😝
neprotestovala, veď to bolo ako keby spala vedľa mňa.....keďže je to spojené s postelou....a za postieľku som dala komodu aby sa neodsunula.....no dnes ju dáme k stene a vedľa nej postel..
veronika, myslíš taký ten dlhý, čo sa zavesuje o strop?
Veronika, ja viem aký myslíš...
ja som učenie tiež nechala na akademický týždeň, no a keď už bol, tak som to odložila na ten ďalší, lebo ja som maturovala až vo štvrtok, že času habadej, no a potom som si povedala, že už to aj tak nestíham 😝 no ale chvalabohu, zmaturovala som
veronika aj ja som si to nechávala na posledný týždeň, z ktorého som sa učila asi 2 dni a potom som na to kašlala...reku veď nejako to dopadne.... 😕 😕 😕 😕
Terezka zo mňa si príklad úúúúúrčite neber..... 😝
ali, aj ja to budem musieť nejak tak vymyslieť, len nechcem ju dať k stene, aby sa necítila taká odložená a aby videla....no a už je hore
prečo odložená.....veď bude hneď vedľa mňa......to bude ako trojposteľ....
tuším sme sa tu všetky riadne, po celý rok, pripravovali na tie matury 😀 😀
emanka, veronika, ideme zlým príkladom.... 😎
to som sa zle vyjadrila, nechcem ju dať k stene, aby videla niečo a nie stenu, ona pozerá rada do okna, takže teraz má z jednej strany okno a z druhej mňa...komprendo?

ahoj terezka tak teba nepoznam...ty si maturantka?