icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
9. mar 2010

zase- ďakujemeeeeeeeee 😉

polievku už len dokončím, ja nerobím kyslú mliečnu, len dávam trochu majoránky, zápražku s cenakom 😉

aj ja mám kartičku do DM, ale používam ju tak ako emanka 😎 len zbieram...ale netuším čo potom s tým...

veronikapp
9. mar 2010

používate celozrnnú múku? Ja som dala do cesta na šišky, lebo inú nemám...no uvidím čo z toho bude...ale cesto kysne normálne, tak hádam to bude jedlé 😅

klara_klara
autor
9. mar 2010

ja tu pozeram...podla poctu nazbieranych bodov su tu nejake zlavy...aj nejake relax pobyty

klara_klara
autor
9. mar 2010

emanka tak to leuska uz vedela vela veci...nase motovidlo iba skrieka a nic sa nechce ucit...najviac ho zaujima reklama v telke a ked s nim robime hovadiny ☹

spevacka
9. mar 2010

emanka 😀 to by bol záber...
no s tým zdravením, hej aj učiteľkám "ahoj" ale z toho som vedu nerobila, lebo ked som učila, tak bežne ešte aj druháci sa mi zdravili "ahoj" (inak Matúš je ešte v MŠ)
alca, že mlieko potečie 😀 😀 😀
veronika, kamarátka dáva vždy pol na pol celozrnnú a obyčajnú, nemal by byť problém

emanka
9. mar 2010

spevi, tak to by teda bol, škoda, že som ju neodfotila ☹ no a ja som zabudla, že Maťo je škôlkar 😲

klára, tie pobyty budú asi za veľa bodov, ale musím si to aj ja pozrieť, lebo mám tam dosť bodov a nejaké väčšie zľavy by sa zišli 😉
no a Leuša bola od malička veľmi vnímavé dieťa, rýchlo chápala, len pohybovo je zas na tom trošku horšie

Veronika, ja nedávam celozrnnú múku, ale ani šišky nerobievam 😝

klara_klara
autor
9. mar 2010

veronika a ako robis tie sisky napis recept spravim aj ja 😉 😉 😉

alca85
9. mar 2010

s tou DMkartou...nápodobne....prednedávnom mi prišli aj poštou nejaké zľavové kartičky....ja tam mám nejakých 168 bodov...už sa chystám vytiahnuť, nejakú tú zľavovú knižku....

Klara my sme na tom asi ako ty s Marekom.....lenivé je to moje dieťa....ale aspoň že plaziť sa vie.... 😝

veronikapp
9. mar 2010

emanka- no podarená Lea 😀 musela byť úplne hotová, keď sa jej podarilo zaspať takto 😀
spevacka- Miška to rieši tak, že skloní hlavu a akože nevidí, nepočuje 😕 až potom keď jej poviem- Miška a pozdraviť, nič? Tak povie dobrý deň... Keď bola menšia tiež sa zdravila ahoj, ale ja som ju upororňovala, že ahoj sa hovorí len kamarátke, ale tete a ujovi musí dobrý deň...teraz v tom má asi zmätok...tak radšej skloní hlavu 😕

ad šišky- klara- 3/4kg polohrubej múky, 1 celé vajce a 1 žĺtok( neviem prečo, nepýtaj sa...), droždie rozrobiť v pohári zohriateho mlieka s lyžičkou kryštálového cukru, 2 PL práškového cukru, štipka soli, trochu rumu alebo rumovej príchute. Miesiť, pridáva´t si mlieko, aby bolo cesto akurát...nechať vykysnúť, potom vypracovať na pomúčenej doske, pohárom nakrájať na kolieska a piecť na oleji, na miernom ohni z obidvoch strán. Inak cesto vyvaľkať nie úplne tenké, trochu hrubšie a môže sa nechať ešte postáť aby ešte trochu nakyslo, pri pražení tiež nakysne...aby boli také pampúšiky. Lekvár, posypať práškovým cukrom...mňam 😉

Celkom dobré boli, aj z celozrnnej múky...ale chutili, voňali, vyzerali inak 😅 a Miška to zhodnotila- mami babkine sú ešte lepšie a aj vyzerajú divoko teraz... 😀 ale aj tak zjedla 4 😉

alca85
9. mar 2010

no som si dala.....sťahujem obývačku, ale stále mi to nejak nevychádza... 😠

alca85
9. mar 2010

ak sa už neozvem, tak som skončila v nemocnici s riadnym pruhom a zlomenou chrbticou.... 😝 😔

spevacka
9. mar 2010

no ešte k tomu zdraveniu u detí, Matúš keď bol menší, tak sa vôbec nechcel zdraviť a ocinko, keď mu povedal, že "Matúško bovedz aspoň bú" tak samozrejme z neho vyšlo "bú" 😝 . On je tvrdá palica...

