icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
17. mar 2010

mali by sme sa dohodnúť ako sa bude volať naša nová súkromná skupina..... 😉

alca85
17. mar 2010

čo tak: Veselá partička od Kláry....

emanka
17. mar 2010

dzio, supeeeer, to si teda dosť dala dole, závidííím 😲 😲
alca, aj mne sa zdá cena ok, cvičieva sa 3x za týždeň a iba 30 minút...len musím tam zavolať kvôli cene, na tej stránke nebola...
ako vieš, že už zajtra začína nová verzia? tak ešte dnes musíme porozmýšľať nad novým názvom

alca85
17. mar 2010

na úvodnej strane je to napísané

emanka
17. mar 2010

ozaj, už som to zbadala....idem dať malej obed, teraz sa zobudila, od jednej spala vo vajíčku, v bunde a v čapici, našťastie som predtým otvorila vetračku 😝

dzio2
17. mar 2010

emanka dakujem ,alca suhlasim s tym nazvom 🙂

emanka
17. mar 2010

dzio, ty budeš musieť teraz vymeniť šatník 😕 😕

emanka
17. mar 2010

baby, mala by sa už dnes tá nová téma založiť, aby sme v piatok už mohli do nej chodiť, v podstate už teraz môžme do nej chodiť...niektoré baby už chodia do novej verzie....
večer tu asi nebudem, uvidím, ako zaspí Lea, včera zaspala až o pol dvanástej 😠 furt chce byť s nami v obývačke, ťahá ju to sem a nemôže kvôli tomu zaspať....ale budem vás čítať 😉

zuzkaku
17. mar 2010

Ahojte.... 🙂

páni, tak zajtra vás neuvidím??? 😕 😕 😕 ....čo budem robiť večer? Do kelu, a čo s tým názvom?? Kde sa tam nájdeme?? joj!!

emanka a alca....ten vacu shape stroj na cvičenie je fakt suprer....2 baby od nás už na ňom boli a zhodili ozaj radikálne... 😕 oni si ale dali 20 vstupov... práve kvôli tomu tam chce ísť aj mamča...
a tá cena 48 eur je za 10 vstupov spolu... 😉
ja by som tam tiež chcela ísť, ale asi až pred letom... 😉

alci....Natálka je veľmi šikovná, keď už vie takto napodobňovať...zlatá musí byť...

emanka a tá tvoja super pesnička nemá chybu....škoda, že neviem aj melódiu... 😉 Ja sa tu až čudujem sama sebe, že prečo sa ja takto so šimonom nehrám... 😖 S tomášom som trávila menej času, ale zato fakt efektívne....básničky, pesničky, riekanky, čítanie kníh...a teraz??? nič, som pasívna mamina... 😠

alca85
17. mar 2010

zuzka ja si myslím, že do večera to možno nabehne..... 🙂 ale už sa teším na nového koňa.....a neboj nejak sa nájdeme....ale mali by sme sa dohodnúť, kto tú tému založí.....ale asi by mala Klára....a zakladateľka potom len rozošle pozvánky...či tak nejak by to malo fungovať......ideme kúpať, tak zatiaľ sa majte...

zuzkaku
17. mar 2010

zabudla som vám povedať náš nový pokrok, z ktorého som sa dnes veľmi tešila... 🙂
Šimon prešiel asi 3 kroky po štyroch...zopakoval to 3 krát... 🙂 🙂 a ešte sa začal zo 4 dávať do sedu, ale nevydrží sedieť, podopiera sa rúčkou a vyvráti sa ešte...no ale aj tak, je to pokrok....
ak by sme boli začali dnes cvičiť, tak by som to pripisovala tomu cvičeniu...

veronikapp
17. mar 2010

ahojte 🙂 babulli- všetko naj k výmesačníku 🙂

no Natálka aj Leuška sú proste šikovnice 😉 Lauru len sprostosti zaujímajú, najlepšie keď môže vypľúvať a prskať jedlo všade okolo, šak čo, mama si tú prisušenú mrkvu nejak z vlasov vytiahne 😠 😀 ale zase keď sa opýtam kde je .... (niečo) tak pekne rozumie a už naťahuje ruky... ak keď jej poviem- urob mooooja mama, tak ma pohladká 🙂

baby tie pôrody fakt nezávidím 😖 hlavne to šitie 😝

takže zajtra nová verzia? Bude to celé mimo 1 deň? No som zvedavá...nejako sa hádam májdeme...nech je v názve Klarine meno a bude ok 😉 A to bude treba nanovo zakladať tému? Hneď to bude súkromné alebo až neskôr sa to zosúkromní, alebo ako? Kto to má naštudované? Hmmmm?

