icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

klara_klara
autor
7. jan 2010

ahoj babuli, citala som ze nakupujes 😉 😉 😉 aj ja musim, bo som davno nebola 😉 😉 😉

emanka
7. jan 2010

dievčatá, odchádzam na chvíľu, Maťo chce notebook, tak snáď potom 😉

klara_klara
autor
7. jan 2010

ze pozdravujeme Mata a nech si kupi este jeden pre seba 😉 😉 😉

babullka1
7. jan 2010

ahoj Klara...hej bolo som troska po nakupoch...dobre mi to padlo..potom som sa stavila na gyros..mnam mnam 😵 a maly mi uz od osmej spi..uz cakam len na manzela kym pride z prace...

klara_klara
autor
7. jan 2010

to je super...aj moj spi...asi sme sa tu opat zisli viacere a zda sa ze sa to uz aj taha lepsie lebo posledni dni ma to uz normalne nebavilo jak to islo pomaly...

veronikapp
7. jan 2010

dakujem baby 🙂
emanka akurat som sa ta chcela pytat, kolko davas cez den prikrmov? Kedze dojcim, my davame dva. Na obed masovo- zeleninovu kasu a na desiatu ovocie. Vraj je to velmi malo. Mame davat aspon 4 krat. Ked som sa opytala, ze kedy potom mliecne davky, ked bude mat 4 krat prikrm a kolko toho mlieka, povedala mi, ze 500 ml musi stacit a kojit mam rano, vecer este hodinu po kasi a v noci kolko bude chciet... Vsade predsa pisu, ze kojene deti zacinaju po 6. mesiaci zeleninou, o mesiac na to ovocie plus maso do zeleniny, a az potom neskor treti prikrm na veceru okolo 9. mesiaca- tak vraj je to blbost... 😒 Mam z toho gulas. Pozerala na mna, ako keby som jej nedavala jest. Pritom papa naozaj krasne, prikrmu zje vzdy plnu misku, dobre si odgrgne, je spokojna. Po kojeni tiez- kojim rano, po obede do vecera 3 krat a 1-2 krat v noci. Som z toho mimo. Mozno jej to mlieko uz nestaci, nezasyti ju. Ale to by bola asi nespokojna, keby bola hladna. A ona je zlata. No neviem, zajtra budem mudrejsia.

klara_klara
autor
7. jan 2010

veronika...vies co mna to uy ani nebavi...uz som to preberala aj s nasou lekarkou a fakt neviem ako to cele brat...bojim sa ale aj chorob sa bojim ☹ ☹ ☹ a ty ako?

babullka1
7. jan 2010

hej mne ani fotky nechcelo nahrat..idem skusit teraz 😵 mne sa ale maly zachvilu zobudi na jedenie 😉

veronikapp
7. jan 2010

klara ja uz nevyriesim nic. Mala je uz zaockova, nastastie nebola ziadna reakcia /aspon zatial.../ Caka nas uz len tretia hexa- to sa akurat poradim, ci je vobec nutna a MMR- a to ma trochu desi. Aspon keby sa mi ju podarilo odsunut po druhom roku. Aj nasa neurologicka nieco priznala... 😕 Minimalne budem trvat na imunologicko- alergologickom vysetreni pred kazdym ockovanim.

alca85
7. jan 2010

ahojte.....
veronika to mi je ľúto...nejde mi do hlavy ako môže chudnúť, keď pekne papá....kam sa jej to jedlo potom stráca?....
no mi teraz trošku teplotkujeme (37,5) z očkovania....dala som panadol, tak hádam jej to prejde...

veronikapp
7. jan 2010

alca no ved prave- mala kaka do kazdej plienky. Niekedy mam pocit, ze von ide viac ako dnu, naozaj. A zacalo to po Vianociach. Vtedy som zaviedla aj lepok do stravy. Vraj staci len jeden krat aby sa to prejavilo. Ja sa tak bojim. Nechcem aby mala celiakiu. Kamaratkina dcera ju ma, je to hrozne...
Prejdime radsej na inu temu... Co sa budem stresovat. Zajtra sa uvidi, no nie? 😉

veronikapp
7. jan 2010

alca aj studeny obkladik na nozicku, davala si?

klara_klara
autor
7. jan 2010

veronika tak MMR desi aj mna, citala som o tom vela aj tam aj inde...hrozne na celom je vsak to ze nielen verejnost ale uz aj lekari su co sa tyka tejto tematiky velmi roztriesteni a to maminkam v tom aby sa nebali vobec nepridava... 😠 😠 😠

alca85
7. jan 2010

hej dávala som, ale stehienka nemá začervenané a ani vrelé....inak moja tiež kaká pomaly do každej plienky a to hneď popri jedení...no našťastie teraz pribrala 760g. a teraz ma hnevá, lebo zase má úplne vodovú stolicu.....

alca85
7. jan 2010

a čo je to MMR
😨

klara_klara
autor
7. jan 2010

alca ty tiez kojis?

alca85
7. jan 2010

veronika tak držím palce, aby to nebolo nič vážne....normálne sa mi ťažko dýcha, budem na Vás myslieť, ale teraz už o tom teda končím....

alca85
7. jan 2010

ano kojím aj dokrmujem UM

klara_klara
autor
7. jan 2010

alca aha ...pytam sa lebo moj maly mava take obdobia kedy nechce velmi papat...ja len kojim..nasa lekarka ale tvrdi ze mam pokracovat v kojeni, neprikrmovat UM a ze to je prechodne pretoze ak bude hladny tak si vypyta 😒 😒 😒

alca85
7. jan 2010

ja som už musela prikrmovať, lebo po kojení veľmi plakala a chcela ešte papať....ale mám pocit, že sa to začína zlepšovať a začínam mať viac mliečka....ale asi je to len môj pocit

veronikapp
7. jan 2010

dojcene deti mozu mat hocijaku stolicu- vodnatu ci prazenicku, pokial nie je dlhodobo zelena... Aj castost nie je jednoznacna- niekedy aj 5 krat za den, niekedy raz za 5 dni.
klara pokial pekne pribera tak sa netrap.

alca85
7. jan 2010

a my sme už prekročili tisícku? 😅

veronikapp
7. jan 2010

no fakt, tak ratajme dozadu, komu sa to podarilo 🙂

klara_klara
autor
7. jan 2010

fakt a vyhrava veronika 😉 😉 😉
huraaaaaa gratulujeme 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

veronikapp