icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
10. mar 2010

dzio- ja ani nechcem písať, či sme reakcie mali alebo nemali, aby som nezakríkla...

dzio2
10. mar 2010

ockival ju dnes 2x do stehna do jedneho tie vsetke choroby a do druheho pneumokok?myslim

alca85
10. mar 2010

zdio, ďakujeme......Natálka mala jede deň teplotu....ale mne sestrička hneď po očkovaní kázala dať Panadolbaby....a keby mala teplotu tak znova a samozrejme studené obklady...

veronikapp
10. mar 2010

emanka nerieš ako... aj keď pešo s Laurou na chrbte príííídeeeeemmmmmm...

veronikapp
10. mar 2010

alca- nemá sa dávať nič preventívne... 😕

dzio2
10. mar 2010

alca no a mne dnes povedal ze od teploty nemam nic dat aj ked bude mat aby som nezastavila tvorbu protilatok iba ak bude mat vysoku

blazka24
10. mar 2010

veronika pešo na chrbte s Laurou? to ja by som vypadala ako horolezec na Himaláje, ja balím jak debil aj sto vecí nepotrebných a to by mi trčalo z ľava, z prava a ešte by som mala aj nápis pozor dieťa v aute 😝

veronikapp
10. mar 2010

dzio- a prečo vás očkovali teraz, v 7-mich mesiacoch? Ste to mali posunuté?

emanka
10. mar 2010

dzio, lea nemala reakciu na očkovanie, len bola spavá a viac spala, tuším 2 dni to trvalo...a ty okamžite zmeň doktora!!! nejako to prešpekuluj s mužom...
blažka, leto nie je dohútané, keď nikto z nás nemá vodičák a keď má, tak nemá auto a my každá by sme potrebovali auto, veď terigať sa vlakom s deckom, s kočíkom a vecami, to je jak za trest 😝
ale tie Teplice sú od nás 10 km...to by sme sa mohli dohodnúť, že každá mi napíše čo a akú značku chce, či plienok, vlhčených utierok, ovocné výživy, piškóty a neviem, čo ešte, ja by som to nakúpila pre všetkých a potom by ste mi dali prachy...aby ste to nemuseli vláčiť so sebou

veronikapp
10. mar 2010

blažka- veď všetko potrebné sa dá kúpiť aj tam, nie? 😀

dzio2
10. mar 2010

zuzkaku no strasny uraz mna by drblo ☹

veronikapp
10. mar 2010

emanka- a aký je termín?

blazka24
10. mar 2010

emanka ty si inakšie číslo............... z teba urobíme dílerku nie?

veronika ja nehovorím o jedle, to som nerátala do výbavy, ja oblečenie hračky a podobne, mm mi hovorí že už teraz chodíme ako cirkusáci ked ideme na liptov že ak bude malý starší tak pristaví rovno vozík 😀

emanka
10. mar 2010

ok, ja sa na to mrknem a pozisťujem, čo a ako
že pešo a s Laurou na chrbte 😀 si ťa viem predstaviť, možno na Vianoce by si tu bola 😝
Blažka, to aj ja keď idem na 3 dni kabele mám jak na mesiac...pre istotu

alca85
10. mar 2010

emanka no mrkni na to.....ja musím ísť, malá je nejaká nervózna.....
dobrú noc

emanka
10. mar 2010

Veronika, to je pravda, aj tu sú obchody 😀

veronikapp
10. mar 2010

😀 😀 😀

a aj ja sa lúčim...dobruuuuuuu 😔

emanka
10. mar 2010

že dílerku 😀 😀 no ja chcem len pomôcť

dzio2
10. mar 2010

veronikapp koli tomu ze az teraz sa jej zahojilo to ockovanie na TBC co ju ockovali este v porodnici , emanka no to asi nepojde , nemam kam a ked aj prejdem do mesta nemam spoj kunam domov mam to 15km k dalsej obvodacke ale dnes som sa dozvedela zevraj ma uz prist novy dok tak dufam a modlim sa aby dosiel

emanka
10. mar 2010

tak ahojte
ja by som mala ísť to prádlo povešať 😝

emanka
10. mar 2010

jooj, dzio, to aj ja ti držím palce, aby už došiel nový doktor, veď henten je na nervy 😝

blazka24
10. mar 2010

emanka ale pohoda, jasné že sú aj pri trenčíne obchody, aspoň by som nakukla k ujkovi, od čias kedy ma chytila veľká na ceste z blavy, vždy hľadám kto býva nablízku aby som mohla obsadiť ich toaletu 😀

emanka
10. mar 2010

blažka, ešteže nemáš môj telefón, už by si vyvolávala z diaľnice, že ideš k nám 😀 a dobre si pamätám tú cenu? je to kilo na 4 dni so všetkým?

blazka24
10. mar 2010

emanka sto eur na styri dni? no supiš už len na to starého pripraviť aby infarkt nechytil ale išla by som 😀

emanka
10. mar 2010

áno, tak to tam bolo písané, tuším, nie som si istá....je to veľa? ja neviem, ako sa pohybujú ceny

emanka
10. mar 2010

idem to prádlo povešať, lebo tam zhnije

blazka24
10. mar 2010

emanka tak vešaj, ja idem obesiť starého kúpil v metre aj slaninu a ja chudnem no nešlaktrafí ma?

dobrú noc dievčatá, idem okusovať malého postieľku...............

dzio2
10. mar 2010

baby ste tak bohove 😀 , ked nas niekto cudzi cita tak nechape 😀 , dobru noc zelam vam aby deticky hajkali a maminky tiez,

spevacka
10. mar 2010

ahojte, no to ste dobrý zájazd našli, aj ja by som šla...len rozmýšľam ako je to s ubytkom? moja malá je v noci furt hore, kto by chcel byť s nami na chyži, hádam pes?
no máte pravdu, ja mám aký taký spoločenský život, mám šťastie, že mám kamošky bud slobodnéalebo už s odrastenými deťmi-rozvedené 😢 jaj utekám, hanka ziape

blazka24
10. mar 2010

dzio nech nás cuzdí nečítajú, stačí že cigánov živím v bachore, som hladnááááááááá pomooooooooooc starý si tu krája štangel salámy, mu ho do zadku zapichnem.........

spevácka tak ja tiež mám kamky porozvádzané a slobodné ale to ti rozlozené po svete, len ja sedím na tej mojej zadnici jak amerika doma............