Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
nemôžem písať, kukáme modré z neba a maťo mi nadáva, že furt šťukám do klávesnice a nič nepočuje 😠 😠
alca, ten pitný režim by som zvládla...snáď...
spevi, ahooooj, Hanka je šikovnááááááááááááááááááá 🙂 🙂 🙂 🙂
spevacka- a za chvíľu sa Hanka rozbehne 😀 a pekne má kilká...nedáte nám aspoň jedno?
nie Veronika...ak to zbadám, napíšem názov
Veronika, potom daj vedieť, ako si spokojná s tými vecami
baby prajem vám dobrú noc....idem kukať telku.....stretneme sa no novom koňovi..... 😉
emanka už som to našla...aj tie tepláčiky... to sú skôr ako nohavice, nie? Peknučké...ale som si nezapamätala ten názov a teraz neviem, či tam je toho tovaru tak málo, alebo po registrácii toho nabehne viac?
no, zas som si poplakala pri modrom z neba...umrelo im bábätko ☹ ☹ 😢 😢
alca- dobrú noc 😔
emanka- a preto ja modré z neba nepozerám...
Veronika, toto je ono....a je tam, že 3 body 20 eur, debili!!!
http://www.dudel.sk/
a ešte k tomu obyčajné biele s krátkym rukávom... 😕 no čumím...
nepozerala som si celú tú stránku, tak neviem...ale vždy mám problém kúpiť tepláky, všade majú tie flysové a ja to nechcem, ja chcem normálnu teplákovinu...už začínajú byť malej malé, tak už zháňam...a kupujem o číslo väčšie, aby to dlhšie nosila a preto chcem s patentom, aby jej to nepadalo až na zem...
ja pri modrom z neba vždy plačem, hrozné...najskôr som si myslela, keď som to pozerala ako tehotná, že to sú hormóny, no ale neprestalo to doteraz 😀 😝
joj, musím ísť, bo mm mi tu trhá NB z rúk... 😠 dobrú noc 😔
že? keby boli aspoň nejaké pekné, ale také obyčajné? no ale aj keby boli zlatou niťou prešívané, tak toľko nedám
aj ja končím...idem ma roztrhnúť z toho pomalého netu... 😠 chcela som mrknúť aj FB a ešte jednu stránku...no a nič sa mi nedalo zobraziť, vyhadzovalo ma z netu celkom...vrrrrr... 😠 😠 😠
tak dobrúúúú,
zajtra nič, no a v piatok možno prídem...takže keby som tu nebola, pekný víkend 🙂 🙂 🙂 🙂
klara len dieta tvrda jak svina , jojo to ma , prave preto uz nezacnem jest normalne , budem na delenej strave , baby pozerala som modre z neba a bol tam pribeh, ze im zomrelo babatko , malo 4 mesiace, plakali sme so zuzkou az som sa dusila z placom strasne smutne 😢 😢 😢 😢 😢 , to ze lili este nevie sa drzat na ruckach mi vobecnevadi hlavna vec ze su obe zdrave , ale dnes som citala na internete, ze to moze byt aj koli tomu, ze vie uz davno sediet ze ten vyvoj sa posunul , baby ja som taka rada za nas vsetke ze mame zlatunke deticky a zdravucke
dzio, a to dokedy chceš byť na oddelenej strave? celý život? 😢
ja mám tiež skúsenosti so všelijakými dietami a pod. a myslím si, že najlepšie je cvičenie aspoň tri krát do týždňa+zdravá strava 5xdenne
cvicenie u mna nehrozi, a mam dost zdravu stravu, teraz papam velmi vela zeleninky a syr, iba som vysadila zemiaky ryzu , cestoviny , a pecivo inac vsetko papam , papam 5x do dna ,
no ale to ti budú chýbať uhľohydráty, budeš slabá, lebo to máš len bielkoviny a zeleninu
http://www.strava.sk/showdoc.do?docid=1241
tu som ti dala link o uhľohydrátoch, troška kukni do toho, bez toho sa dlhodobo nedá existovať, veronika je zdravotná sestra, určite mi to potvrdí, ja nič v zlom, len si myslím, že v strave by malo byť z každej zložky určité zastúpenie
je to tak ako píše spevi...ale delená strava má zastúpené tuším všetky zložky, len každý deň sa jedáva niečo iné....nie som si istá...
mimochodom, lea sa pred hodinou zobudila a hrá sa na koberci, neviem, čo to má za blbé zvyky...porazí ma z nej 😠 😠
babýýýý....už to idéééé.. 🙂
Ahojte .... 🙂 🙂 🙂
konečneeeeeee, joj sa teším 🙂
dnes som bola v Po na nechty... 😕 neviem s nimi poriadne nič robiť, aj keď niesú až tak dlhé....chce to zvyknúť... 😝
ako sa máte? čo máte nové?
šimon mi začín POMALY LOZIť...NAJPRV TO SKúšAL LEN ZA MOBILOM, ALE TERAZ SA Už POMaly posúva za vecami, ktoré ho zaujímajú.... 😉 🙂 🙂 sa teším z neho....
omylom som zapla caps lock... 😝
ako sa to dá zosúkromniť? Chceme nie?? 😕 😀
je potom odfoť....ale daj na fotku aj Šimonka, any ti nebola vymazaná... 😀
no chceme zosúkromniť, ale ktovie či to ide.....alebo si budeme musieť vytvoriť novú tému.. 😨
Leuše a Laurinke všetko najlepšie k 10tim mesiačikom.... 🙂
alebo pridaj fotku nechtov sem do článku....
super, že sa nemusíme pokaždé vracať na úvodnú stránku.....paráda, nech žije nový kôň 😀

emanka- myslela si kojenecké oblečenie, verča e-shop?