zuzkaku
9. mar 2010

alci.... 😀 😀 😀 neprežeň to, aby ťa tiež neseklo v krížoch... 😕

klara...ahoj 🙂

emanka...Lea je šikovnica, to sa nezaprie...ja hádam najšikovnejšia tu zo všetkých detičiek... 😉

veronika...mňam, pošli zopár tých šišiek... 😝

zuzkaku
9. mar 2010

spevi.... 😀 😀 😀 😀 a po kom je taký tvrdohlavec?
inak je podarený, sa mi páči... 😉 no a aj taký pozdrav "ahoj" je krásny a dokonca ešte krajší ako "dobrý den"! Matúš má pravdu... 😉

spevacka
9. mar 2010

zuzi, dík...no asi po mne 😎

veronikapp
9. mar 2010

Laura ,,visí,, na škatuli s hračkami 😅 😅 😅

zuzka-posielaaaaaammmmmm 😉

veronikapp
9. mar 2010

spevi- že bú hi-hi 😀

veronikapp
9. mar 2010

no to je bordelárka...celú krabicu hračiek vysypala... 😝

veronikapp
9. mar 2010

spevacka má nové foto...to sa Hanke podarilo, s tým kvetináčom? A to je tvoj mangel? Sympaťák... 😉

alca85
9. mar 2010

tak už je presťahované a ja som tiež celá........ 🙄

spevi pozerala som aj ja fotky....a Hanka je véééľmi zlatučká a šikovná......

dzio2
9. mar 2010

no takze akoze idem svami popisat a lili zacala revat 😠 😒 tak asi nic , aj ja sa idem pochvalit dnes lili bolo na deke a ja som varila a ked som sa nanu pozrela tak bola nabrusku uplne sa cela pretocila ,mozem pisat dosla zuzu 😉 spevacka pekna fotka s tym kvetinacom 😀 😀 😀 😀 ,alca a preco si stahovala?

veronikapp
9. mar 2010

šikovná lili 🙂 nejako sa nám rozbehli detičky...samé úspechy...len tak ďalej 😉

alca asi chce zmenu 😕 a príde pri tom o kríže...

dzio2
9. mar 2010

baby v com mate hracky pre deticky neviem co mam kupit na tie hracky , veronikapp sisky by som si dala

dzio2
9. mar 2010

tak nic idem pokecat zo zuzu co bolo v skole ked tu nieste

alca85
9. mar 2010

ahojte také mám nervy z malej......vôbec nechce jesť zeleninu....síce teraz nechala skoro prázdnu misku, ale väčšina skončila na nej a nie v nej 😠

sťahovala som preto, lebo sa tu na ten bordel nedalo pozerať.....tak som musela posunúť obývaciu stenu, premiestniť gauče, aby sa Natálka mala kde hrať....

no šikovná Lili..... 🙂

zuzkaku
9. mar 2010

spevi... 🙂 fotky sú krásnučké... 😉 všimla som si, že Hanka sa celkom na teba podobá... 😉 ale je podarená s tým kvetináčom... 😀

dzio...Lili je šikuľka...aj mne sa zdá, že sa tu pokroky detí akosi rýchlo rozbehli... 😉 to bude asi tým ich vekom - že sú staršie... 😉

alci....uffff, si si dala... 😉 ale aj ja som asi rovnaká, veľmi rada si premiestňujem nábytok.....ale dá sa iba v detskej izbe... 😝 no ale ako čítam v tvojom prípade to bola nutnosť... 😉

prišiel mm z práce a jazdí ma, že čo sedím pri PC! joj, ale ma nas..l to že je navarené, upratané, povysávané, Tomi naučený, nevidííííí.... 😠 😠 😠 😠 😠

klara_klara
autor
9. mar 2010

tak uz som zasa tu... 😉 😉 😉

klara_klara
autor
9. mar 2010

veronika dakujem za recept, cez vikend ich spravim...len neviem...asi to tiez skusim z tej celozrnnej muky 😉 😉 😉

klara_klara
autor
9. mar 2010

haloooo je tu niekto

terezka044
9. mar 2010

ahojte no ucim sa na maturity tak mam menej casu = co nove?
idem sa najest akurat

dnes nam doslo dvd s materiamlmi Baby Signs, tak sa tesim, dnes rovno zacneme 🙂 aj ked, on este nevie dat ani papa, tak uvidime ako to pojde 🙂