Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
Gratulujem k 2 zubocku 🙂
Ja som chcela napisat ze nam vysiel 4 zubok 🙂 a ako som pozerala tak sa jej tlacia dolne dvojky 🙄 snad ju to nebude tak boliet ako tie horne.
Ja mam sklenene flasku MAM,paradne sa vyvaraju,udrzuju.....som viac za sklo ako plast.
zuzka blahozelam k zubceku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , lili dnes cely den tata rozprava , MM som volala a az kolegom daval telefon, ze mala rozprava tata 😀 😀 a este co dnes spravila a vymyslela,normalne ked sedi, tak sa hodi dozadu a smeje sa natom , a ked ju opriem o gauc tak sa tiez hadze dozadu a to tak, ze sa uplne predkloni a hodi sa a smeje sa natom 😀 , no ale teraz vecer ju zuzu vzala k sebe a dala ju na postel sadnut a isla si snou kukat knizku a lili sup dozadu sa hodila 😕 ☹ , ja uz som pocula rachot a plac a uz som vedela ze lili skoncila na stene , no dufam ze bude ok , tak som potom utisovala aj zuzu ,lebo zacala plakat s lili , ze nech jej prepaci atd 🙂 ☹ no musim jej to neako zakazat ,lebo ked si nato zvikne tak, len tak pre srandu sa bude hadzat , a este si ublizi , alca uz mam tu mast na tie supinky v hlave 4dni sme nanu cakali v lek 😠
kamilečka ja mám umelohmotné lebo akurát nemali sklenené a tak to nevyšlo a potom si malý na tú váhu zvykol tak som ho nechcela už potom motať a značka? BABYNOVA ale dudel len NUK iné nechce tažke to všelijak kombinujem.........
v balíku pre tehotné bola fľaška AVENT a malému ten dudel nevyhovoval - nevedel chudáčik z neho ťahať a už si nenavykol tak v nej mám vždy zarobený čaj 😀
kamilecka blahozelam 🙂 🙂 🙂 🙂 Sarah uz moze vsetko papkat ked ma tolko zubadielok 😉 , ja mam kolikovu flasu, je to dole srubovacie a tam je taka guma ktora sa da vybrat a este to ma vzduch bublinu a preto tak dieta nemusi tak silno sat a tahat
blazka moja lili tiez iba NUK
blazka ja som tu...pozeram ze aj ty sa trapis chudnutim...nuz nie je to lahke 😒 😒 😒
čítam vás, len dáko nestíham, my mame fľašku MAM, tú má rada ale Avent veľmi nie, ohlásim sa asi až zajtra, tu sa ide zdochýnať 😒 (to zn.spať)
mne ten kon zase ide pomaly 😝 😝 😝
dzio a môj ešte ten upravený dudel on nie hocaký a starý došiel že kúpil som dvojku a kukaj aký krásny a on nebol ten upravený no horor, ten nasratý ja tiež takže tak.......sranda s tými chlapmi........
klara veru trápim sa pomaly, ale už deň sa držím ale papám trochen inak ako je to v 90dňovke, nedokážem jesť len tri krát denne - môj žalúdok to nepozná...........
90 dnovku by som nezvladla
😀 😀 😀 😀
aj my ideme kupovat autosedacku...optima...vyzera super a da sa polohovat
klara da sa to, ja tiez som mala drzat tu 4dnovu a som nanej uz od 3.3 inac je dost drasticka, ale zvikla som si a pokracujem dalej bez prestavky , to je vsetko iba o psych
no aj ja budem musie lebo lili uz trcia nohy z vajicka
ahojte,
ja tiež mám tú fľašku, čo dzio, aspoň myslím, je to mam, ale nepoužívam ju, aj chicco mám a nepoužívam...to nebude problém vo fľaške, pretože 10 mesiacov pije z avenťáckych a teraz jej to nejde? no neviem, ona si furt voľačo vymýšľa, furt nejaké problémy 😝
blažka a tú fľašu s náhubkom mám, ale nevie to...mám 2, jednu z Ikei, to jej tečie samé, takže to si párkrát glgne vody a konečná, no a ešte mám z Aventu, tá netečie sama, musí ťahať, ale nevie to, je to iný tvar pre ňu...no a mlieko by z toho určite nepila...
ozaj, kami, blahoželám k zúbku 🙂
jasne baby musime makat bez prestavky...podari sa to...ja mam na dalsi mesiac metu dalsie tentoraz 3 kila...ale fakt je ze som dost zmenila stravovacie navyky...aj ked kojim ale zasa vela pijem a ladujem viac zeleniny nez zemiakov, ryze alebo chleba 😝 😝 😝 ...jem mensie porcie a hlavne nejem jogurt kazdy den 😝 😝 😝
klára, aj my kupujeme polohovateľnú, ich je už dosť teraz na trhu 😉
ja nejak nezvládam momentálne žiadnu diétu...som rada, že sa vôbec najem
klara ja som sa furt chcela opytat v pase je tam tvoja fotka?
emanka tak to asi len tak vymýšľa že nechce piť, neviem poradiť som matka v zábehu 😝
klára takže držíš akú diétu? som asi slepá ale neviem........
dzio je to dosť drastická to je tá kávová či aká čo držíš?
preco emanka ?nestihas alebo ti nieco je?si chora?
dzio preco vyzeram tam divne 😀 😀 😀 to sa mi stava 😀 😀 😀
nie vola sa 4dnova ale ja uz pretahujem 😀 to jes iba vajco tvrdy syr zeleninu a rano kavu
klara nie ,praveze velmi pekne, pride mi taka az umelecka 😉
dzio to je dosť obmedzené na potraviny nie?
klara tá fotka je vážne umelecká 😅
dzio, aj by som stíhala, ale ja väčšinou nemám na nič chuť, takže jem raz-dvakrát za deň po troške a tým pádom si telo vytvára zásoby, lebo si myslí, že dlho nič nedostane...teda, aspoň myslím...niekedy sa iba naobedujem a viac nič...
dzio ona bola povodne cervensia ale ja som si ju hodila do fialova...to mozno ta farba robi to umenie 😀 😀 😀
inak ta tvoje dieta je o com
blazka no vlastne to dieta nie je ...len obmedzujem to o com si myslim ze trieskam do seba hlava nehlava a priberam potom 😀 😀 😀 ved napokon kedze kojim mala by som naopak chudnut, ale pri mojej zivotosprave 😝 😝 😝 ale uz som sa na seba nasr... takze sa drzim 😎 😎 😎 az obleciem znovu tu plnu skrinu oblecenia 😀 😀 😀
emanka že to moje podarené telo to nechápe že má žrať ten tuk v sebe a nie si pýtať jedlo 😕
no dievčatá pristál tu náš pontiak pred domom tak idem hajde, mm treba zohriať večeru a ja si dám tie tri grahamky čo som si odkladala od obeda 😀
baby aj ja uz idem klipkaju mi oci 😝 😝 😝 zajtra idem shoppingovat tak musim byt cerstva 😉 😉 😉
emanka a preco trapi ta nieco?ked nemas chut ale preco ?blazka je obmedzena jedavam len vajco rano nna obed varenu zel a neake kur prsia (nie vzdy )a vecer cerstva zel a tvrdy syr , klara a ako si si to spravila s tou fotkou

caute...hlasim sa...kamilecka ja som nevedela ze si este tam tak som myslela ze uz nikto nikde 😉