icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
19. mar 2010

alci...ok, hodím to sem k článku....aspoň vyskúšame... 😉

Leuške a Laurinke aj ja všetko naj naj k 10tim mesiacom....vav kedy to tie detičky tak vyrástli??? 😕

zuzkaku
19. mar 2010

😕 veď som sem hodila tú fotku, kde je???

alca85
19. mar 2010

strašne dlho mi to tu načitáva... 😖

no neviem kde je tá fotka 😨
skúsim aj ja dať.....

alca85
19. mar 2010

je tam....a počkala si, kým ti ju načíta?

zuzkaku
19. mar 2010

vav, krásne, kedy ste odtláčali nožičku?
tak ešte raz vyskúšam... 😕

ozaj, písala som danu, či by šlo zosúkromniť nás...neviem, či odpíše...

alca85
19. mar 2010

aj ja som sa akurát chystala napísať....no už si to urobila za mňa.... 🙂
odtláčali sme v nedeľu minulý týždeň....aj sme robili plno fotiek....tak nejaké potom nahádžem.....

zuzkaku
19. mar 2010

tak ešte raz: 😉

zuzkaku
19. mar 2010

ha... 🙂 už to je.... 😉

tak takéto nechtiská mám ... 😕

alca85
19. mar 2010

wow....veľmi pekné...tak už len nech ti vydržia a nepoodkrajuješ si ich pri krájaní cibule..... 😀
sa mi páči, že nemusíme chodiť stále na začiatok....úplne perfektné....aj to je super, že si môžeš dať obľúbené témy a potom ich nemusíš všade hľadať... 😅

alca85
19. mar 2010

ale ak by nás zosúkromnila, tak by sa zišiel aj nový názov....

kamilecka
19. mar 2010

Ahojte

takto po novom..... 🙂 ze vas aspon pozdravim.... ideme s mm von,dedko pride strazit deticky...dnes mame s mm9 rokov co sme spolu tak ideme niekde sadnut a popapat 🙂

Tak prajem aj vam krasny vecer...... 🙂 😉

zuzkaku
19. mar 2010

už sa teším, určite sem nejaké pridaj... 😉

ohľadom toho môjho nového zamestnania sa musím rozhodnúť do nedele už na 100% a dať to vedieť... 😒
Vlado ma teraz volá, aby sme sa o tom išli porozprávať...tak idme....

zatiaľ pa....zajtra potom 😉

alca85
19. mar 2010

Kami blahoželám k výročiu...len si pekne oddýchnite......

Zuzka tak držím palce pri rozhodovaní.....napíš si všetky pre a proti......

alca85
19. mar 2010

no a viete na čo som sa dala, keď bol taký výpadok? Na háčkovanie......som zvedavá koľko mi to vydrží.....no ale keď už ide kôň, zas bude toho času menej.... 😖

emanka
19. mar 2010

ahojteeeeeeeeee 🙂 🙂 🙂 🙂
určite tu nikto nie je, nevadí....
Ďakujem za blahoželanie Leuške....
ja gratulujem Šimonkovi k lozeniu 🙂 🙂
Zuzka, krásne nechty....alca, háčkovanie? hmmm, držím palce teda, nech ti to vydrží a potom nám uháčkuješ papuče a čapičky pre deti 😉

emanka
19. mar 2010

no krásne nám to tu píše, je to supeeer, teraz môžeme písať ako žeravé, jedna cez druhú 😀

alca85
19. mar 2010

ahoj...ja som tu

alca85
19. mar 2010

si bola dnes u tej kamarátky alebo až zajtra ideš?

alca85
19. mar 2010

inak ešte by mohli urobiť to, že keď si vytvoríš albumy, tak ty si môžeš vybrať, ktorý daš spristupniť a ktorý nie.....teraz sa to dá buď všetky alebo žiadny....

emanka
19. mar 2010

alca, bola si dnes s tou kamarátkou? ako to dopadlo?

ja som bola u tej kamarátky na chvíľu a ten malý ani neviem, ako to napísať, no postihnutý, chudáčik, keď som ho držala, tak bol úplne strnulý, stuhnutý, napätý...hlavičku držal iba na jednej strane, otočenú do boku, oči mu utekali hore, vôbec nenadviaže očný kontakt a stále mal také kŕče, úplne ho vykrúcalo, no hrozné, mne ho bolo tak ľúto....má 6 mesiacov, hlavičku neudrží...hrozné ☹ ☹ ☹

Zuzka, daj vedieť, ako si sa rozhodla....ja by som ešte chcela vedieť, že kvôli čomu chceš ísť do roboty? Aby som vedela, ako poradiť. Môže byť viacero dôvodov a všetky sú rovnako pádne ....môže to byť kvôli peniazom, potom kvôli tomu, že potrebuješ zmenu, niečo robiť.....tak napíš niečo viac....

emanka
19. mar 2010

jeej, ty si tu? ja tu píšem a nevšimla som si 🙂 🙂
a prečo chceš hentak tie albumy?

alca85
19. mar 2010

inak tu na dedinách je to otrasné.....tak ideme vyvetrať izbu, nech je tam čerstvý vzduch....a keď prídeme do izby, tak smradúúú, že sa to hneď rozliezlo do celého domu....normálne ako by sme pálili priamo v izbe.... 😠

emanka
19. mar 2010

ja si musím teraz vytvoriť albumy nové? to sa mi neprenieslo?

emanka
19. mar 2010

to je aj u nás tak, ale hlavne na jeseň, keď všetci pália v záhrade, teda asi aj teraz začnú

alca85
19. mar 2010

no chcela som dať fotky, ktoré sme nafotili minulý víkend.....ale ešte by ma tu niekto odsúdil za to, že malá je tam vyzlečená....aj keď hlavné časti sú neni vidieť....

alca85
19. mar 2010

emanka albumy sa ti preniesli....

alca85
19. mar 2010

ja som dnes skoro jedným vynadala, keď som sa prechádzala s malou.....teda vykríkla som niečo na ich adresu a určite to počuli, lebo sa obzreli.... 😠

emanka
19. mar 2010

no ja keď som si klikla na môj fotoblog, tam mi napísalo, že som prihlásená z inej krajiny a dalo mi tam link, že kde nájdem fotky, tak som klikla a to bol český kôň...takže ty ich normálne vidíš?
a neodpísala si mi, či si bola s tou kamarátkou 😠 😠
a to tu nemôžu byť fotky nahého dieťaťa? veď to nie je dospelý človek 😕 ale už som tu o tom čítala

alca85
19. mar 2010

teraz pozerám, že tebe sa fotoblog nezobrazuje....

alca85
19. mar 2010

jaj so sesterkou som nebola....

emanka
19. mar 2010

no a ja pri mene nemám ani napísané to fotoblog...ja som si vlastne pozerala tvoje fotky a tam som klikla na svoj fotoblog a tam mi dalo ten link