icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
7. jan 2010

Voskovka už ti dlho nepapká a vieš aj prečo?

zuzkaku
7. jan 2010

voskovka a prečo práve alergycare? Ja som sa nášho pediatra na to mlieko pýtala, lebo malý má ekzém, on mi ale vravel, že toto mlieko deti zle znášajú,hnačkujú a bolia bruška...radil mi preto Nutrilon HA ... ale nechcela som vystrašiť...uvidíš ako ti drobec nato zareaguje 😉
alca...teploty nemá? po tom očkovaní myslím...môj po ňom dostal až v noci o 1:00...a mali sme vtedy aj rovnakú váhu ako tvoja malá 😉

emanka
7. jan 2010

dievčatá, ahojte 🙂
som len na skok, ideme do maxu na nákup, teda iba do hypernovy kúpiť plienky a nejaké jedlo, máme prázdnu chladničku 😀

zuzkaku
7. jan 2010

ahoj emanka... 🙂 ja čakám návštevu, už by mali doraziť každú chvíľu... 😉

emanka
7. jan 2010

voskovka, želám skoré uzdravenie!!! musíš nám viac o tom napísať, lebo nič nevieme 😉
my sme nemali ani po jednom očkovaní teploty, len bola taká spavá, dlhšie spala, ale inak v pohode 😉

emanka
7. jan 2010

ahoj Zuzka 🙂 vy stále iba návštevujete, ste normálni? mňa by porazilo 😒 a kto má prísť tentokrát? potom nezabudni ísť na wc a behnúť rýchlo na koňa 😀 😀 😀 😀

emanka
7. jan 2010

idem rýchlo obedovať, už sa budí malá a potom odchádzame....kvôli koňovi sa zas kľudne nenajem 😲 teda, hlavne kvôli váááám 🙂 🙂 🙂

alca85
7. jan 2010

Zuzka no zatiaľ teploty nemá, ani po prvom očkovaní nemala.....ani nevyzerá, že by to zle znášala a tiež je viac ospalá tuším...aj po očkovaní hneď zaspala....

emanka
7. jan 2010

no už som naobedovaná a malá ešte chvalabohu spí 😝
alca, Natálka bude mať za chvíľu 5 mesiacov 🙂 - ako keby si nevedela, že?
ako idú hry na FB, závislák??? 😀 😀 😀

alca85
7. jan 2010

no moja zaspala pred chvíľou.....
To vážne už 5? 😀
Hry? strašnééé, miesto toho aby som ich prestávala hrať, otváram ďalšie a ďalšie......no hrúúúúúúza...hanba mi..... 😕

emanka
7. jan 2010

no áno, alca, už 5, to si nevedela??? 😀 to ja mám na všetko myslieť??? 😅

no moja ešte spí, ako vždy, keď máme niekam ísť, tak ona sa rozhodne spať 2-3 hodiny...a keď potrebujem, aby spala, tak si zdriemne 20 minút!!!

u nás stále sneží, aj u vás?

alca85
7. jan 2010

no nezasneží a nezasneží.........no díky, že si mi to oznámila 😀 , už budem oficiálne patriť medzi Vás... 🙂

alca85
7. jan 2010

veď si písala, že sa ti už budí......či sa len asi prevalila na druhý bok 😉 ....no zimný spánok je dlhý

emanka
7. jan 2010

za málo 😀
inak, vieš nad čím som rozmýšľala? Táto téme sa volá mamičky bábätiek od 5 mes do jedného roka(ak by si náhodou nevedela), takže keď bude mať Lea 1 rok, musím odísť? Aj s Veronikou, vy tu ostanete ešte 5 mesiacov a ja kde budem???

emanka
7. jan 2010

no to sa tam iba hýbala, spí ďalej 😒

emanka
7. jan 2010

Do tejto témy asi budú stále prichádzať nové a nové, takže budeme musieť otvoriť tému potom, že batoľatá od jedného do dvoch rokov....alebo radšej do 18, veď kto bude stále zakladať nové téme, nie? 😀

alca85
7. jan 2010

nie premenuje sa to na "od 5 mesiacov do kedy to pôjde..."

emanka
7. jan 2010

píšem ako maďar, nové téme, táto téme 😀

emanka
7. jan 2010

to sa nedá premenovať...jedine založiť novú 😉
blbne mi myš, už mi lezie na nervy 😠

alca85
7. jan 2010

nestresuj a sústreď sa.... 🙂

emanka
7. jan 2010

ok, už som sústredená 🙂

alca85
7. jan 2010

tak nech zaleze do diery a vyber odtiaľ novú 😝

emanka
7. jan 2010

😀 😀 😀
malá už je hore, končííím, ahoooj večer 🙂 🙂 🙂

alca85
7. jan 2010

práve rozmýšľam či som už obedovala.....hmmmmm

voskovka
7. jan 2010

adamko mal alergy care jednotku a dnes prechadzame na dvojku...on ho má od 2m.a znaša ho dobre.....má alergiu na blielk.krav.mlieka.... ☹
ale davidko celkovo nepapa asi 3mesiac...som myslela že je to to obdobie vzdoru....ale asi nie...uvidime čo povedia testy...
dnes som s detmi odstrojila stromček...a je po sviatkoch..... 😒

alca85
7. jan 2010

otázka....ako je to s kúpaním po očkovaní? (mama mi vsadila chrobáka do hlavy, že môže prechladnúť)

babullka1
7. jan 2010

voskovka.....22 a 2 deti...super 🙂 ...ja som akurat dosla s tych nakupov 😝 nakupila som pravdaze aj pre tu moju malu segru a aj pre nasho Matuska..no nenakupte ked v tescu je taky fajny vypredaj...hracky f.price za facku.....on ma doma toho hov.psa F.P. za 43eur a teraz som kupila hoc.slimaka za 7 eur!!!kopu pekneho oblecka a kopu hraciek ta,m mali...sak som aj pokupovala 😀 ....manzel bude isto nadseny ked pride s prace 😝

alca85
7. jan 2010

no babulka, to ja radšej nikam nejdem, lebo by som sa tiež asi vybúrila na detských veciach......no už má všetkého plnú skriňu, tak jááá len pekne doma zostanem..... 🙂

babullka1
7. jan 2010

alca ja mu toho vecne pokupujem a ani to nepotrebuje-nestihne to ani vynosit tolko toho ma 😝 ale ked to vidim v obchode tak neodolam 😀 idem ho uspat 😉

zuzkaku
7. jan 2010

čaute...ste tu niekto?? už je po návšteve...bola kolegyňa z práce...tak som sa vyzvedala čo nové a tak 😉