Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
alci....videla som tvoje foto na FB za mlada... 😉 aká si bola chudučká... 😕 no a ten tvoj kukuč sa vôbec nezmenil, stále si rovnaká, len v staršom vydaní....
vy ste 3ja súrodenci? Asi tvoj brat dal tie fotky dal na FB, že? Páčia sa mi... 😉
My sme s MM 9 rokov a bude 5 rokov co sme manzelia 😀
Alca krasne videjko si dala.Sarika tiez ked vidi fotak tak zacne na neho kukat 🙂 To moje som naschval z boku robila aby nezbadala fotak....a potom sa uz otocila tak som to radsej vypla 😀 A veru mas krasne fotky na Fb 🙂 si sa nezmenila velmi.
to máte pravdu, v ksichte sa nemením......a chudá som bola dosť, až komplexy som z toho mala.....ni a nie pribrať a o mojej mame všetci hovorili, že mi nedáva jesť.....no čo keď ja som nič nechcela... 😒
a áno fotky dal môj mladší brat... 😉
no idem dať malú spať a ja idem do sprchy...
spevacka- ďakujem...Miška je celý tatko, nezaprie ju 🙂
zuzka- nestraš... 😢
alca- či v lete, či v zime...asi všetko má svoje pra a proti...a dobrá otázka na terezku- nebrzdí to vývoj reči?
na Fb nie som, videjko som nevidela...a kamilecka kde máš album? 😕
http://www.facebook.com/profile.php?v=app_23929...
Veronika vyskúšaj, neviem či to pôjde....
nejde...
alci....sestra mala presne ten istý problém...tiež mala až kompexy z toho, že bola veľmi chudá....dokonca ešte teraz nechce kvôli tomu nosiť sukne, myslí si, že má príliš chudé nohy....aj ked teraz už vyzerá ok... 😉 dokonca na tých fotkách z tvojej maladosti sa aj podobáš na moju sestru...blondínka, chudučká...a aj tváričky máte podobné... 😉
zuzka normalne placem strasne smutne 😢 😢 , alca krasne video 😉 😉 😉 nadherne lezie , moja lili este vobec nechce byt ani na brusku bolo obdobie ze uz uz ale potom sa zase stopla a je leniva
myslite ze to vadi? lebo Natalka je mladsia a krasne sa taha
spevi som jak tank len to nie je na foto vidieť, lebo sa fotím tak aby som nekazila záber 😀
alci kuk som tvoje fotky z detstva, človeče ty si robila reklamu na čiarkový kód na potraviny? 😕
zuzka ja som nemohla nosiť sukne lebo som mala poobíjané kolená a samé modriny, mamina sa hambila keď sa pýtali či ma tak bije 😀 a inak keď mi babka dala ušiť so segrou rovnaké sukne chcela som prejsť kamarátke cez plot a tak som zostala visieť za sukňu na plote 😀 nohavice sú len nohavice 😝
dzio- nevadí 😉 máte čas na lozenie...
Alca ja som mala to iste...nie a nie pribrat,ani za svet...... mohla som jest hocico a nic.....teraz mam po dvoch tehu...cca 5kg naviac chcela by som aj viac...😀 ale uz nejde hore ...ale mozno aj staci
blazka az teraz som si vsimla ako sa rozpravate ze aj ty mas foto drobec je ako cukricek zlatunky a ked ty si tucna tak potom ja som sardinka na kupalisku 😀
dzio každé dieťa je individuálne, neporovnávaj - to bolo jediné slovo ktoré som všade čítala - veľká chyba........
náš sused asi liezol na rebrík lebo taký rachot pri stene ako keby padal z rebríka 😠 inak môže to byť aj tým že počúvam music box a trochen to ide hlasnejšie ale to by potom asi kladivom trieskal do steny 😝
inak krpec ešte nespí, vypadá ako keby bolo poludnie, tak som zvedavá dokedy mu bude trvať to naspídované správanie 🙄
baby pozicala som si vahu od susedky uz ju mam doma asi 3h a doteraz som nenasla odvahu sa nanu postavit bojim sa ze budem sklamana pritom co som jedla od 3.3 lebo som sa fakt trapila dietov
dzio tak už skoč na ňu...budeš to mať za sebou...
ja viem blazka ze najhorsie je porovnavanie ale ona sa ani nedrzi na ruckach skusame stale ale nema silne rucky
dzio tak sa netráp, ja tiež nedodržiavam všetko a netreba sa nervačiť, jesť menej a častejšie a čo je hlavný problém je pitie vody, to už by som si asi slamku na nos a hubu musela nasadiť, nie som schopná ani liter za deň vypiť.......
dzio...držííííííím palce, tá námaha isto nevyšla nazmar... 😉
blazka...no puknem z teba...ty si bola číslo už v detstve, čo? Čo ťa to napadlo liezť cez plot v sukni? 😀 😀 😀
Dzio... mozno ma slabsie rucky alel urcite vynika v inom... netreba porovnavat 🙂 pride aj to
dzio boli sme na tom rovnako a tak som stále krpca nasilu dávala na bruško aby si ich posilnil, ja som si vždy na gymnastike pysk nabila keĎ som robila flik lebo mi ruky povolili a moja babka len ruky zalamovala že si raz väzy zlomím 😕
zuzkaku lebo ako budem citovať - tá stará ropucha /rozumej moja babka/ mi dala zaracha, lebo som segru nechala na strome keĎ trubka nevedela zliezť a tak som chcela takto zdrhnúť- 😀
no tak uz to viem mam dole 5.3kg
blazka 😀 😀 😀 😀 😀
dzio...no vidíš, super a blahoželám....no aká si ty šikovná 😕
blazka... 😀 😀 😀 dokonca sestru na strome nechať? a ja som si myslela, že ty si len cez ten plot liezla... 😀 😀 😀
zuzka dakujem mam v plane zhodit 20kg 😕
dzio, supeeer
a to za týýýýždeň?ja chcem zhodiť do leta toľko
dzio, vysokú métu si si dala, ale samozrejme veľmi ti v tom držím palce... 😉
spevi....tak môžeš začať spolu s dzio a budete sa navzájom povzbudzovať... 😉 ale myslím si, že tebe tých 20 asi až netreba...
na dnes tu končím, idem k mm na telku... 😝 pa zajtra....

spevi...ďakujem...šimonisko má moje mihalnice...aspoň niečo, keď všetko vrátane podvozku má po mm... 😝
no ale si podarená ako si stihla všetko pekne zhodnotiť....mrkni ešte alcu a emanku, a potom tu hoď komentár, prosím... 😀