Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
alca, nie taký zo stropu...normálne je na zemi...
a ja že to len ja som taká chytrá...učiť sa na maturitu posledný týždeň... no ale som to stihla, to je podstatné 😉 aj keď som vtedy mala hlavu v oblakoch, lebo som akurát začala chodiť s mm... 😎
no to mi ide, mám tu nainštalovaný nejaký KMPlayer a cez to si púšťam moje videá...no ale ten flash player som už mala, len teraz mi píše, že musím nainštalovať novú verziu a ten antivírusový program to nechce dovoliť 😠 no skype nemám....daj to na youtube, to mi ide.....inak, aj lea, keď zbadá, že ju kamerujem, tak prestane sa hýbať a len pozerá na svetielko na telefóne...takže nikdy sa mi nepodarí nahrať tie jej voloviny...už týždeň sa snažím nahrať, ako tancuje a víska pri gummym, no ale 0 bodov
veronika 9000...
no tak to je ťažké, učiť sa, keď je človek zamilovanýýýý 😲 😲
jeeej, zas Veronika? tak gratulujem 😅 😅 😅
nerozumiem tejto reči...že KMPlayer...flash player... 😕
Laura detto...a keď vytiahnem foťák, ako tie missky- nahodí úsmev a ani sa nehne...
emanka- no to ti poviem... 😎
zase ja??????? ja už nechcem 😝
nechcú sa tie naše deti ukazovať......to keď som bola tehotná a Natálka sa v bruchu naťahovala a chcela som to nahrať, tak vždy prestala.....a keď som vypla kameru, tak zas začala kopať..... 😝
Veronika, z toho si nič nerob, uvidíš, za chvíľu sa naučíš dávať sem fotky a videá a hneď budeš v obraze 😉
no že jak tie missky 😀 😀 celkom
jéééj veronika aj my sme v tom roku začali spolu chodiť, teda lepšie povedané v tom školskom roku..... 😅
alca, to aj lea v bruchu robila, ale jedno video mám, ako sa hýbe a aj to tam je potom moja ruka, ako ju hladkám, nech sa ešte pohne...no a Maťo, keď to pozerá, tak sa stále na tom rehoce, že aká ruka 😝
no ja končím, idem za krpcom, lebo si zas hlavu otrieska o tú postieľku
emanka- no hej, keď budú tie zmeny, nebude treba upravovať veľkosť, to už bude hračka 😎
alca- my sme spolu 8 rokov...a vy?
teda 18.5 😀 to bude 8 rokov...
my sme mali 30.10.2009 6rokov a 14.1. 4roky čo sme zobratí...ako ten čas neskutočne letí.. 😔
prečo ste mali svadbu v januári? My 16.8.2010 budeme mať 7 výročie 😉
a keď to chcem dať na Yuo Tube, tak tam musím byť asi zaregistrovaná, nie?
tak nejak to vyšlo....ale cez leto by som nechcela mať.....
alca, asi áno, ale to je hneď, na youtube
Veronika, tak vy máte 18-teho aj výročie chodenia aj narodenie dcéry...no pekne 🙂
a čo dostala Miška k narodkám?
no hej, vtedy v auguste bolo strašne horúco, torty sa nám topili...ale inak bolo super 🙂
emanka- toho 18-teho to vyšlo...ale Laura bola prenášaná...
Miška dostala oblečenie a nejaké hračky... lyže sme nakoniec zrušili...že až na rok na Vianoce...
a neplatí sa tam za registráciu, že?
veronika veď práve preto, že sa všetko topí a všetci smrdia od potu.....mala som tú česť byť na takej letnej svadbe..... 😝
no idem....tatino nám prišiel....tak aby ma zas nezvozil.... 😝
baby no ja teraz mam pisomne buduci tyzden dakujem 🙂 🙂 a to znakovanie celkom sa na to tesim uz som sa ja naucila par znakov dnes na mna kukal to ani neregistroval ze nieco robim, ale po par tyzdnoch to urcite pojde ze uz zacne vnimat aj a tak.. 😉 ja som to chcela hlavne preto ze je este maly na nejake hranie, vsetko dava do pusy, kazda hra ho pochvili omrzi, tak aspon mame nieco co mozeme robit. je tam aj dvd, tak aspon chvilku pri telke vydrzi aj sa nieco nauci, videla som kamoskinu dceru to bolo super co ta mala dokaze ma rok a pol a dokaze si "povedat" co chce, co sa jej paci nepaci, co chce robit, papat,pit....zvieratka 🙂 🙂
terezka a nebrzdí to v rečovom vývoji?
alca tiež preto nechodím tak často na net, starému to vadí 😒
veronika áno riško má reflux preto aj papáme nutrilon AR vlastne UM zahustené..........
ja som dostala ten kôš na hračky ale nemám ho kam zavesiť tak zatiaľ sú všetky v jeho postieľke a tie čo sa nezmestia som hodila do koša na prádlo a v ňom mám aj plienky, takže zmenil smer používania, prádlo nosím v rukách 😀
maturita bola pre mňa normál horor, učila som sa jak dement a potom som zistila že mi to bolo na dve veci 😕
keď chcem riška kamerovať ako sa otriasa postieľka keď tam skáče a ako vrieska tak kuk na mňa a čumákuje mi do objektívu, ide ma rozhodiť a vypnem to a začne zas 😉
tak ja som s tým mojim odskundesom začiatkom mája 8 rokov tiež a zobratí budeme 21.5. nehoráznych 5 rokov 😝
ó babulky, ďakujeme pekne za všetky komplimenty....veronika, hej ten pán tam, to je MM..tak vravíte , že Hanka je po mne? neviem, všelijako hovoria, niektorí že ocko, niektorí že ani na jedného jednoznačne, ja by som chcela, keby aspoň nohy mala chúďa po ocinkovi, ako srna 😉 lebo ja mám také tíky ako do záhrady, som tým trpela celý život, pýtali sa ma či hrám futbal a pod. 😢 😠 😠 😠
no bola som aj ja pokukať po čase fotky vaše, tak:
blazka, ty stále hovoríš, že si tučná, ale teda na tých fotkách vôbec nevyzeráš 😉
zuzka, šimonko má úžasne dlhé mihalnice, to po kom?
veronika, tá tvoja Miška(dúfam, že som dobré meno napísala) je krásavica už teraz...
no viac som nepozerala zatiaľ, Hanka tu partizánči pod stolom, idem ratovať kojenca (ako Matúš hovorí)
ahojte... 🙂
bavíte sa tu, kto koľko je so svojím mm...my sme asi najdlhšie z vás všetkých... 😅 zobratí sme 8 rokov a spolu 12... 😕
nedávno som telefonovala s kamarátkou...ona učí v ZŠ 2 ročník...rozprávala mi, že vo štvrtok min. týždeň zomrela mamička jej žiačika... ☹ mala 34 rokov, 3 deti a praskla jej cievka v mozgu...HRONÉ...slzy do očí sa mi tlačili, keď mi to rozprávala...ten chlapček chodí do školy a každý deň plače za maminou, ona sa snaží neustále ho utešovať ale stalo sa už, že plakali spolu... ☹ ☹ ☹ Je to až neuveriteľné ako je blízko s...ť
Stále nad tým rozmýšľam, aj keď som ju nepoznala, je mi to tak ľúto...

emanka a keď máš video v PC tak ti ide prehrať? Máš Skype?