icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
10. mar 2010

blažka 😖 na Lauru dnes spadla Miškina kuchynka...ale našťastie je úplne ľahká, spadla len na zadok a Laura vôbec neplakala... zato ja som mala srdce až neviem kde... 😝 v tej chvíli

zuzkaku
10. mar 2010

joj blazka... 😨 blbé...moj zlatunký...ešte aj hlavinu si buchne a k tomu taký blbý deň má...ako sa hovorí...alebo (radšej nie, je to nevhodné), poznáš to s tým budárom... 😝

emanka
10. mar 2010

aj ja spomínam na tie krásne časy

veronikapp
10. mar 2010

dajte pokoj... urevané časy... 😝

emanka
10. mar 2010

ja som ani nevedela, že lea existuje, teda, ked bola hladná, ozvala sa dosť razantne...ale inak bol kľud

zuzkaku
10. mar 2010

no s menšími alebo väčšími úrazmi pri deťoch treba rátať...

Tomi ke´d mal 2 roky spadol do 2 m hlbokej pivnice aj s motorkou....zlomil si vtedy ramennú kosť....ale mna skoro porazilo....Vlado bol na MD, ja v práci a takto ho strážil... 😠
Tak som sa zľakla, že od toho mi až celý jazyk stŕpol, triasla som sa a nevedela čo skôr....vrieskala som vtedy ešte aj na svokra ako na malého chlapca ( vtedy prvý a posledný krát)
no a po mesiaci, keď mu dali dolu sadru, zakopol z nohou a zlomil si veľký palec na nohe a zas mal sadru ( to bol bez sadry ešte len 2 dni!)

zuzkaku
10. mar 2010

😕 😕 😕 kam ste naraz všetky zdrhli? 😕 😕 😕

blazka24
10. mar 2010

veronika verím ti, je to veľký strach ..........

zuzkaku veru deň blbec so vším všudy..........
ako vidím máte to doma tiež pestré.........no ja svokra už nemám, ale na otca som vrieskala keď som nevedela ešte malého utíšiť a nevedela som zistiť prečo plače, ale otec to bral s rezervou
😝

alca85
10. mar 2010

Ďakujeme za gratulation´s....... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

emanka zdá sa, že koleso poslúži dobre...... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a tie nohavice sú super, je v nich veľmi podarená..... 🙂 🙂 🙂 ja som dnes taká šťastná.....Maroš ten mi zas priniesol zásnubný prsteň (ktorý sa mi ešte pred rokom zlomil) z opravy a na ktorý som úplne zabudla.....tak sa tešíím.... 🙂 🙂 🙂

alca85
10. mar 2010

baby ja sa takých úrazov, tak bojíííím......už teraz ma chytá panika, keď si na také niečo zmyslím......no pri tom čo si zažila s Tomáškom by som asi zošalela......nechcem byť úzkostlivá mama....

emanka
10. mar 2010

bola som dať malej mlieko, no ale za chvíľu idem povešať prádlo

zuzi, to muselo byť strašné, chudák Tomi ☹
ali, som rada, že si taká šťastná 🙂 🙂

emanka
10. mar 2010

alca a páči sa jej tam? nesnaží sa vyliezť?

blazka24
10. mar 2010

zuzi nikto tu nebol tak som šla čítať noviny na nete 😝

alca tiež som úzkostlivá matka a to som v puberte chalanom držky mlátila a vidíš čo je zo mňa teraz 😕

emanka len vešaj, ja som všetko čo sa dalo poprala, už len pár drobností mi ostáva, ale zase má snežiť tak asi budem zase sušiť vo vnútri 😠

emanka
10. mar 2010

ešte sa mi nechce ísť vešať 😝 no ale už aspoň 2 hodiny perie práčka, ja som na ňu úplne zabudla...tiež máme plný kôš, už som 4 dni neprala 😲
no ja som bola taká istá ako ty blažka a tiež sa teraz strašne bojím o Leu, ona keď sa buchne, tak mne sa až srdce zastaví a čakám, či bude revať alebo pôjde ďalej...tatko môj povedal, že ona je Balážka, že ju nič nebolí, tak dúfam, že bude po nás 😉

blazka24
10. mar 2010

emanka náš krpec mám dojem že pozerá po mne či budem vystrašená alebo sa smiať a podľa toho plače, reve len ked je to už rana jak z dela..........
a nervy si obaľujem kakaovými venčekmi, dnes si ich zaslúžim, už som vážne nevedela čo s tým plačúcim klbkom urobím...

emanka
10. mar 2010

oprava-tá práčka 2 hodiny stojí a nie perie 😝
a prečo plakal malý? či bohvie?

veronikapp
10. mar 2010

Miškin najhorší úraz- mala si 1.5 roka, alebo aj menej...išla do kuchyne a na rúre sa chytila tej rúčky a začala sa kývať dopredu dozadu (to robievala aj pred tým a som jej hovorila že nesmie...) no a rúra sa otvorila a ona ako doska aj s tými dvierkami padla na zem, na hlavu... si viete predstaviť ten zvuk, pád na dlažbu... ale dobre to dopadlo...našťastie 😝

veronikapp
10. mar 2010

blažka tiež si nervy obaľujem sladkosťami... 😝 a sa divím, že ešte nejaké mám...(myslím nervy)

emanka
10. mar 2010

fúúú, Veronika, šľak by ma trafil, ešteže nebola aj horúca tá trúba

veronikapp
10. mar 2010

máme takú rúru, čo nie sú horúce dvierka... to by nebol problém...

veronikapp
10. mar 2010

tých pádov sa desím... aj u svokrovcoch treba dávať sakra pozor... minulé leto tam dve deti skončili v bazéne 😝

blazka24
10. mar 2010

emanka asi idú zuby proste je nervný už druhý deň.......

veronika presne takto padá aj náš šašo, bez toho aby reflexívne si podložil ručičku alebo niečo, padne na hlavu alebo na ksicht........

veronikapp
10. mar 2010

blažka- to je blbé... fakt, viem o čom hovorím. Miška vždy padla na hlavu 😝

blazka24
10. mar 2010

veronika presne, naši nemajú koberce a ked sa riško rozhodne pretočiť sám od seba z postele tak len chytám v rýchlosti za nohu 😕

veronikapp
10. mar 2010

blažka- 😀 mi prišlo smiešne aj keď to je na h...., no tie pády proste budú, deti padajú...

blazka24
10. mar 2010

veronika ja som milovala chodítko aspoň čo matka spomína a vraj prahy boli moja méta, zastala som asi tak dva metre pred prahom rozbehla som sa o dušu a potom som letela vzduchom a dopadla na ksicht a reeeeeeeeev, takže vraj som vypadala ako týrané dieťa nonstop 😀

emanka
10. mar 2010

ja sa tých pádov už teraz desím...minule som chcela dať malú kamarátke, že my vybehneme zatiaľ na nákup a Maťo nechcel, že čo ak im padne a oni sa nepriznajú...no to je fakt

bola som pozrieť malú a zas spala posediačky, ona nie je normálna 😝

veronikapp
10. mar 2010

blažka- 😀 😀 😀 a dakedy boli také iné chodítka nie? Aspoň čo si pamätám...také, že ozaj sa tam dieťa ľahko ,,vykotilo,,... teraz sú aspoň také vymakanejšie, neprevrátia sa ľahko...

veronikapp
10. mar 2010

emanka- asi jej tak je dobre 🙂

emanka
10. mar 2010

tie chodítka boli také železné 😝 môj oco minule chcel ísť do pivnice pre také, že tam strčí leu