icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
10. mar 2010

Veronika, neviem, či dobre, ona chce spať, ale zároveň je zvedavá a chce sedieť 😲

veronikapp
10. mar 2010

cha 😀 vyzerali ako pavúk...áno také železné ohnuté nohy mali...

veronikapp
10. mar 2010

a keď zaspí a dáš ju ľahnúť, sa zobudí?

blazka24
10. mar 2010

veronika boli suprovo voľné, mne to asi vyhovovalo neviem ti povedať, nejak si to obdobie nepamätám 😅

emanka presne také železné, som v ňom aj odfotená 😲

emanka
10. mar 2010

presne 😀 ako pavúk, preto sa im tak hovorí do teraz

emanka
10. mar 2010

Veronika, nezobudí, teda, niekedy na mňa pozrie tak vystrašene, že čo sa deje, ale hneď zaspí 😝

veronikapp
10. mar 2010

baby musím sa posťažovať... nejaká depka na mňa lezie... mám chuť niekam vypadnúť, von, odreagovať sa...nič ma nebaví, všetko mi lezie na nervy... 😝

emanka
10. mar 2010

joj, Veronika, ja to mám tiež a už dlhšie...už som z toho na nervy, stále sa s Maťom hádame a to vlastne kvôli tomu, že som tu furt zavretá a lezie mi to na nervy, psychicky ma to ubíja...
a nedá sa ti dať deti vašim a ty by si šla niekam von s kamarátkou? alebo s mužom?

veronikapp
10. mar 2010

ešte aj doktorka ma naštvala... objednala nás na očkovanie 7. apríla... Laura nebude mať ani 11 mesiacov... ani vo sne 😠

alca85
10. mar 2010

spevi nemám nijaké stránky s návodom.....ale ľahko to ide na týchto stránkach

http://www.photofunia.com/categories/

http://www.frametoy.com/
tam si len vkladáš fotky...
ja si to robím na takých programoch, ktoré mám stiahnuté.....

emanka
10. mar 2010

čo ste boli na preváženie? koľko pribrala a koľko váži? my ideme na očkovanie 23. 4....a nepôjdeš tam? mala si jej povedať, že chceš až neskôr

veronikapp
10. mar 2010

emanka- deti by som mohla teoreticky dať našim, ale to by mala mama príliš veľa otázok...ona sa totižto stará do všetkého a keby som povedala, že si chcem vyraziť, tak by mi ich just nevzala... a s mm nie je sranda... on len sedí a pije... a to mám potom ešte väčšie nervy. A zas takú kamarátku, alebo kamarátky nemám, s ktorými by sa dalo. Všetky sú odomňa hooooodne staršie, alebo majú tiež malé deti, od ktorých sa nedostanú...

emanka
10. mar 2010

alca, no čo? nesnaží sa odtiaľ vyliezť Natálka? vydrží tam? páči sa jej?

alca85
10. mar 2010

emanka páči sa jej tam teda bola tam len chvíľu, ale keď tam moc vpadne tak nervačí....ale vylezenie ešte nehrozí....

baby nehovorte o tých úrazoch, lebo mi až žalúdok zviera..... 😒 😒 😒

blažka, emanka vy ste boli teda čísla.....síce ja som bola tiež každú chvíľu modrinová a s rozbitými kolenami, ale ja som to mala väčšinou z preliezok..... 😅

blazka24
10. mar 2010

veronika presne tieto stavy poznám, potom navrčím na muža a ten mi povie že ved chod a ja nemám kam a tak vrčím ďalej a potom povie že ma dá zaočkovať proti besnote 😠

tak mi ideme na očkovanie v máji trinásteho tuším, tiež nechápem ale dobre........

alca85
10. mar 2010

veronika mi hovor, ja mám tiež depky....nikdy som nevydržala byť zatvorená doma.....

veronikapp
10. mar 2010

emanka- ja som si až doma všimla ten termín... ona mi to píše do takej kartičky, ja si to hneď odkladám a až doma si to prepisujem do kalendára... pôjdem tam, ale budem žiadať odklad- lebo ešte bude mať len 10 mesiacov a je malá, slabšie priberá...vymyslím si soplíky... poprípade vytiahnem z EMEI porovnanie protilátok 😀 chcem to posunúť až na leto...tak uvidím...

alca85
10. mar 2010

a v kolkých mesiacoch by malo byť ďaľšie očkovanie? A aké vlastne?

emanka
10. mar 2010

my sme sa tu teda ozaj našli, sedíme len doma, nemáme kamarátky alebo ak máme, tak sú ďaleko, viď mňa a alcu, no hrozné s nami, škoda, že bývame tak ďaleko od seba, to by bolo veselo, keby sme sa stretávali 🙂
jediná, kto tu má nejaký spoločenský život je speváčka, tá si chodí občas zaspievať a zatancovať, alebo ide na pivo potom 🙂
no a to verím, že s mužom to nie je vonku ono, to by chcelo veselú partiu, veď s mužom si každý deň....viete, čo som videla v Mame a ja? ale len tak zbežne, moc som sa tomu nevenovala, že tu vedľa, v Trenčianskych Tepliciach je pobyt na 4 dni za 100 eur a bábätká to majú zadarmo, je tam aj strava pre detičky, aj pre mamky a deti ešte aj chodia na kurzy plávania...nebolo by to super pre nás? a ani to nie je také drahé, nie?

veronikapp
10. mar 2010

prečo bývate tak ďaleko...hmmmmm?

alca85
10. mar 2010

emanka keby sme mali kamarátky tak tu asi toľko nesedíme.....

no na 4 dni to je super a keď je všetko v tej cene, hneď by som išla....

veronikapp
10. mar 2010

alca- akože v 11-tich mesiacoch posledná, tretia hexa a tretí prevenar...

veronikapp
10. mar 2010

poďmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

emanka
10. mar 2010

blažka, presne aj Maťo mi hovorí, že veď choď von, ja sa o malú postarám, ale kam mám ísť????? on, že choď do mesta, do obchodov...ako keby ma to bavilo a ešte aj samú 😠 😠

alca85
10. mar 2010

to je ešte aj tretí Prevenar? A tá Hexa je proti čomu....

dzio2
10. mar 2010

ahojte v prvom rade blahozelam natalke k vymesacniku 😉 🙂 ,baby chcem sa opytat mali vasi drobci reakcie na ockovania , mojmu dok neverim tvrdi ze by nemali byt ,ake ked bude mat nahodou teplotu tak mame hned prist

alca85
10. mar 2010

emanka ani mňa nebaví chodiť samej po obchodoch......

veronikapp
10. mar 2010

alca- prevenar je až 4-krát... a hexa je tých 6 chorôb...

blazka24
10. mar 2010

emanka toto som chcela presne so segrou absolvovať, že rite veľké nám vymasírujú a s malým budeme, lebo so starým by som ho v tých tepliciach asi utopila ..

veronika bývame blízko, ved sme len na slovensku čo taká amerika........

ozaj a to leto ste už dohútali, či sa nestretneme?

emanka
10. mar 2010

ja to pozriem aj na nete, podľa mňa tiež je tá cena super, ak je to všetko v cene....pozriem sa na to? išli by ste? to by nám určite pomohlo...ale východniarky to máte ďaleko, nevadí? ako sa dostanete, hmm?