Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
no som to našla v tej mame a ja a je tam termín 25.-28.3 a ja som myslela, že to si na hocikedy môžme objednať, no a deti do 3 rokov, zdarma, detský jedálniček je tam, no ale platí sa 54 eur za kurzy plávania a animačný program...no a je to s polpenziou - možnosť doplatiť si obedy- žeby sme išli všetky na diétu?
je to tu www.kupele-teplice.sk
idem to kuknúť
speváčka, tak by si bola na izbe s takým istým dieťaťom, ktoré je tiež často v noci hore
a je tam aj babysitting za príplatok - šupneme im deti a pôjdeme sa opiť 😀
no ale na hentej stránke, čo som sem dala, neviem, ktoré to tam je, ešte skúsim toto
www.hups.sk
no je to trošku rozpísané na tom hups.sk, podtéma dovolenky....vyzerá to dobre, čo poviete? len asi to výjde v konečnom dôsledku dosť draho...jedine, že by sme obedovali salámové rožky
takže termín je aj v máji, je to síce ďaleko - ten máj, ale zas vonku už bude pekne....jaaaj, musím ešte pozrieť presný dátum, veď vtedy má Lea a Laurika narodky 😒
takže, je to 13.-16. máj, takže narodky by sa stihli, oslava by sa odložila o týždeň, aby sme stihli nakúpiť a tortu objednať a veci podobné
takže by to vyšlo 158,- pre mamku s bábom a ak ešte 1 dieťa k tomu nad 3 roky - 212,- čo je asi dosť a ešte aj bez obedov ☹ a to platí pre Zuzku, speváčku a Veroniku a tiež dzio, ak by zobrala Žužu....a ešte cesta 😠
pokecala som si, môžem ísť spať...čaute
Ahojte... 🙂
jeeej aj ja chcem....ked pôjde veronika s Laurou na chrbte, pridám sa aj ja s deťmi... 😀
ale tá konečná cena, ktorá by vyšla pre mňa je zláááá ☹ to by mi mm neschválil...hlavne nie teraz, keď sa chystáme v lete na dovolenku...
skúsme niečo ešte pohľadať...hmmm? Pozriem niečo... 😉 Ale ja chcem aby išla aj dzio, aj spevacka, aj blazka, aj kamilecka, aj babulka, a samozrejme klara...hmmmm, baby? Čo vy nato?
ahojte....blbá noc....malá väčšinu preplakala.....neviem či ju bruško nebolelo... ☹
no emanka v konečnom dôsledku je to dosť .....hlavne teda pre mamini s 2. deťmi......to keď sme boli s Marošom na dovolenke pri Nitre, tak sme dali toľko za týždeň a za oboch.....samozrejme sme si museli variť....
ale tááák by som sa rada s vami stretla..... 🙂
emanka som sa chcela včera ešte opýtať, že akú aviváž používaš, keď mi to tu prevoňalo celý byt...... 😉
ahojte 🙂 veru, konečná cena je zlááá ☹ ešte niečo pohľadáme...ale čím skôr, že vyrazíme, aby sme stihli dôjsť 😀 😎
u nás je ako na Vianoce...krásne bielučko 😠 😠 😠
a Laura je totál nachladená 😠 zelené sopliská sa jej lejú...
fúúú zelené soplíky.....nič dobré....nech sa rýchlo vylieči....
aj u nás je hnusne bielo... 😠 😠 😠
a aj u nás je bielo... 😠
veronika....Laurike želám skoré uzdravenie... 😉
ahojte, no konečná cena je ozaj zláá, ale bolo by to super, ten hotel je pre deti ako stvorený...sú tam postieľky, stoličky na krmenie...no ale to je jedno, drahé 😝
aj u nás sneží
alca, modrý lenor aromaterapy
Laurika, skoré uzdravenie
píšem stručne, mám leu
emanka..... 😀 😀 😀 😀 došlo mi... 😀
no už som ju dala spať, ruky mám voľné..
musíme pohľadať niečo podobné ako toto v Tepliciach, kde idú v ústrety mamičkám s bábätkami
emanka...aj ja som teraz trochu hľadala, ale zatiaľ nič... ☹ musím si k tomu sadnúť, až budem mať viac času....dnes je Vlado doma, tak radšej nedráždim... 😕
no ja som teraz tu, lebo Maťo išiel do Trenčína, tiež ma na to riadne nervy....on keď berie malú von, tak ma sleduje, čo idem robiť, ak si idem ľahnúť, tak všetko v poriadku, ale ak vidí, že idem na koňa, tak hneď protestuje, že to môžem ísť aj ja von 😝
ja som zvedavá, či niečo nájdeme, malo by to byť niekde v strede, aby sme to nemali nikto ďaleko
ja som teraz volala s kámoškou, čo má toho chlapčeka chorého od pôrodu a vraj sa to možno ukáže ako DMO ☹ ☹ je hotová, unavená, smutná....tak sme sa dohadovali, že prídem k nej na víkend, teda na jednu noc a potom ma odvezie k našim, ona je z Trnavy...no ale nakoniec sme to odložili na druhý týždeň, lebo vtedy si tam idem pre materskú, tak aby Maťo nelietal ako blázen...tak som na neho zvedavá, dúfam, že sa tam nerozrevem, keď ho zbadám, mi to príde určite ľúto...a jej možno tiež, keď bude vidieť zdravú Leu...aj sa teším, aj bojím
a ten pobyt nemôže byť moc drahý, ideme kupovať tú autosejdu a je dosť drahá...
no hľadám, ale stále nič...
ahojte, no kuknem aj ja čosik, inak ja by som teoreticky Matúša nemusela brať, zobrala by ho babina s dedom a s ocinkom by sa vystriedali...ale zas keby chcel, nech ide, hral by sa s Tomáškom Zuzkiným a s Miškou a do tej by sa určite zamiloval 😀 😀 😀 ako ho poznám.
veronika, fuj soplíky, my sme ich práve povyháňali, ale až zelené sme nemali, nech ste skoro lepšie...
dnes som chcela ísť na poradňu 7,5 mes. a zase kydá, tak asi to odložím, nechce sa mi v takom počasí 😝
http://www.delia.sk/chata-dubrava-liptov?setAff...
čo poviete? ale asi by sme si museli každá doniesť detskú postieľku
spevi, to vyzerá supeeer, mne sa to páči 😉
potom si to lepšie obhliadnem, nemám čas teraz
no a že by sa zamiloval 😀 😀 ja odpadnem
našla som stránku delia.sk a tam je strašne veľa objektov na ubytko, neviem vybrať, kuknite
eman, neodpadávaj, ja ho poznám... 😉
maslím, že trojuholník Zvolen, Brezno, Martin tam niekde je asi stred približný medzi našimi bydliskami

idem teda drichmať lebo ma rozdrapí z toho môjho mangela nenažraného 🙄