icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

voskovka
7. jan 2010

jáááááááááá a múj syn.... 😀

zuzkaku
7. jan 2010

zajtra idem s drobcom na kontrolu...už sa mu to lepší 🙂 zato ale ja začínam byť chorá 😠 v nose mám pustený vodovod ☹

zuzkaku
7. jan 2010

ešte nespíte? môj drobec zaspal už o 19.00 som zvedavá dokedy...on si dáva také hodinovky 😝

voskovka
7. jan 2010

nehrozí...ten až tak o21-22...a potom hned za 2hodky hore....

zuzkaku
7. jan 2010

často sa ti v noci budí?? môj hej 😠

alca85
7. jan 2010

ahojte, idem využiť kým sa malá hraje......

voskovka aj tvoj chodí tak neskoro spávať? moja sa rozhodla že spať sa bude až o polnoci a tu ju uložím ale o deviatej...včera aj zaspala skôr ale o jednej si povedala, že sa bude kakať... 🙂

alca85
7. jan 2010

zuzkaku daj si vareného vínka, ako to zvykne môj mužíček...pred chvíľou navaril aj môjmu bratovi, lebo ten vždy keď pricestuje na Slovensko chytí teploty....alergia na rodnú zem 🙂 ...

zuzkaku
7. jan 2010

už som nad tým rozmýšľala...zatiaľ len chodím pre mužovu slivovičku a kloktám 😉

alca85
7. jan 2010

😀

zuzkaku
7. jan 2010

alca hľadala som ťa na FB teraz...ale nie si ... 😉 čo robkáš?

alca85
7. jan 2010

nie som tam, nechce sa mi.....a mne sa vlastne nič nechce.....čo všetko hráš na FB?

alca85
7. jan 2010

nejaká som znudená....nech je už slniečko a teplo......nech sa aj mne vyjasní......

zuzkaku
7. jan 2010

hrala som happy akvarium a world cafe...ale už ma to prešlo...našťastie 😉

alca85
7. jan 2010

v HA som dnes popredala všetky ryby, ani mna to už nebavilo.....a tuším už nebudem hrať nič len Happy Island...

alca85
7. jan 2010

len niekedy neviem čo mám robiť a potom tam vždy zablúdim.... 😨

zuzkaku
7. jan 2010

😕 našťastie mňa začalo baviť fotografovanie a úprava foto, tak som tam prestala chodiť 😉

zuzkaku
7. jan 2010

šimon sa začalbudiť...on je nastavený jak budík 😠 každý večer presne to isté...už viem čo ma čaká v noci!! uňho žiadne "prekvapkanie" nehrozí ...

alca85
7. jan 2010

aj ja som sa dnes trochu hrala s fotkami

zuzkaku
7. jan 2010

videla som...peknučké 😉

klara_klara
autor
7. jan 2010

ahojte pridavam sa..okolo deviatej si ale odskocim 😉 😉 😉

zuzkaku
7. jan 2010

ahoj klara 😉 kam chceš skákať? my ťa nepustíme 😀

klara_klara
autor
7. jan 2010

no s tym by asi malinky nesuhlasil...bude papat 😉 😉 😉 inak aj vam to taha tak pomaly...ja na to nemam nervy 😝

emanka
7. jan 2010

je tu niekto?
babullka, to je super, že máš takú malinkú sestru, ona môže potom dediť nejaké veci, nemusíš len kupovať 😀
my sme dnes boli v maxe, ale nič také sme nekúpili, len plienky, jedlo, jedlo pre malú, hľadala som tam kašu s lepkom, ale mali iba piškótovú a medovú...no kúpila som, ale som zvedavá, ako budú chutíť...
z našej malej sa stáva pekný nervák, keď jej niečo nechcem dať, zatne "zuby" a päste a veľké nervy 😀 alebo aj keď ju kŕmim a dávam jej ďalšiu lyžičku a ona ešte neprehltla, tak to tiež urobí...a teraz jej Maťo nechcel dať ovládačku, tak si začala búchať hlavu o gauč 😀 😝 no neviem po kom to dieťa môže byť 😒

babullka1
7. jan 2010

emanka nas maly zas papa v poslednej dobe ukazkovo a to skoro nic nechcel.....a teraz uplna zmena...a ked jeme my tak sa musime schovavat pred nim-inak place ze mu nedame 😀 ja davam malmu kase bud hami alebo z nutrilonu....ale on to nezje len tak-davam mu vzdy 2 lyz.do mlieka vecer -nechce to take huste,musi to ostat riedke ako mlieko.

veronikapp
7. jan 2010

baby uz to bude s tym tahanim lepsie, dnes to mali vyriesit. A zda zda sa, ze funguje 😉
my sme dnes mali hrozny den- boli sme v poradni, Laura schudla, takze tie zelene hnacky boli fakt zle... Zajtra hned rano o 7.15 ideme na krv, budu jej brat na vsetko- KO, biochemiu, na AE, alergiu na BKM asi aj celiakiu. Teda neviem isto, ale doktorka bola vystrasena viac ako ja, tvrdila ze vsetko treba co najrychlesie vysetrit. Mna asi porazi... ☹

klara_klara
autor
7. jan 2010

veronika no je neprijemne...dufam ze malicka bude ok a ze to nebude nic vazne...
inak pozeram jak pekne rypes v teme odmietnutie... 😀 😀 😀 ja tak tiez chodim citat... 😉 😉 😉

emanka
7. jan 2010

juj Veronika, to je mi ľúto, ale teraz aspoň už budeš vedieť, z čoho to mala a či jej vôbec niečo je...babullka, aj naša to robieva, včera som jedla pri nej snickers a také nervy chytila, že jej nedám, až sa začala dusiť...tak som jej priniesla rožok do ruky a taká bola spokojná 😀

babullka1
7. jan 2010

hej aj ja musim malemu vzdy cosi dat ..co moze..inak place ze je az cerveny 😝 ...Veronika drzim palce...Klara aj ty si tu..ahoj

emanka
7. jan 2010

Veronika, Laura nechce papať príkrmy?

veronikapp
7. jan 2010

klara- ani velmi nerypem... Keby so rypala, to by bolo ine 😀 Len sa pytam. Zaujima ma to. Myslim, ze niektori ludia nieco prehanaju a nieco zlahcuju. A co sa nepripojis?