Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
aj s deťmi
no konečne... 😉
tak ja som bola aj s deťmi od včera poobedia u naších....spali sme tam, keďže som dnes písala ten test z AJ v KE ako som vám spomínala. Cestovala som už skoro ráno o 7:00 vlakom a deti ostávali u našich....Vlado tiež veľmi skoro išiel do práce už o 4:30...
ja mám od dnes veľkú dilemu, neviem ako sa mám rozhodnúť... 😖
Písala som vám už o tej novej pracovnej ponuke, ktorá sa mi núka....dnes som s tým riaditeľom bola a ono to je už od septembra tohto roku...
no Šimon bude mať ešte len 1 rok a ja ho nechcem nechať doma so svokrou!!!!! iná možnosť nieje... 😖
Ponúka mi veľmi výhodné podmienky, dokonca o 2 triedy vyšší plat ako som mala doteraz....ale zas pracovná doba je týždeň cca do 12:30 a druhý týždeň poobede od 12:30 - 16:30, keďže majú málo tried, idú na dvojsmennú prevádzku...
ja nevieeeeeem čo mám robiť...rozhodnúť sa mám do mája....takže zatiaľ času dosť, ale ono to rýchlo zbehne....
ďalšie - vidím v tom, že zas budem musieť čakať za zmluvou na dobu neurčitú minimálne 3 roky...
haha už to ide......adminka písala, že musela zmazať nejaké nič (či "c"), čo tam dzio napísala 😀 😀 😀 😀 ....no to som nevedela, že sa stačí preklikať na ďalšiu stránku... 😕
no Zuzka to ti neporadím....ale je to určite lákavé...
no alci... 😨 ja neviem....Vlado tiež nevie, mamka tiež... 😨 😨 😨
dzio...radšej už nepíš tak siahodlhé niččččč 😀 😀 😀
...nikde nikto?... 😕
ahojte,
celý deň som tu nebola a vidím, že som nič nezmeškala....inak, nič som nerobila, lea spala skoro 4 hodiny, tak ja som ležala a pozerala tv, ani prstom som nepohla. aj teraz som chcela pozerať tv, ale nič tam nie je 😠
Zuzka, ja by som to asi nezobrala, Šimonko bude ešte maličký a keď si to tak zoberieš, tak pri Tomáškovi si nebola a chceš zmeškať aj Šimonkove pokroky? Veď on ťa bude ešte potrebovať. Teda, možno si bola pri Tomáškových prvých krokoch, slovách a kadejakých pokrokoch, ale kde je napísané, že budeš aj pri Šimonkových? Samozrejme, že sa musíš rozhodnúť ty, nepočúvaj ani Vlada, ani mamu, či svokru. Je to len a len na tebe.
Lea bude mať už za 2 mesiace rok a neviem si predstaviť, že by som ju s niekým "cudzím" nechala. Síce sú to len 4 hodiny+cesta, ale aj tak.
Takže musíš sa rozhodnúť sama 🙂 🙂 Držím palce, aby si sa rozhodla správne 😉
A ako si dopadla na teste?
Ahojte...zuzi neviem veru ako by som sa rozhodla,ale by som mojho maleho nenechalau asi u nikoho,stale by som musela rozmyslat co robi a tak...no neviem,mas to tazke....Ja uz sa mam troska lepsie,dnes som aj jedla 😝 Svokra mi dnes povedala ze som ako žížala,ze som pekne schudla 😕 Inak dnes som doma uplne sama,manzel ma nocnu a maly spi u mojej mamy...tak mam tazky veget 😀
zuzi, ani ja by som nešla do práce, ved s tým dieťaťom je to od roka asi najlepšie, už je to "človek" so svojimi osobitými prejavmi...pokiaľ ale vám nechýbajú peniažky. Ale počúvaj, ty ako učiteľka AJ by si hádam nemala mať problémy s prácou ani neskôr...aspoň u nás je taká situácia, že ja by som si mohla vyberať, angličtinárov je málo všade.Či ty neplánuješ učiť AJ?
jeej ďakujem vám za názory...veľmi som to potrebovala počuť... 😵
je to pre mňa až neuveriteľne ťažká dilema....aj v noci som nemohla spať a stále som len rozmýšľala....
emanka, máš pravdu Tomiho som si vôbec neužila a nechcem aby to dopadlo aj teraz tak, takže tiež si myslím, že robota neujde, bude vždy....buď lepšia alebo horšia....ale dieťa vyrastie a vrátiť sa to už nedá... 😒
ešte poriadne popremýšľam, ale skôr to bude nie ako áno....
a ozaj ďakujem ešte raz za rady...pomohli ste mi pri rozhodovaní... 😉
emanka....test ok, nebol ťažký, dalo sa aj našepkávať... 😉
bola to skôr taká fraška, len sme sa zlostili, že sme museli ísť až do Košíc!!!
