Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
Ahojte ženy mamini......
vidíš emanka, môžeš byť na Leu hrdá....teda samozrejme aj na seba....aj by si zaslúžila darček za také trápenie.... 😉
dzio, to čo máš za debilného doktora? Mali by ste proti nemu spísať petíciu, nech uvoľní miesto nejakému mladému doktorovi alebo doktorke..... 😲
blazka aj ja mám ekzém na očiach a lakti...no a v poslednej dobe sa toho nemôžem zbaviť.....ale mne sa to nešúpe.... 😒
no balík je už doma.....krásne si to zabalila.....idem odbaliť.... 🙂
emanka veľkéééé ďakujéééém 🙂 🙂 🙂 ......tie gaťure aj s papučkami sú krááásne... 🙂 🙂 🙂 ...neviem čo som taká precitlivená, ale normálne som dojatá..... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
hádam ťa aj ja nejak prekvapím... 😔
no a už si dojala aj mňa 🙂 som rada, že sa ti to páči 🙂 🙂 a sú jej dobré gaťuše?
Ahojte... 🙂
ahoj zuzka 🙂 🙂
píšem s jednou rukou, držím leu...ako bolo na angline?
dočítala som vás... 🙂
alci, super je to koleso, že? Potom napíš čo na ňho hovorí Natálka a hoď aj nejaké foto... 😉
emanka...AJ celkom fajn...v sobotu píšeme test na košickej fakulte... 😕 dôfam, že to zvládnem....inak ja sa na tie AJ celkom teším postretávam tam kamarátky, pokecáme...len ten zhon doma potom nemám rada....
dnes sa mi začala dokonca rysovať nová práca... 😕 oslovil ma jeden kamarát riaditeľ ZŠ, či by som nechcela prísť učiť na ich školu... 😕 😕 😕 ....no uvidím ešte čo z toho bude....ale potešil ma... 😉
oh a celkom som zabudla....dzio... ☹ no musím ti povedať, že máš poriadného paka toho dr., on akože diplom dostal za slaninu, či čo??? to som ešte ani nepočula, že máš dieťa drhnúť žinkou, aby mu spevneli svaly...ech ale je to debil...
ozaj, objednala som si u kamaráta, kt. robí vo Fax Copy vankúše s potlačou - fotkou našich detí...chcem ho darovať mamke, svokre a jeden pre nás na pamiatku...
Dnes už sú hotové, len ja sa k nim dostanem až zajtra.....sa tak tešíííím...
no super zuzka, že sa ti nôkajú takéto pracovné príležitosti.....aj by si išla, alebo až po skončení RD?
prosím ťa ako si to koleso mohla nafúkať ústami.....ja som do toho fúkla raz a už som odpadávala... 😔 Maroš mi ho išiel teraz nafúkať, tak som zvedavá.....
emanka ešte som neskúšala, ale určite budú super..... 🙂
ja som na Vianoce dala našim a svokrovcom urobiť kalendáre.......podľa môjho návrhu....boli super a potešili....tak určite tie vankúše potešia......
jaj emanka som zabudla...niekedy musíš natočiť Leu ako sa smeje......nech sa zasmejeme aj my....koleso dorazilóóóó, ideme vyskúšať.....
a dala si ho do návleku? potom ho tam nestrčíš...a kam ho šiel nafúkať?
zuzi super a kde je tá škola?
alci... 😀 😀 😀 , ja ke´d som ho dofúkala, celá červená v tvári a vydýchavala som, tak som zistila, že DO KELU...nevopchá sa mi to do toho návleku....znova vyfúkať a nafúkať... 😝 😝 😝 😀 😀
no najskôr ideme okúpať......tak nejdeme, ešte išiel nafúkať kolesá na kočíku......
emanka von...tam máme kompresor, lebo ústami by sme to asi nezvládli...... 🙂
tá škola je v Malom Šariši, celkom blízko....ale ja chcem ostať doma so Šimonom minimálne prvé 2 roky, potom sa uvidí....tak aj kvôli tomu neviem ešte ako to všetko dopadne.....ale tá ponuka ma potešila... 😉
zuzka to ba ma nasralo.......... 😀 😀 😀
alca, snažím sa ju natočiť, ale veď vieš, nedá sa...
ja ju idem dať do pyžama a možno spať...prídem neskôr
baby a nikto si nevšimol......... 😔 😔 😔
ježíší....želám natálke všetko naj naj naj ku krásnym 7mim mesiačikom....veľa veľa zdravíčka hlavne... 🤐 🤐 🤐
jeeej, sorry, alca, ja sa tiež pridávam... ☹ 🙂
inak, alca, chcela som sa opýtať, že ked si chcem upravovať tie fotky, mohla by si ma navigovať na nejaké stránky s návodom?
zuzi, ty si pred MD neučila?
Natáááálka, všetko naj k výmesačníku 🙂 🙂 🙂
ešte včera som rozmýšľala, že by mohol balík prísť dnes, že to by mala k výmesačníku, no a dnes som zabudla 😒
alca- pripáááááájam sa 🙂 prajem Natálke všetko naj naj naj k 7-mim mesiačikom 🙂
zuzka gratulujem k pracovnej ponuke 😉
spevi...učila...ale v inej ZŠ, je dosť ´daleko asi 28 km od nás...
lea ešte nespí, sedí na mne a škrípe so zubami, brrr 😝
alci Natálke želáme všetko naj, naj, naj hlavne veľa úsmevov a síl pri lezení 😀
som tu ale mám vlasy ako Majster N a nervy v kýbli - malý vkuse reval, som myslela že si to hodím a zatvorím sa vekom na hajzli............ teraz ešte mrnčí zo spánku, dnes si dva krát udrel hlavu sám a ten druhý krát tak silno až sa nevedel pri plači nadýchnuť - porazí ma z neho..................
jejdam chudák Riško ☹ 😝
emanka a čo chudáčka zavretá deklom jeho mama vrrrrrrrrrrrrrr ma porazí, kde sú časy keď len pekne ležal v perinke 😕

dzio atopický ekzém je vždy na niečo iné, ja som nesmela ani kakao, ani citrusové plody, ani údené ale potom som aj kakao, aj citrusové plody jesť začala ale po údenom si idem kožu škrabkou na zemiaky dať dole.......
áno je to začervenalé, vysušené miesto a šúpe sa - to je atopický ekzém.........