Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
dobru noc klara 😉 aj tebe blazka
baby ja vás obdivujem, tie čo dokážete držať diéty a jesť zeleninu...bléé
blažka, presne tak 😀
a toto je dobrá veta : blazka je obmedzená 😀 😀 jasné, viem, že si to myslela dzio na tú diétu 😀
dzio, ja som sa tak vždy stravovala, len nikdy som nemala problém s váhou, teraz mám a pomohlo by jedine to, že by som začala 5xdenne jesť menšie množstvo, veľa zeleniny, ovocia, večer nejesť a samozrejme dosť pohybu...no a práve na to ja nemám nervy....jedine v tehotenstve som sa stravovala zdravo
alca strasne plakala, ale dufam ze bude vporiadku
😀 😀 😀 😀 😀 (obmedzená)
boze ja uz musim nieco spravit , lebo pisem jak debil 😠
alca, presne si to vystihla, ja som tiež lenivá jesť a keĎ sa odhodlám, že idem niečo zjesť, tak nemám na nič chuť, a potom príde hlad, až mi je zle od hladu a vtedy zjem bársčo 😝
ani ja neviem držať diétu, pretože som to nikdy nepotrebovala
emanka, ja som sa ani v tehotenstve nevedela prinútiť normálne stravovať.....aj sa čudujem z čoho vôbec tak priberala.....kamoška tá sa prejedala, pribrala 25kg a malá mala sotva 2,5kg......
alca neplakala, 😀 😀 😀 😀 mala tam byt ciarka
emankáááá presne.... 😀
dzio tak plakala či neplakala...teraz som v pomykove..... 😕
dzio, to nevadí, len to spojenie akurát tak padlo, teda, lebo si tam nedala čiarku, tak to vyznelo, že blažka je obmedzená 😀 😀 inak, hento, čo robí lili, robila aj lea, tiež sa hádzala do gauča a aj v stoličke na krmenie to robila, vtedy som mala až strach, že sa jej niečo stane, lebo také šupy dávala do tej stoličky až strach, normálne som ju musela zadržať alebo zobrať preč...ale už to nerobí
lili plakala 😀 😀 😀 😀 , ja len ze vtej vete som nedala ciarku a vyznelo to tak ze si plakala ty 😀 😀 😀 😀
jááj a som zabudla, keď som už nevedela čo od hladu zjesť, tak som si načala DISCOkekse 😝
ahááááá 😀 😀
emanka a ako si ju to odnaucila? 😕
teraz ma ospravedlnte, idem objednať plienky...... 😔
alca, to aj ja, otvorím si napolitánku a tá ma zasýti na nejakých pár hodín, respektíve mi prestane byť zle..
dufam ze sa blazka neurazi ☹ 😉
alca pocom objednavas plienky?
dzio, to ona sama prestala...to ju neodnaučíš, len musíš dávať pozor....ešte to síce občas urobí, hlavne v stoličke na kŕmenie, keď sa teší, tak si začne trieskať hlavu jak zmyslov zbavená 😝 no a na gauči už nebýva, tak neviem, či by to ešte robila, ale asi nie...to bude vekom, niečo nové objavila, tak to robí a baví ju to
ooo lili place tak pa
tak ahoj
tak a je objednané..... ja objednávam Pampers 82ks 4-9kg za 13,11€ (394,95 Sk) a teraz som objednávala aj pre Marošovho kolegu, tak pôjdeme napoly s poštovným čo činí 2,90€
dzio a ostatné čo odišli dobrú noc......
Zuzka a tebe som ešte chcela odkázať........že bez teba by sme určite nikam neišli..... 😔 😔 😔 😔
alca a koľko objednávaš balení, keď objednávaš len pre seba?
to som chcela aj ja odkázať Zuzke...musíme nájsť niečo vhodné pre všetky
inak, vraj tu v Trenčíne majú najlacnejšie plienky, aj tu na MK na boku býva na to reklama...v obchode koľko stoja hentie plienky?
ja kupujem Pampers 4+, tuším je to 9-20kg, nie som si teraz istá, je ich tuším tiež 82 a stoja 19,50
no jasné, už si odišla, tak nič

ahojte.....
blahoželám k zúbkom.. 🙂 ...my stále nič.... 😖
Ja používam fľaše Avent a Babylove
emanka, my sme tuším úplne rovnaké.....ani ja nestíham jesť, respektíve som lenivá jesť......dnes som napr. zjedla 2 vajíčka o nejakej 15h a klobásku s chlebom ale o 17h...... 😕
dzio, chúďa Lili, to si teda našla záľubu 😔 .....moc sa buchla? Ale asi áno keď to bolo o stenu...