hlavne, že už to mám za sebou....teraz až do 1. apríla mám voľno od AJ... 😝
dnes ideme k našim, mamka oslavuje narodky... 😉
ahojte, no prepadli sme sa na druhú stranu tak dorovnávam, pijem kávičku a chatujem s kamoškou z UK
zuzka, tak ako pise spevacka pokial vam nechybaju peniazky, tak este pockaj , ja by som tiez nesla ,ked zuzka bola mala a mala 4roky, tak som sla do prace , ale bolo to peklo v jednom kuse som myslela ze co je doma , ci je vporiadku atd ,hrozne plakala stale ked som odchadzala a mne to trhalo srdiecko a teraz viem, ze kym lili nebude mat aspon 6 tak do prace ak nebudem musiet tak nepojdem, neboj sa pracovna prilezitost este bude aj s vyssim platom 😉 , uzivaj si drobceka 🙂 lebo len na nasich detoch zalezi , na nicom inom 😉 , babulka a co mas crevnu chripku?dufam ze uz si ok a ze ti je lepsie , spevacka dakujem za kompliment 😅 😉
dzio... 😉 😉 😉 ďakujem aj tebe za radu....pekne si to napísala 🙂
niečo pekné pre potešenie očí a zahriatie srdiečka..... 😉 😉 😉 pozrite si to, stojí to za to 😉 😉 😉
https://www.youtube.com/watch?v=IqJNYYMP5tQcaute hlasi sa totalne unavena mamina 😝 😝 😝
ahoj klara...Maroškovi idú zúbky? Už mu vyšiel nejaký? Ako sa máte?
prepáč....Marekovi... 😅 vždy sa pletiem...
zuzka poznam to video 🙂 je uplne zlata ,klara a co sa deje ?aj ja som unavena lili sa posledne dni budi okolo 4az 5h rano, stale je nekludna a cez den , hajka len po pol hodinkach , neviem preco ,ja mam obdobie nespania , kym zaspim je aj 1h rano a lili je nato uz o 4hore 😒 , zajtra si dam asi pauzu
takze asi nebudem ja spat, stale u nas snezi jak za peniaze 😠 mame uz zase, ale brutalne vela snehu zelam vam krasne sny
júúj dzio, tak to vám tam nezávidím.. ☹ ..u nás bolo dnes 10°C.....len škoda že vetrisko.....no ale pozerám, že kóóóľko je už hodín.....tak ja idem teda spinkať......
Dobréé ránko.....super noc....malá sa zobudila len raz..... 🙂
Marekovi všetko najkrajšie a najlepšie k 8mim. mesiačikom.... 🙂
Ahojte 😀
alci... 😉 super...keby už takto chcela spať stále, že? Aj ja by som brala už len také noci... 😉
aj ja želám Marekovi všetko naj naj k 8 mesiacom 🙂
babuli....ahoj 🙂
ahojte 🙂
Marekovi tiež prajem všetko naj naj k 8-mim mesiačikom 🙂
inak čo nové?
ahojte, Marekovi všetko naj...my máme suseda Mareka a ten je taký vtipný, že raz ho musela kamoška prosiť, nech už prestane, lebo sa udusí smiechom... 😀 no ale odkedy sa oženil, tak ho ten smiech prešiel trocha...
😝
my sme mali mrchavú noc, Hanka si poobede zdriemla viac ako by bolo zdravé (2,5 hod.) a potom večer bolo asi po 23.00 ked zaspala a o tretej už hore, nemohla spať, potom o hodinu vytisla zo seba, čo ju kvárilo 😉 a potom už zaspala asi O 5.00 a dokonca bez cicky..no hlavne že sme zdraví, ale aj to nie sme, zase sa jej vrátil sopeľ, hoci brala Pamycon do nošteka, tak neviem, dnes až taký zelený jej vybehol, mám pocit, že Matúš to nosí v sebe a prenáša na Hanku, asi pôjdeme na výtery, lebo sa mi to už nepáči 😢 😢
Ahojte 🙂
aj ja želám všetko naj k výmesačníku Marekovi 🙂 🙂
spevi a ty sa mu čuduješ (tomu susedovi), že ho smiech prešiel 😀 😀
chúďa Hanka, zas ju trápi hnusný sopel 😝
Zuzka, vy idete v ktorý deň na tú rehabku?
ahojte takze nase hyperaktivne dieta mi bohuzial neumozni si tu s vami poklabosit takze smola 😝 😝 😝 ale dakujeme za blahozelania k vymesacniku...veru veru uz 8 mesiac a stale je to horsie a horsie 😝 😝 😝

včera poobedia