icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
12. mar 2010

babu, aj ja želám skoré uzdravenie...musí to byť makačka starať sa o dieťa v takomto stave 😝

Veronika, tuším v hypernove, ale to bola v takom tégliku, ale tiež bola normálna, obyčajná...a teraz kupujem tú v alobale ako maslo u nás v potravinách

babullka1
12. mar 2010

Emanka manzel ma volno a vsetko zvlada skvelo,vari,upratuje stara sa o mna aj o maleho.... 😉

emanka
12. mar 2010

no zak to ti môžme ešte aj závidieť 🙂

emanka
12. mar 2010

musím končiť, držím malú a nedovolí mi písať, stále mi ťahá ruku 😠

kamilecka
12. mar 2010

AHojte

skore uzdravenie babu....

Simonkovi krasny vymesacnik 🙂 ( vy viete preco sa hovori-pise vymecasnik??? )

Ja a diety...nieeeee 🙂 ale musim zacat cvicit....uz som slubila dvom kamoskam ze im dam vediet co a ako s cvicenim a este stale som nic nezistovala 😀 hrozneee

Emanka....francuzske ....hmmm zeby som ich urobila zajtra? nooo...dnes vecer to isti pizza 😀

alca85
12. mar 2010

no babullka nezávidím, ešte že je mm doma a stará sa.....tak prajem skoré uzdravenie.... 😔
no baby myslím, že radšej mať tie kilá, ako byť v takom stave ako babullka.... 😕

kami, aj ja som dnes Marošovi nakázala doniesť pizzu, že dnes nevaríííím.....veď bola výplata tak čo... 😝

dzio, už mi prišla prvá objednávka z dedry.....

zuzkaku
12. mar 2010

Ďakujeme... 😵 😵 😵

babulka, tak tá choroba čo máš je asi najhoršia zo všetkých tých angínových...brrrr... 😝 želám čo najskoršie uzdravenie... 🤐

emanka....vôbec nemusíš byť milionárka...veď na leto vybavíme super lacnú chatrč.... 😉 ... uvidíš... navaríme si za kotol poriadneho guľášu a budeme chodiť aj s deťmi do lesa na huby...hmmm?

spevacka
12. mar 2010

ahojte, jasneee zuzi, to s tými hubami mi pripomína jeden príbeh s kamoškou na chate, ale to až keď budem mať viac času vám rozpoviem..
veronika, tak ja som pre teba vzor v jedení? teraz som zahrýzala klobásu, čo som bola taká hladná po dlhej a studenej vychádzke, ale iba troška asi tri hryzy...ja inak ľúbim zeleninkové šalátiky...hanka sa pokak... tak utekám riešiť...zatiaľ pá

spevacka
12. mar 2010

pardon, zuzka, gratulujeme k výmesačiu...inak viete ako jeden môj kamarát nazýva narodeniny? že okoteniny 😝

emanka
12. mar 2010

zuzi, no uvidíme, čo sa nám podarí zohnať, dúfam, že máš pravdu, no a taký dobrý guláš nie je nikdy zlý 🙂 a dáme aj deckám 😝
spevi, aj moji kámoši volajú tak narodky 😀
no a aj ja mám rada také šalátiky, len nemá mi ich kto robiť 😝

Ja som bola teraz s mojím prvorodeným (Emankom) na očkovaní a samozrejme aj s mojou najmladšou (Leušou) a on nechcel ísť dovnútra, nechcel nechať Leu vonku, proste je to jej veľký ochranár...a nemohla som s ním ani pohnúť, sadol si ku kočíku a sedel, vôbec ma neposlúchal, tak som musela zobrať Leu na ruky a išli sme všetci 😝

Kami, nevieme, prečo sa to volá výmesačník...ty vieš? už som sa tu na to pýtala, ale tuším mi nikto nedal odpoveď, proste, že sa to tak volá...

emanka
12. mar 2010

alca a od koho máš objednávku?

alca85
12. mar 2010

ako že od koho? No väčšinou som si objednala ja a potom rodina, kamošky....ak si myslela to.... 😨

dzio nevieš či ten katalóg platí do konca apríla alebo do začiatku....?

veronikapp
12. mar 2010

ahojte 🙂 spevacka- veď aj ja si rada dám klobásku, mňam 😀 ja zjem úplne všetko, okrem nejakých morských hovadín 😝 práve preto by sa zišlo nejaké prečistenie zeleninkou 😉 aj gulášik navarený v prírode mám veľmi rada, ale zase huby nerozoznám...tak to nechám na zuzku 😉

veronikapp
12. mar 2010

emanka- chudák eman...

veronikapp
12. mar 2010

ale baby ste ma naočkovali s tou pizzou...žeby som si aj ja objednala voľačo? Hmmmm...zeleninka počká 😕

veronikapp
12. mar 2010

dnes ide mm hrať bowling, Miška je u našich, takže keď uložím Lauru, bude veget 😎 k tomu pizza a telka... a možno aj vy, ak dorazíte 😉

alca85
12. mar 2010

Veronika len si daj.....ja už som zmastila..... 😅

emanka
12. mar 2010

my sa ideme kúpať, teda najskôr večerať

veronikapp
12. mar 2010

dokelu... chcela som si objednať miešaný šalát s restovaným kuracím mäsom, ale že už nemajú hlávkový šalát 😒 ... tak predsa skončím pri tej pizzi 😅

alca85
12. mar 2010

My večeriame až po kúpaní....... 🙂

alca85
12. mar 2010

veronika zdravá strava ti nie je súdená.... 😀 😝 😝

veronikapp
12. mar 2010

aj my večeriame až po kúpaní...a už sme aj okúpaní aj navečeraní a spíme (teda Laura) 😉 a prečo sa to vlastne hovorí v množnom čísle...

veronikapp
12. mar 2010

alcaaaaa 😕 musím niečo zrobiť s tým ovisnutým zadkom 😝 a pizza to nezrobí 😖

veronikapp
12. mar 2010

čakacia doba- 1 hodina...už teraz na oči nevidím od hladu... idem si dať aspoň nejaké ovocie...

alca85
12. mar 2010

my budeme kúpať asi tak za pol hodinu, keď sa stihne vyhriať izba......prečo v množnom? Je to kratšie 😀 ....
Veronika na zadok ti ani ten šalát nepomôže 😕 cvičiť treba cvičiť....

terezka044
12. mar 2010

vy ste take aktivne.. ja som chora ucim sa nestiham no veselo vam je 😀

veronikapp
12. mar 2010

alca- ale bude menší 😎
terezka- len sa pekne uč a lieč sa 😉 a kedy to máš? Potom daj vedieť ako si dopadla...ale písomné sú v pohode 😉

dzio2
12. mar 2010

zuzka blahozelam k vymesacniku 😉 , babulka skore uzdravenie

dzio2
12. mar 2010

no dnes lili katastrofa od 13h zaspala az teraz ale boj stal zato mam dost , alca katalog je stale na cele 3mesiace takze do konca aprila 😉 aj mne dnes dosla

dzio2
12. mar 2010

co vsetko si objednavala ?avivaze su suprove , tam je vsetko ok a je to dobre lebo je to eko a dobre aj pre alergikoch a pre deti