veronikapp
17. mar 2010

kým som napísala, alca už odpovedala 🙂

zuzka blahoželám k pokrokom 🙂 vidíš, ani žiadne cvičenie vám nakoniec nebude treba 😉

zuzkaku
17. mar 2010

babuli...všetko najlepšie k vymesačniku... 🙂

veronika....ja som teda zvedavá ako to tu bude fungovať... 😕 a verím, že sa nájdeme... 😉

šimon spal už od 19:00 a teraz sa nervózny zobudil a plače, zlostí sa...

emanka
17. mar 2010

ahojte a vitajte 😉
pasívna mamina, blahoželám k pokrokom....a s tou pasivitou niečo urob...
ja tu v piatok asi nebudem, idem preč a neviem, či si vlastne zoberiem notebook a ak áno, tak neviem, či stihnem otvoriť ho

zuzkaku
17. mar 2010

dzio...tebe som chcela poblahoželať k super zhodeným centimetrom... 🙂 ako sa ti to podarilo? Len diétou, alebo aj cvičením? Paráda....šikovná si... 😉

emanka
17. mar 2010

teraz, keď som dopísala, začala som hľadať leu zrakom po obývačke a ona sa presunula do spálne, skoro ma šľak trafil 😠 😠

zuzka, ja si tam zavolám a asi pôjdem na to, najskôr skúsim 10 cvičení a potom uvidím

veronikapp
17. mar 2010

no jasnééééé aj ja dzio gratulujem 😉 16 cm je dosť...diéta zabrala 😉 a nemôže to mať jojo efekt?

klara_klara
autor
17. mar 2010

caute...neviem na kolko som tu...a neviem kedy dnes pojdeme spinkat bo sme teraz vstali 😝 😝 😝

baby neviete kde sa daju kupit pekne nalepky...dieta v aute...byvaju papierove alebo plastove...hlavne nech su pekne

veronikapp
17. mar 2010

emanka- ty ideš v piatok ku tej kamoške?

klara_klara
autor
17. mar 2010

no dzio to si ako dokazala...hod do plena...aj ja to chcem urychlit bo leto sa blizi

zuzkaku
17. mar 2010

emanka...ty ideš vo štvrtok k tej kamarátke, že? budem myslieť na vás... 😔
a víkend už vidím aký bude....zas nikde nikoho... 😖 a ešte k tomu ty budeš mimo a bez ntb...hmmm...

no a ja pasívna sa musím ozaj zlepšiť...od zajtra nastupujem... 😉

emanka
17. mar 2010

Veronika, áno, ale asi tam nebudem spať, keďže Lea takto zle zaspáva teraz a nechcem ich tam vyrušovať, dúfam, že sa neurazí, keď jej to poviem. Pôjdeme tam na 2 hodinky a potom pôjdem k našim a prídem až v pondelok...

emanka
17. mar 2010

idem jej dať mlieko a do postieľky, uvidím, či zaspí....
zuzka, možno si zoberiem nb, ešte uvidím

veronikapp
17. mar 2010

klaaaaaaara čau 😉 veľkonočné ozdoby robiť neviem, ani nálepky neviem kde kúpiť, ja nepomôžem...
a cvičenie ako? Aké cviky praktizuješ? Svalovku z toho nemáš? Ešte stále kojíš, nie?

klara_klara
autor
17. mar 2010

cvicim podla Olgy Sipkovej...hej este stale...cvicim vsetko okrem klikov tie sa nesmu ked kojim 😉

ako sa mas veronika, co nove?

zuzkaku
17. mar 2010

klara...skúšala si pozrieť na benzínkach? Neviem, možno práve tam nájdeš... 😉

emanka...určite vyskúšaj vacu shape...aj ja tam pôjdem...po každom cvičení merajú obvod pása a stehien a zapisujú si to, aby ti vedeli presne povedať o koľko cm si chudšia... 😉

veronikapp
17. mar 2010

máme sa ok...Laura je už celkom iná ako 2 mesiace dozadu...rozumnejšia, chytrejšia, pohyblivejšia, samostatnejšia...proste lepšia. Uvidíš, aj u vás bude za chvíľu lepšie 😉 a máte nejaký režim? Keď píšeš, že Marek pre chvíľou vstal...

už musím začať cvičiť aj ja...len keby sa mi chcelo 😝 ja zvyknem všetko nechávať na poslednú chvíľu, takže možno v máji začnem 😀 a potom stresujem, keď nestíham 😝

klara_klara
autor
17. mar 2010

no hej vstal teraz takze to bude zaberacka...mame aky taky rezim ale kedze nam tie zubky este nevysli niekedy je to takyto extrem...
to aj ja robim vsetko na poslednu chvilu ale som si povedala ze to cvicenie musim bo bude zle nedobre 😠

veronikapp
17. mar 2010

klara a zúbok nie je ešte ani jeden?