Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
voskovka a prečo práve alergycare? Ja som sa nášho pediatra na to mlieko pýtala, lebo malý má ekzém, on mi ale vravel, že toto mlieko deti zle znášajú,hnačkujú a bolia bruška...radil mi preto Nutrilon HA ... ale nechcela som vystrašiť...uvidíš ako ti drobec nato zareaguje 😉
alca...teploty nemá? po tom očkovaní myslím...môj po ňom dostal až v noci o 1:00...a mali sme vtedy aj rovnakú váhu ako tvoja malá 😉
dievčatá, ahojte 🙂
som len na skok, ideme do maxu na nákup, teda iba do hypernovy kúpiť plienky a nejaké jedlo, máme prázdnu chladničku 😀
ahoj emanka... 🙂 ja čakám návštevu, už by mali doraziť každú chvíľu... 😉
voskovka, želám skoré uzdravenie!!! musíš nám viac o tom napísať, lebo nič nevieme 😉
my sme nemali ani po jednom očkovaní teploty, len bola taká spavá, dlhšie spala, ale inak v pohode 😉
ahoj Zuzka 🙂 vy stále iba návštevujete, ste normálni? mňa by porazilo 😒 a kto má prísť tentokrát? potom nezabudni ísť na wc a behnúť rýchlo na koňa 😀 😀 😀 😀
idem rýchlo obedovať, už sa budí malá a potom odchádzame....kvôli koňovi sa zas kľudne nenajem 😲 teda, hlavne kvôli váááám 🙂 🙂 🙂
Zuzka no zatiaľ teploty nemá, ani po prvom očkovaní nemala.....ani nevyzerá, že by to zle znášala a tiež je viac ospalá tuším...aj po očkovaní hneď zaspala....
no už som naobedovaná a malá ešte chvalabohu spí 😝
alca, Natálka bude mať za chvíľu 5 mesiacov 🙂 - ako keby si nevedela, že?
ako idú hry na FB, závislák??? 😀 😀 😀
no moja zaspala pred chvíľou.....
To vážne už 5? 😀
Hry? strašnééé, miesto toho aby som ich prestávala hrať, otváram ďalšie a ďalšie......no hrúúúúúúza...hanba mi..... 😕
no áno, alca, už 5, to si nevedela??? 😀 to ja mám na všetko myslieť??? 😅
no moja ešte spí, ako vždy, keď máme niekam ísť, tak ona sa rozhodne spať 2-3 hodiny...a keď potrebujem, aby spala, tak si zdriemne 20 minút!!!
u nás stále sneží, aj u vás?
no nezasneží a nezasneží.........no díky, že si mi to oznámila 😀 , už budem oficiálne patriť medzi Vás... 🙂
veď si písala, že sa ti už budí......či sa len asi prevalila na druhý bok 😉 ....no zimný spánok je dlhý
za málo 😀
inak, vieš nad čím som rozmýšľala? Táto téme sa volá mamičky bábätiek od 5 mes do jedného roka(ak by si náhodou nevedela), takže keď bude mať Lea 1 rok, musím odísť? Aj s Veronikou, vy tu ostanete ešte 5 mesiacov a ja kde budem???
no to sa tam iba hýbala, spí ďalej 😒
Do tejto témy asi budú stále prichádzať nové a nové, takže budeme musieť otvoriť tému potom, že batoľatá od jedného do dvoch rokov....alebo radšej do 18, veď kto bude stále zakladať nové téme, nie? 😀
nie premenuje sa to na "od 5 mesiacov do kedy to pôjde..."
píšem ako maďar, nové téme, táto téme 😀
to sa nedá premenovať...jedine založiť novú 😉
blbne mi myš, už mi lezie na nervy 😠
nestresuj a sústreď sa.... 🙂
ok, už som sústredená 🙂
tak nech zaleze do diery a vyber odtiaľ novú 😝
😀 😀 😀
malá už je hore, končííím, ahoooj večer 🙂 🙂 🙂
práve rozmýšľam či som už obedovala.....hmmmmm
adamko mal alergy care jednotku a dnes prechadzame na dvojku...on ho má od 2m.a znaša ho dobre.....má alergiu na blielk.krav.mlieka.... ☹
ale davidko celkovo nepapa asi 3mesiac...som myslela že je to to obdobie vzdoru....ale asi nie...uvidime čo povedia testy...
dnes som s detmi odstrojila stromček...a je po sviatkoch..... 😒
otázka....ako je to s kúpaním po očkovaní? (mama mi vsadila chrobáka do hlavy, že môže prechladnúť)
voskovka.....22 a 2 deti...super 🙂 ...ja som akurat dosla s tych nakupov 😝 nakupila som pravdaze aj pre tu moju malu segru a aj pre nasho Matuska..no nenakupte ked v tescu je taky fajny vypredaj...hracky f.price za facku.....on ma doma toho hov.psa F.P. za 43eur a teraz som kupila hoc.slimaka za 7 eur!!!kopu pekneho oblecka a kopu hraciek ta,m mali...sak som aj pokupovala 😀 ....manzel bude isto nadseny ked pride s prace 😝
no babulka, to ja radšej nikam nejdem, lebo by som sa tiež asi vybúrila na detských veciach......no už má všetkého plnú skriňu, tak jááá len pekne doma zostanem..... 🙂
alca ja mu toho vecne pokupujem a ani to nepotrebuje-nestihne to ani vynosit tolko toho ma 😝 ale ked to vidim v obchode tak neodolam 😀 idem ho uspat 😉
čaute...ste tu niekto?? už je po návšteve...bola kolegyňa z práce...tak som sa vyzvedala čo nové a tak 😉

Voskovka už ti dlho nepapká a vieš aj prečo?