icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
12. mar 2010

Veronika a ty kde môžeš mať veľký zadok pri 50tich kilách....

Dzio díky, nebola som si istá... hocičo tam bolo, už ani neviem rozmýšľať, tak sa nebudem rozpisovať.....

Tak ja sa na dnes ozaj lúčim, lebo tak unavená ako dnes som asi ešte nebola....normálne nevidím a ledva chodím....
tak dobrú noc....

dzio2
12. mar 2010

dobru noc alca 🙂

spevacka
12. mar 2010

no alca pošla, skúsim sa tu ja zdržať, Hanka ešte nespí, lebo hodila šlofíka 1,5 hod.od 13,00 a potom mi do večera nevydržala, tak som ju musela ešte podvečer uspať na polhodku a MM je na tenise ako každý piatok, tak ja mám škôlku na starosti 😎

emanka
12. mar 2010

že pošla 😀
lea tiež nespí, doobeda spala 2,5 hod a poobede 1,5 a teraz vykrikuje z postieľky 😲 no a čakám, že zas zaspí posiediačky 😝

veronikapp
12. mar 2010

alca si skoro išla spať...tak dobruuuu 😔 🙂
pizza bola super, celú som zjedla, ale malú, veľkú by som nezvládla 😝

spevacka
12. mar 2010

fííí, vy ste dobre naspali...vonku, či dnu? Hanka si tu štvornožkuje a vydáva také zvuky ako keď škôlkári napodobňujú auto

veronikapp
12. mar 2010

dzio- ako sa dostanem k tej dedre? Ešte som o nej nikdy nepočula u nás... 😕

emanka- veru, dobre ste naspali... Laura toľko nespala od narodenia cez deň...

spevacka
12. mar 2010

joj, to my sme spávali ako malé bábätko asi dva mesiace, potom sa to posr... 😠

emanka
12. mar 2010

doobeda spala doma a poobede vonku....ona ľúbi spať po maminke 😉 už od malička...
jaaj, Veronika, dala by som si pizzu 😝 ale tu nikde dobrú nerobia, najlepšiu robia u nás v Hlohovci, tam je úplne suprová, všetci ju chvália

spevi a Hanka už si normálne sadá? nepamätám, či si to písala...

lea sa už konečne začala plaziť aj dopredu, nie len dozadu a už spravila pár "krokov" na štyroch, ale evidentne je stále pre ňu výhodnejšie a jednoduchšie sa kotúľať - som sa dozvedela, že lekári to volajú válanie sudov 😉

emanka
12. mar 2010

ani ja som nepočula o tej dedre 😕
a ktovie, kde je Zuzka...asi kuká tv s mužom

veronikapp
12. mar 2010

pozerám panelák... aj vy? To všetci chlapi sú také s.....?

veronikapp
12. mar 2010

nikde nikto...idem presurfovať kanály...

spevacka
12. mar 2010

emanka, no hej, ona si zo štyroch dokáže sadnúť 😉

spevacka
12. mar 2010

teraz robí najnovšie taký cvik, že natiahne nohy, na ruky sa vzoprie a riťku vystrčí dohora...ako taký mostík

dzio2
12. mar 2010

veronikapp a co potrebujes ohladom dedry ?chces tovar alebo to chces skusit predavat ?emanka lilinapriklad vonku nepospi vobec kuka po svete a nic ,spevacka lili vie sedit ale iba ked ju dam tak vpohode ale inac este nevie

dzio2
12. mar 2010

a dnes tu pes skapal ci co? 😠 😕 😉 he he he ja viem 😀

dzio2
12. mar 2010

no coby som este popisala sama zosebou, no mam sa dobre lili sa budi , hajka strasne nekludne , muz uz davno zachrapal 😠 takze zase sa sex nekona 😠 , skoda ze niesom bohata zaplatila by som si striptera 😀 ,no a este co take , hej uz viem , od vcera ma boli hlava , a potom -dnes som zrala na obed brokolicu a jedno stehienko a na veceru zel tanier ,a v zaludku mam okopanu zahradku kde mi krtko vykrikuje ze nech sa uz najem lebo mu uz stej zeleniny drbe, no a potom je unas vela snehu , a potommmmmm ako sa mate? no a uz nic

dzio2
12. mar 2010

to co je 😕 😕 😕 😕 😕 uplne to je nasiroko asi som pokazila MK 😀 😀 😀

dzio2
12. mar 2010

asi lili pojdu zase neake zubadla lebo je strasna , hadze sa v tej postielke, musim jej zajtra pozriet

alca85
13. mar 2010

fúúú dzio, to čo si porobila S MK? 😀 😀 😀

no ty si si večer pokecala..... 😀 no samá sranda z teba išla......cikááááámmm..... 😀 😀 😀

alca85
13. mar 2010

ale to je len táto naša téma taká širokááá......preširokáááá.... 😕

blazka24
13. mar 2010

tak ja som bola o tretej hore a kukala do plafona a rátala ovečky.........

dzio dobréééééééééé som skoro umrela pri čítaní.........

ja som tú záhradku v žalúdku vyriešila grahamovými paličkami zajedám nimi polievku, jablko aj všetko ostatné .........

tak sa mi držte kočeny prídem keď uspím krpca večer............

spevacka
13. mar 2010

dzio, ty si človek so širokým srdcom...a širokým textom 😀 😀 😀

alca85
13. mar 2010

som písala adminke, či nevie prečo to tak máme a prečo je to len v našej téme..... 😔

spevacka
13. mar 2010

mám taký nápad, ked mi hanka nechce zeleninku, že by som jej urobila zeleninové halušky s krupic.múčkou, príp.žltkom...nemáte taký recept?

dzio2
13. mar 2010

no konecna, ja som to fakt pokazila , spevacka kludne to sprav , urob to ,ako klasicke hal sa robia ale musis dat vajce a muku inac to nebude drzat v kope ,baby no ked ste tu neboli tak co som mala robkat?len kazit sa dalo , ale nie no nechapem , tomu preco sa to tak pretiahlo ,dnes sme boli v polsku kupila som tam cest postielku , stala 33eur, ale je modra skoda, ale nevadi lilinka sa tam krasne hrajka paci sa jej tam , uplne jednoducha, znacka Meggy, po zubkoch ani stopa , tak neviem co je taka nervna , blazka ja tiez som nemohla zspat , este o 2h som nespala a o 5h som stavala do polska

zuzkaku
13. mar 2010

Ahojte...

dzio...čo si to porobila s Mk??? 😀 ani smailikov tu nemám...

rýchlo sa poďme preklikať na ďalšiu stránku...

zuzkaku
13. mar 2010

aaaaaa

zuzkaku
13. mar 2010

ja som

zuzkaku
13. mar 2010

bola od